Buda_ Posted November 20, 2012 Report Share Posted November 20, 2012 javio se na fejsu drugu sa pitanjem "je l' ima ova ___ vise od metar i po visine?" (u pitanju je neka cura sa kojom se onako random dopisujem a njegova je koleginica i dobra ortakinja) sledi odgovor : "e ne znam, mislim da sam malo visa" zasto ljudi dozvoljavaju da im drugi ljudi ulaze/gledaju profil? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aleksandar_ Posted November 20, 2012 Report Share Posted November 20, 2012 Možda je jednostavno kod njega kući? "When you want to succeed as bad as you want to breathe, then you'll be successful". "Nearly all men can stand adversity, but if you want to test a man’s character, give him power". Superbia in Proelio Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted November 20, 2012 Report Share Posted November 20, 2012 ili te ortak troluje Link to comment Share on other sites More sharing options...
evgeniy Posted November 20, 2012 Report Share Posted November 20, 2012 zasto imas fejs? Link to comment Share on other sites More sharing options...
spo(ghost) Posted November 20, 2012 Report Share Posted November 20, 2012 (edited) zasto ljudi dozvoljavaju da im drugi ljudi ulaze/gledaju profil? zasto ljudi odustaju posle takvih neprijatnosti? ako ona ne kapira da ti zelis da joj istovaris kamion, onda nema mozak, verovatno ne zna da ga pusi i bas ne trebas da je jebes, a 90% sanse su da je to, zapravo, napisao tvoj drugar edit: velika je verovatnoca da i tvoj ortak je zeleo da je tovari, ali je upao u frendzoun cim mu ova kopa po donjem vesu Edited November 20, 2012 by majebeni-marko Nije bitno da je velik, bitno je da je lep... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Buda_ Posted November 20, 2012 Report Share Posted November 20, 2012 Nisam kopirao deo sa napusavanjem koji je posle toga ispisala :D tezak blam :D fazon je sto je cura bas preniska, ono kompleks niska :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
prota_ Posted November 20, 2012 Report Share Posted November 20, 2012 Afaik, sutra je posna slava :( pa jeste, ali u mojoj kući nikad nije praktikovano da se posti kad slava pada sredom i petkom. tako neće ni ove godine, samo da bismo ispali veliki vernici. pa nema veze brate koga boli kurac :D:D fora je da slaviš da se ljudi najedu :D znaš koliko je dobro kad dođe slava a ti ideš i najedeš se :D:D:D: izvini što ne osećam duhovnu povezanost sa gospodom i svojim svecom nego obeležavam nešto što je već godinama prosto praznik koji se obeležava gozbom, kao što se i uvek obeležavao. Link to comment Share on other sites More sharing options...
spo(ghost) Posted November 20, 2012 Report Share Posted November 20, 2012 ne nerviraj se, verovatno je dobila utehu od tvog ortaka... joooj bre, u pravu je kojot, samo iz dupeta u usta izvini što ne osećam duhovnu povezanost sa gospodom i svojim svecom nego obeležavam nešto što je već godinama prosto praznik koji se obeležava gozbom, kao što se i uvek obeležavao. pokaj se paganine Nije bitno da je velik, bitno je da je lep... Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted November 20, 2012 Report Share Posted November 20, 2012 budo, daj slike, da ocenimo... realno :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
spo(ghost) Posted November 20, 2012 Report Share Posted November 20, 2012 Kupio sam Audi Q5, fak jea! I do poslednjeg dianra novcem zaradjenim od svojeg znoja, nista matori! popravljao si pegle ili instalacije? Nije bitno da je velik, bitno je da je lep... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ребел Posted November 20, 2012 Report Share Posted November 20, 2012 samo da bismo ispali veliki vernici. А што славите славу уопште? Исти резон можеш и на то да примениш. Mislim da sam frustriran zbog svega od navedenog, kako si me procitao, ciganmala frojdovac. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SIN Posted November 20, 2012 Report Share Posted November 20, 2012 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted November 20, 2012 Report Share Posted November 20, 2012 (edited) izvini što ne osećam duhovnu povezanost sa gospodom i svojim svecom nego obeležavam nešto što je već godinama prosto praznik koji se obeležava gozbom, kao što se i uvek obeležavao. ni ja ne verujem u boga i te munje, međutim gotivim slavu zbog tradicije i celog tripa, nekako mi je do jaja gotivan, ali ovde nije poenta u tome. likovi koji na reč "slava" imaju refleks "JOJ HRANA HEHE IMA DA SE OŽDEREM SARMA :DDD:DDD", pošto je izgleda pojam hrane nepoznat ostalih 364 dana u godini, mi se gade ® u najmanju ruku. Edited November 20, 2012 by Doca. 1 1 Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
prota_ Posted November 20, 2012 Report Share Posted November 20, 2012 А што славите славу уопште? Исти резон можеш и на то да примениш. jer su moji matorci vernici. ali nisu toliki vernici da organizuju posnu slavu jer pada u sredu, više su poštovaoci i nastavljači tradicije. za svetog nikolu se u mojoj kući posti, i oduvek je tako bilo. najradije bi se svi ožderavali, i tako bi verovatno najlakše i bilo, ali takav nije običaj u kući i to je cela poenta. ni ja ne verujem u boga i te munje, međutim gotivim slavu tradicije i celog tripa, nekako mi je do jaja gotivan, ali ovde nije poenta u tome. likovi koji na reč "slava" imaju refleks "JOJ HRANA HEHE IMA DA SE OŽDEREM SARMA :DDD:DDD", pošto je izgleda pojam hrane nepoznat ostalih 364 dana u godini, mi se gade ® u najmanju ruku. kapiram te skroz. i ja obožavam slavsku atmosferu. nije meni do prežderavanja, nego je cela familija i rodbina tu, što se nikad ne dešava, pa kad smo svi na okupu nek je obilato. ali sve je to u granicama normalnog. niko se tu ne ožderava da ne može da diše niti ne opija da ne može da hoda. slušao sam dosta sličnih priča i apsurdne su mi. kapiram ja na šta si ti ciljao, samo sam mislio da i mene stavljaš u te ljude, a to nije. moje oduševljenje sarmom je jer volim sarmu, a i živim sam već dva meseca. dva meseca bez kuvanog. :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
spo(ghost) Posted November 20, 2012 Report Share Posted November 20, 2012 u pravu si, slave su jedini dani kada mozes da okusis pecenje, rusku salatu i kolu... ma koliko to doci zvucalo nerealno Nije bitno da je velik, bitno je da je lep... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Touche Posted November 20, 2012 Report Share Posted November 20, 2012 Jede se lepo i za novu godinu i Bozic, znaci 362 dana gladuje :( Link to comment Share on other sites More sharing options...
spo(ghost) Posted November 20, 2012 Report Share Posted November 20, 2012 fu ktyrot Nije bitno da je velik, bitno je da je lep... Link to comment Share on other sites More sharing options...
shoocky Posted November 20, 2012 Report Share Posted November 20, 2012 a ja bas nemam srece, jer ne volim ni pecenje ni rusku :( a i babi je sutra slava, ne znam sto idem uopste ako ne mogu da se ozderem Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted November 20, 2012 Report Share Posted November 20, 2012 gde cete za novu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
spo(ghost) Posted November 20, 2012 Report Share Posted November 20, 2012 zasto to radis? Nije bitno da je velik, bitno je da je lep... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aleksandar_ Posted November 20, 2012 Report Share Posted November 20, 2012 kalaš ili emka? "When you want to succeed as bad as you want to breathe, then you'll be successful". "Nearly all men can stand adversity, but if you want to test a man’s character, give him power". Superbia in Proelio Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikita_ Posted November 20, 2012 Report Share Posted November 20, 2012 sine nikita, postao si nik kejv Vagine 90 posto zena sveta su ti otvorene Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted November 20, 2012 Report Share Posted November 20, 2012 hahaha, puzic je majstor mali! :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaveN Posted November 21, 2012 Report Share Posted November 21, 2012 (edited) cao niky! Edited November 21, 2012 by rejven Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted November 21, 2012 Report Share Posted November 21, 2012 Јел то причате о паганском обичају поштовања култа демона/бога заштитника и предака - који је исфорсирано инкорпориран у наметнуто нам ришћанство да бисмо се ефикасније покрстили - са аспекта ''шта се ложиш на хас, слави јер си верник'' ? ЈЕЛ О ТОМЕ ПРИЧАТЕ brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts