Jump to content

pričajte

Guest

Recommended Posts

Па капирам да нико неће да узме да извотује оволко само да би тролово ефикасније, то би баш био њу фронтир:)

brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :)

И најзад, какве су то поделе на готивније и неготивније послове? Оћу ја можда да једем уљане боје, а вуду штампане плоче? Да облачим сликарска платна? Уозбиљите се мало, капитализам значи да сто њих нема да би један имао (један нормалан, ако причамо о богаташу, говоримо о хиљадама), а не да постоји нека бесконачна гомила пара из које неко ко се потрудио узима, а неко ко није не узима.

Е узе ми реч. Сјајно је што неки момци (и девојке) раде посао који је "лепо плаћен" и сл. али да ли то значи да сви треба да се бавимо ИТ сектором? Какве год паре да млате, или не знам како већ оцењују успешност, нема оправдања за пљување по другоме. Знам ја да у Србији на папиру може, али ни мени се није цимало. Отишао сам преко. Не пропагирам ништа, само кажем.

Надували су дечка који је поделио муку са форумом, у стилу: "Е не будали мали". Ко што рече Хајли: "Не сери, не знаш ме"; не знамо ни ми њега. Нити детаљ о њему. Ал да се смејемо, то можемо.

Мало сте га прегенерализовали о успеху и могућностима.

...Од рођења спремна стоји, мене чека моја рака,
Да однесе све што имам у дубину у дубоку.

@fuljo : ne razume sta si ti rekao meni za atalje :) Ne kapiram poentu wota?

@trpy : pa? jel samo IT-evci treba dobro da zive? Zasto ne bi ziveli super i arhitekti, zemljoradnici, rudari, lekari (hik). Sta sad uhvatili smo boga za muda jer znamo da radimo na kompu?

Dakle podrska momku koji ide na brod. Mogao je da kuka kako ga nece posao, kako je sve sranje, kako je on car IT-a ali niko ga ne razume/nema za skolu.

Uradio je sta moze da se izvuce iz govana. Svaka cast. Ni ja ne mogu da budem usein bolt, pa mi neki atleticar ne prica kako sam glup.

Paralela : Potpuno (po meni) je isto da dodje Bambi i da nas proziva na fer i svakome ko ne pristane da prica kako je kilava jajara i kako ce mu zavaliti dangaru kad ga vidi. On je tolko ulozio u sebe i sport sto da ne ide i ne mlati nas random po ulici?

И најзад, какве су то поделе на готивније и неготивније послове? Оћу ја можда да једем уљане боје, а вуду штампане плоче? Да облачим сликарска платна? Уозбиљите се мало, капитализам значи да сто њих нема да би један имао (један нормалан, ако причамо о богаташу, говоримо о хиљадама), а не да постоји нека бесконачна гомила пара из које неко ко се потрудио узима, а неко ко није не узима.

to je to

Samo bi dodao :

You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy

@fuljo : ne razume sta si ti rekao meni za atalje :) Ne kapiram poentu wota?

Надовезо сам се на твој пост, додао сам фактор могућности учења на твој фактор исплативости неке струке.

brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :)

a onda kul nisam to tako skapirao.

Moj trip je da su isto tokom proslog veka masinci mislili da njihovo nikad nece proci

Sad je to IT

za 50ak godina "genetski inzenjeri" Tipa molekularno programiranje.

You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy

Nece Hajli to tvoje jos dugo, a onda cemo da se sladimo na tvojim mukama. A kada se vratis u govna, onda se mozemo ponovo gotiviti.

[roflmao]

MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVA

Style over subsistence

Crown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One.

Daki je razumeo sta sam hteo da kazem, a to je da svako moze, i da ja ni po cemu nisam pametniji ili sposobniji od nekog drugog.

Longley druze, nisam te razumeo, cemu onakav post?

• Upvote (+1) 1

03:34 ( MiGsa ) da budem iskren

03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki

22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah

13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare

[16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know

[21:00] <vudu> jebacemo svi

Daki je razumeo sta sam hteo da kazem, a to je da svako moze, i da ja ni po cemu nisam pametniji ili sposobniji od nekog drugog.

Uradite split da ne brljamo

Ja mislim da (a to sam vec negde spomenuo) da je taj stav "svak moze" jedan od vecih mindfuckova moderne civilizacije. Nismo svi isti, ne mozes sve sto zelis ako to dovoljno jako zelis (mislim lol). Svako treba da sagleda svoje mogucnosti (nisu nam svima iste) i da da svoj maksimum.

Одем у Нови Пазар по неке ракије, и реко ајд да свратим до неке радње да купим фармерке. Уђем у прву, нађем оне које ми се свиђају и, под предпоставком да су тамо све фармерке џаба, реко симпатичној продавачици да ми их наплати. Лонг стори шорт, мислим да сам ушао у једину радњу у целом граду где су фармерке скупље од 2000дин. (платио сам их 5500)

Одем у Нови Пазар по неке ракије анд судденлу а вилд дуле аппеарс, и реко ајд да свратим до неке радње да купим фармерке. Уђем у прву, нађем оне које ми се свиђају и, под предпоставком да су тамо све фармерке џаба, реко симпатичној продавачици да ми их наплати. Лонг стори шорт, мислим да сам ушао у једину радњу у целом граду где су фармерке скупље од 2000дин. (платио сам их 5500)

па зато су добре :)

šetamo mira i ja danas, i kod zelenjaka nam priđe riba i pita da l hoćemo da radimo anketu za milka čokoladu.

ofc da smo pristali. i riba nam uzme podatke i tu neka pitanja o tome šta pijemo i koliko često, i kao ajd idemo sad ovde da pogledate neke reklame, 10 minuta, i dobijate čokoladu.

i uđemo mi u neki haustor, i penjemo se nekim stepenicama, i sve što mi je u glavi je da sam uzeo bombonu od nepoznatog čike i da ću biti jeban.

srećom, samo smo bili jedne od onih 14 od 17 žena koje bla bla. odgledali par reklama, jednu od njih za šveps i odgovorili na gomilu pitanja i dobili po čokoladu.

pa, ako vas saleti riba kod zelenjaka i ponudi čokoladu, a imate 20 minuta, želite čokoladu i živite na ivici kao mi, go forth.

Edited by prota_
  • Upvote (+1) 2

Па то се и ја надам да ће трајати 100 година, кад у НП коштају толико [:D]

И мене исто саватали за тако неку анкету код теразија, само што је била за пиво. Добио сам да густирам онај јелен са 'шеницом (ваљда су испитивали тржиште) и једну лименку обичног јелена.

A čizkejk i weeeeeeee ništa? E moji vi :(

[roflmao]

03:34 ( MiGsa ) da budem iskren

03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki

22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah

13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare

[16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know

[21:00] <vudu> jebacemo svi

Ja sam pre tipa nedelju dana isao Beogradskom sa ribom, i savata me neka milfovka ispred lokala sa pitanjem "je l' se razumes u kompjutere, ajd zamnom da mi pomognes", ova moja ostane napolju a ja sa sve mislima da ce me navatati neki njen unutri i ass rapeovati ili pak mozda skorujem sa milfom. Na kraju ipak nista, zena nije otkacila dugmence za napajanje i uplasila se sto joj se nije upalio komp. Zahvalila se najnormalnije i nista vise :(

• Downvote (-1) 7

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...