Jump to content

pričajte

Guest

Recommended Posts

studentska, popust 50% -> 12200 din

radnim danima od 16-18h

vikendom od 11-13h i 14-16h

ja se uklapam bas lepo...

Била је 8к, и са више термина... још један разлог да је не продужавам : )

Очекивао сам повећање, али не за толико. Први пут ове године су понудили такав попуст студентима без посредника, па и први пут имају увид у заинтересованост.

Mozda nekom olaksham zivot.

Нисам никада чуо или видео особу код нас да једе ово, морам сам чак да преведем назив воћке да видим о којој се ради : ) колико је колограм? Фазон јефтиније него домаће јабуке осећам :s

Постоји нездраво воће? : О

Нисам јео нар, од тих егзотичних само стандардицу: поморанџе, мандарине, лимун, банане, киви и неколико пута ананас. Све остало нисам, не бих знао ни да их препознам по имену да их поређаш по столу, таква је породична традиција у кући приликом куповине воћа, углавном оно што расте овде, прво због цене а онда све остало. Ја сам је наставио, с тим што фактор здравости увозне намирнице и још пар њих узимам више у обзир.

Нисам никада чуо или видео особу код нас да једе ово, морам сам чак да преведем назив воћке да видим о којој се ради : ) колико је колограм? Фазон јефтиније него домаће јабуке осећам :s

Nar je keva, al' smara chishcenje. Neshto preko 100kinti je cena za kilo, chini mi se. To se u mojoj kuci stalno jede preko cele zime. Ako nisi nikad probao, obavezno prvom prilikom, stvarno je odlichno voce.

.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...