Pittsburgh Posted November 27, 2012 Report Share Posted November 27, 2012 da uzasno ide na kurac to i dont wanna live on this planet anymore. Ako ruzna riba nosi helanke ruzne su, ako dobra riba nosi pa makar i sa irvasima i roze stiklama, dobro je. Ne znam da li si video tu kreaciju. Za mene su slepo pracenje idiotskih trendova medju vrhuncima ljudske gluposti... Link to comment Share on other sites More sharing options...
strokan Posted November 27, 2012 Report Share Posted November 27, 2012 Ја сам те хеланке видео само на 4,5 риба и свакој је буља у истим изгледала савршено. Тако да за сад немам ништа против њих. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted November 27, 2012 Report Share Posted November 27, 2012 ja sam skontao da nije fora u samim helankama nego u moronskim motivima na njima. uzeo godisnju za bazen na TASu o pošto i za koje termine? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pittsburgh Posted November 27, 2012 Report Share Posted November 27, 2012 ja sam skontao da nije fora u samim helankama nego u moronskim motivima na njima. pošto i za koje termine? Bas to. Ne ulazim u to kako im stoje( to je druga diskusija) ali kapiram da bi sve bilo desetak putq bolje u obicnim helankama Link to comment Share on other sites More sharing options...
grb1tj Posted November 27, 2012 Report Share Posted November 27, 2012 pošto i za koje termine? studentska, popust 50% -> 12200 din radnim danima od 16-18h vikendom od 11-13h i 14-16h ja se uklapam bas lepo... Link to comment Share on other sites More sharing options...
sekira Posted November 27, 2012 Report Share Posted November 27, 2012 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trooper Posted November 27, 2012 Report Share Posted November 27, 2012 pft, pa sta je 80k rublji, nema ni 2k eur ... ne verujem da tako jeftin brod moze da prezivi potop Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamnepismen Posted November 27, 2012 Report Share Posted November 27, 2012 Mozda nekom olaksham zivot. 2 . Link to comment Share on other sites More sharing options...
lekker Posted November 27, 2012 Report Share Posted November 27, 2012 već nedelju dana se dopisujem sa devojkom za koju mislim da je ona prava, a sa druge strane saznajem da je kurva. help me RUR :c Link to comment Share on other sites More sharing options...
sekira Posted November 27, 2012 Report Share Posted November 27, 2012 za nedelju dana dopisivanja si ukapirao da je ona prava? desi sekiro druze! oh wait Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post ~JungleBoY~ Posted November 27, 2012 Popular Post Report Share Posted November 27, 2012 nastavi ti da se dopisuješ s njom do kraja meseca, pa ako nastave da je jebu svi ostali onda ipak nije ona prava 6 :-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted November 27, 2012 Report Share Posted November 27, 2012 Link to comment Share on other sites More sharing options...
trn Posted November 27, 2012 Report Share Posted November 27, 2012 usput iskoristi ako mozes kad odlucis da nije ona prava Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted November 27, 2012 Report Share Posted November 27, 2012 studentska, popust 50% -> 12200 din radnim danima od 16-18h vikendom od 11-13h i 14-16h ja se uklapam bas lepo... Била је 8к, и са више термина... још један разлог да је не продужавам : ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
strokan Posted November 27, 2012 Report Share Posted November 27, 2012 Mozda nekom olaksham zivot. не ваља, сва су зрна попуцала и исцурео сок :( Link to comment Share on other sites More sharing options...
lekker Posted November 27, 2012 Report Share Posted November 27, 2012 :'c Link to comment Share on other sites More sharing options...
grb1tj Posted November 27, 2012 Report Share Posted November 27, 2012 Била је 8к, и са више термина... још један разлог да је не продужавам : ) to mi je rekao i drug, neverovatno da je poskupela 50%... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted November 27, 2012 Report Share Posted November 27, 2012 Очекивао сам повећање, али не за толико. Први пут ове године су понудили такав попуст студентима без посредника, па и први пут имају увид у заинтересованост. Mozda nekom olaksham zivot. Нисам никада чуо или видео особу код нас да једе ово, морам сам чак да преведем назив воћке да видим о којој се ради : ) колико је колограм? Фазон јефтиније него домаће јабуке осећам :s Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted November 27, 2012 Report Share Posted November 27, 2012 (edited) lol nikad nisi jeo nar ili šipak? :o inače, ja znam bolji način da ga očistim. zamolim kevu mnogo zdravo voće btw Edited November 27, 2012 by алфа Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted November 27, 2012 Report Share Posted November 27, 2012 Постоји нездраво воће? : О Нисам јео нар, од тих егзотичних само стандардицу: поморанџе, мандарине, лимун, банане, киви и неколико пута ананас. Све остало нисам, не бих знао ни да их препознам по имену да их поређаш по столу, таква је породична традиција у кући приликом куповине воћа, углавном оно што расте овде, прво због цене а онда све остало. Ја сам је наставио, с тим што фактор здравости увозне намирнице и још пар њих узимам више у обзир. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamnepismen Posted November 27, 2012 Report Share Posted November 27, 2012 Нисам никада чуо или видео особу код нас да једе ово, морам сам чак да преведем назив воћке да видим о којој се ради : ) колико је колограм? Фазон јефтиније него домаће јабуке осећам :s Nar je keva, al' smara chishcenje. Neshto preko 100kinti je cena za kilo, chini mi se. To se u mojoj kuci stalno jede preko cele zime. Ako nisi nikad probao, obavezno prvom prilikom, stvarno je odlichno voce. . Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted November 27, 2012 Report Share Posted November 27, 2012 cak je vrhunskoi prakticno nije egzoticno, raste u CG, a to su nam braća You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ребел Posted November 27, 2012 Report Share Posted November 27, 2012 ГГ Mislim da sam frustriran zbog svega od navedenog, kako si me procitao, ciganmala frojdovac. Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted November 27, 2012 Report Share Posted November 27, 2012 Sad su im Hrvati braća Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shekk Posted November 27, 2012 Report Share Posted November 27, 2012 nar je car i najbolje ga je očistiti skroz pa onda jesti kašikom ko svinja najgora, groktanje opciono jebote, smorio si sa kukanjem vise :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts