Jump to content

pričajte

Guest

Recommended Posts

u drugim vestima, biće težak dan danas, prvo neko smaranje na poslu, pa onda kao "žurka" firme gde će svi doći sa muževima/ženama (zamišljam ona smeškanja i isprazne priče kao u filmovima) a sutra slava.

oces voditi devojku na tu 'zurku'?

Pa ne, ja sam zavrsio i izlazim, a ona sva zadihana trci, na brzinu se javlja svima u ordinaciji i isto izlazi. Vidim ja nesto nije u redu, ja reko "lol sta je?" kaze ona "zurim u skolu!", ja reko "pa gde ti je skola?", kaze ona "tu i tu". Ja reko "pa lol, meni je to usput do posla, odbacice te cika Daki".

inb4 Gud gaj Daki

Al tako je slatka, crna duga kosa, mlado cisto lepo lice, zgodno mlado telo, verovatno bez celulita i tih sranje, okruglo dupe. Pa ne znam. Ali kaze da je 3. godina srednje skole. Eh sto nisam mladji!

daki car.

gazi ti to, boli te kurac :)

Edited by manager

glupi njemacki panklav, a ovo drugo ne znam sta je

Nesteroidni antiinflamatorni analgetik npr kao diklofenak (cak ima istu miligrazu kao diklofen duo 75mg, upalni/bolni procesi).

@topic,

Dobih konacno i crno na belo (papir), resenje na neodredjeno vreme. U petak idem da zaduzim jos neku uniformu, kuca casti. Kul stvar je to sto na klinici imaju dezurstva od 24h koja se dodatno placaju.

i'm not fat, i'm just easy to see..

Nosim belu uniformu. Zaduzila sam vec dva para pantalona i dve bluze (dok sam bila pod ugovorom). Kao zaposlena na neodredjeno imam vece sledovanje. Kupila sam dodatno (random prodavnice) dve bluze, pantalone i haljinu.

i'm not fat, i'm just easy to see..

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...