Jump to content

Online kupovina igara

Slađan

Recommended Posts

1 minute ago, Zwerko said:

Ovo je odlična stvar ko nema, pogotovu za klince ali može i za matore jer ima baš brdo solidnog kontenta i da se igra dugo i zabavno. Ja sam bio inicijalno uplatio Game Pass baš ovo da bih igrao. 

ako dobro radi na SteamDeck, možda i probam.

Sad igram Unmasked, baš ga ovde okačio neko ili negde videh - https://store.steampowered.com/app/2726050/Unmasked_An_Inner_Journey/

super igra za kauč, mada je teška. nema veze sa star wars nego mi pade napamet da pomenem da je solidna igra.

On 4/4/2023 at 8:21 PM, Dule_smor said:

Atomic Heart na popustu na Stimu, 48 evra...vredi li uzimati, jel igrao neko?

ako nisi kupio dosad kad stignem da je odigram prenecu utiske. ortak se odusevio i toplo mi je preporucio. jutros sam uzeo, a kad cu stici da je odigram, jbg...

postoje samo dve istine na ovom svetu:

1). djape je najbolji frajer

2). zemlja je plocha

On 12/7/2024 at 12:57 PM, Zwerko said:

Ovo je odlična stvar ko nema, pogotovu za klince ali može i za matore jer ima baš brdo solidnog kontenta i da se igra dugo i zabavno. Ja sam bio inicijalno uplatio Game Pass baš ovo da bih igrao. 

da, uzeo sam je zbog dece... 😄

Kao i ostale igre koje uzimam na epicu ili humblebundleu 😄

(a i dalje igram Medieval 2 Total War (sa modovima) koji je od novembra ove godine postao punoletan 😄 😄 😄 )

kreće onaj giveaway godišnji kad se naslovi kriju do četvrtka kad im je vreme 😄 odokativno bude to po neki dobar naslov povremeno, mora da se nađe vremena to da se isprati 🙂 

• Like +1 1

ubij jednog - ubica si;

ubij hiljadu - vojskovodja si;

ubij milion - drzavnik si.

A single death is tragedy, million is a statistic. - I.V.Stalin

It's nice to be important, but it's more important to be nice.

NN 4ever

12 hours ago, Faramir said:

kreće onaj giveaway godišnji kad se naslovi kriju do četvrtka kad im je vreme 😄 odokativno bude to po neki dobar naslov povremeno, mora da se nađe vremena to da se isprati 🙂 

ima da ponove 3/4 igara iz prošlih godina 🙂