ArktickaLubenica Posted January 13, 2013 Report Share Posted January 13, 2013 Brate, nije valjda da i Chicago gotiviš? Još mi samo reci da voliš i Dortmund, pa da sve timove promenim Bas mnogo gotivim Chicago. Pa malo bi bilo glupo da zbog anonimusa sa neta menjas stavove, ali ako ti znaci ne volim Dortmund. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted January 13, 2013 Report Share Posted January 13, 2013 Phew Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
moyo Posted January 16, 2013 Report Share Posted January 16, 2013 (edited) Vratio se John Wall o/ Washington u serijo od 3 pobede Edited January 16, 2013 by moyo Quote "U dresu Redzi Millera idem do svog dilera, vutre puna kesa al' ost'o sam bez dresa" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted January 16, 2013 Report Share Posted January 16, 2013 a Veseli vezao tri meča po 10 poena. Opravdava svoj potencijal Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lex Posted January 17, 2013 Report Share Posted January 17, 2013 Večeras bi trebalo da objave prve petorke za tradicionalno predosadni All-Star vikend. Prošli put kad su brojali glasove situacija je bila ovakva: EAST Rondo Wade LeBron Melo Garnett (Bosh) Iskreno mislim da trenutno ima igrača u boljoj formi, koji su i bolji za All-Star kako od Garnetta, tako i od Bosha. Ali bih svakako voleo da KG utefteri još jednu prvu petorku. #kgbogkosharke WEST Paul (Lin) Bryant Durant Griffin Howard Griffin ide kao CP3-ev verni sidekick. Harden je zapostavljen na glasanju malo, ali realno nema šta da traži protiv Kobice. Durantula car. Howard je ok izbor. Problem će samo biti ako masovna količina glasova koji stižu iz Kine (a Kina je danas ceo svet) ugura Lina pre Paula u prvih pet. Valjda neće. :/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
grb1tj Posted January 17, 2013 Report Share Posted January 17, 2013 (edited) au... carski... Edited January 17, 2013 by grbic Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
shoocky Posted January 17, 2013 Report Share Posted January 17, 2013 bukvalno ne znam koji mi je od njih dvojice trenutno gotivniji. Al jebi rukija, i treba! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
moyo Posted January 18, 2013 Report Share Posted January 18, 2013 Koji kurchev Lin sa prosekom od 12 poena i 6 asistencija po utakmici? Ni blizu all star levela a kamoli prve petorke. Banovati kineze sa glasanja ili izbaciti Lina Quote "U dresu Redzi Millera idem do svog dilera, vutre puna kesa al' ost'o sam bez dresa" Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted January 18, 2013 Report Share Posted January 18, 2013 zasto se ja tripujem da je kajri napravio korake? Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
moyo Posted January 18, 2013 Report Share Posted January 18, 2013 Za jedno 6-7 godina kad Kobe vec uveliko bude u penziji, Lebron uzme jos 4-5 prstena, postane najbolji igrac svih vremena (bar po achievementima) i zadje u pozne igracke godine Irving ce da preuzme i bice najbolji igrac u ligi Zivi bili pa videli Quote "U dresu Redzi Millera idem do svog dilera, vutre puna kesa al' ost'o sam bez dresa" Link to comment Share on other sites More sharing options...
towerrr Posted January 18, 2013 Author Report Share Posted January 18, 2013 !! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
shoocky Posted January 18, 2013 Report Share Posted January 18, 2013 zasto se ja tripujem da je kajri napravio korake? i jeste xD Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
moyo Posted January 19, 2013 Report Share Posted January 19, 2013 Durant postigao career high 52 poena :O pritom, sto je meni vise fascinanto, 21/21 slobodna bacanja Quote "U dresu Redzi Millera idem do svog dilera, vutre puna kesa al' ost'o sam bez dresa" Link to comment Share on other sites More sharing options...
ArktickaLubenica Posted January 19, 2013 Report Share Posted January 19, 2013 Meni je taj Lin jedna od najvecih prevara u istoriji kosarke, kao sto je napisao Moyo, 12 poena i 6 asistencija , kakav lol , a toliko raje ga voli, da mi je znati zasto ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lex Posted January 21, 2013 Report Share Posted January 21, 2013 O ovome se priča već desetak dana, ali izgleda da je sada zvanično. Braća Maloof prodala Kingse. Tim se sledeće sezone seli u Seattle. Doviđenja Sacramento Kings. Dobrodošli nazad Seattle Sonics! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ArktickaLubenica Posted January 21, 2013 Report Share Posted January 21, 2013 Da, da http://espn.go.com/nba/story/_/id/8864092/sacramento-kings-owners-reach-agreement-seattle-group-buy-team Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
moyo Posted January 22, 2013 Report Share Posted January 22, 2013 Nece biti Soniksi posto su Soniksi sad OKC Thunder. Quote "U dresu Redzi Millera idem do svog dilera, vutre puna kesa al' ost'o sam bez dresa" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted January 22, 2013 Report Share Posted January 22, 2013 zar nije upravo kad se tim selio iz Sijetla u Oklahomu da su namerno promenili ime da bi neko mogao kasnije da nastavi u Sijetlu kao Soniksi? Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pittsburgh Posted January 22, 2013 Report Share Posted January 22, 2013 Nece biti Soniksi posto su Soniksi sad OKC Thunder. Naravno da ce biti Sonicsi... Upravo ovo sto je Higli rekao... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted January 22, 2013 Report Share Posted January 22, 2013 уф који смор за екипу из главног града Калифорније! иако се то знало већ неко време, веровао сам да ће остати... али са друге стране, враћају се суперсоникси o/ Quote Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted January 22, 2013 Report Share Posted January 22, 2013 shon kemp i detlef sremf!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
fushi.ryuu Posted January 22, 2013 Report Share Posted January 22, 2013 I Peri Gejton! Quote .: l@w.: co-founder of kouteki Link to comment Share on other sites More sharing options...
moyo Posted January 22, 2013 Report Share Posted January 22, 2013 Pa na wikipediji pise da se Sonicsi od 2008. zovu Thunder. Nisam siguran kako tacno ide to pomeranje franshiza. Ako su se Sonicsi prebacili u Oklahomu i samo promenili ime onda su zadrzali i stare rekorde sto znaci da novi tim u Seatlu ne moze da bude Supersonics. Nisam siguran u tacnost ovoga, provericu posle. Quote "U dresu Redzi Millera idem do svog dilera, vutre puna kesa al' ost'o sam bez dresa" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted January 22, 2013 Report Share Posted January 22, 2013 javi kad proveriš Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
trn Posted January 22, 2013 Report Share Posted January 22, 2013 Ni ne proveravaj :( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts