peja_ Posted April 14, 2013 Report Share Posted April 14, 2013 juče bio na Toronto - Čikago, al solidno lošija mesta, plus smor tekma do bola, mrzelo me i da fotkam koliko je bilo dosadno pics or it di....oh wait...bas zgodno! Quote The thing's hollow — it goes on forever — and — oh my God — it's full of stars! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted April 14, 2013 Report Share Posted April 14, 2013 ma, slaba su mesta bila mnogo, zajebao nas ovaj kolega, i još tekma bila nikad gora, ne zna se ko se manje trudio Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
shoocky Posted April 14, 2013 Report Share Posted April 14, 2013 mrzim te :( kolko kosta otprilike karta za neka sklj mesta? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted April 14, 2013 Report Share Posted April 14, 2013 zavisi od grada do grada. Evo, u Torontu, najbolja mesta su 220 kanadskih dolara + porez (13%) dok je u Denveru to isto mesto 120 američkih dolara + porez (koji je negde 7,8%, ne znam napamet). Ovo su cene od negde sredine marta kad sam gledao koliko bi me izašlo da gledam Ona najgora su 20, 30 dolara, barem mi je tako rekao drugar koji je gledao Nickse Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
moyo Posted April 16, 2013 Report Share Posted April 16, 2013 Ja retard evo zavrsavam drugu godinu a nisam bio da gledam NBA tekmu. Doduse nisam bio bas blizu gradova gde se igraju tekme. Prosle godine Denver mi je bio na 3,5 sata a ove mi je najblizi Chikago na 5 sati voznje tako da bi me bas skupo kostalo Quote "U dresu Redzi Millera idem do svog dilera, vutre puna kesa al' ost'o sam bez dresa" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted April 16, 2013 Report Share Posted April 16, 2013 jebiga, da mene posao nije naneo u Toronto, odnosno od sutra Denver, ne bih ni ja išao.. Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
SIN Posted April 16, 2013 Report Share Posted April 16, 2013 Ja gled'o Mavs - Golden State, 2006.! Dirk dao 53 poenta i GS dobio 121 - 120 posle drugog produzetka valjda. Utakmica je egal zanimljiva kao desavanja u prekidima. Jebeni spektakl Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted April 17, 2013 Report Share Posted April 17, 2013 "рогови" (углавном) само за Курија! Quote Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted April 17, 2013 Report Share Posted April 17, 2013 Зашто то зовеш рогови ?:) Рогови су акција када плеју долазе центар и крило у пик :) Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted April 17, 2013 Report Share Posted April 17, 2013 (edited) па ово су НБА-Кури-рогови!то твоје је сооооооооо јуропиан! Edited April 17, 2013 by алфа Quote Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shomi~ Posted April 18, 2013 Report Share Posted April 18, 2013 drugar car Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
shoocky Posted April 18, 2013 Report Share Posted April 18, 2013 ajmo, dva totalno zanimljiva i neizvesna para. Prognoze, ko ce dalje, kolko lako niksi - boston ovde bih dao blagu prednost niksima iz prostog razloga sto su neverovatna suterska ekipa i jedini nacin da boston dobije je da se zadesi da ne bude vece nikome iz ny-a. Plus to treba da se desi 4 puta u 7 utakmica. klipersi - memfis s jedne strane mozda i najbolji plej lige, i jedan od najvecih mudonja u istoj, lobovi, ovo ono... Sa druge jedna od najboljih odbrana sa gasolom koji perfektno brani pik, glavno oruzje klipersa. Ovde navijam za memfis jer ako budu igrali odbranu kako znaju trebalo bi da prodju Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted April 18, 2013 Report Share Posted April 18, 2013 poy za Peju okačiću kasnije poneki klip, Košarka nije bila loša, Skola zna puno, ali je neverovatno spor i slab, Ty Lawson i Igouadala objašnjavaju, Grk nije loš, Mozgov je naučio ponešto u NBA izgleda. Haddadi je iranski Kosta Perović Phoenix očajna ekipa, Dragić nije igrao Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
agrsv Posted April 18, 2013 Report Share Posted April 18, 2013 (edited) Majami Netsi Indiana Niksi OST Klipersi - Memfis uf, mozda blaga prednost Klipersima Denver Sparsi Edited April 18, 2013 by agrsv Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted April 18, 2013 Report Share Posted April 18, 2013 Majami, Čikago, Indijana, Niksi, Oklahoma, Klipersi, Denver, Sparsi Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lex Posted April 18, 2013 Report Share Posted April 18, 2013 Majami, Čikago, Indijana, Boston Oklahoma, Memfis, Denver, San Antonio Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted April 18, 2013 Report Share Posted April 18, 2013 što Boston, ja njima baš ne dajem nikakve šanse protiv Niksa, čak mislim da jedino Niksi imaju kakve takve šanse protiv Majamija na istoku Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlada_ Posted April 18, 2013 Report Share Posted April 18, 2013 delim misljenje da boston nema sta da trazi vs niksa Quote "The horse ran away with the spoon, I wish I was on the moon, too" Link to comment Share on other sites More sharing options...
shoocky Posted April 18, 2013 Report Share Posted April 18, 2013 ja bih pre rekao da indijana ima najvece sanse u celoj ligi protiv majamija, iako su te sanse mizerne :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ребел Posted April 19, 2013 Report Share Posted April 19, 2013 Никси, Нетси, Индиана, Мајами. Денвер, ЛАЦ, Спарси, ОКЦ. Quote Mislim da sam frustriran zbog svega od navedenog, kako si me procitao, ciganmala frojdovac. Link to comment Share on other sites More sharing options...
agrsv Posted April 19, 2013 Report Share Posted April 19, 2013 (edited) Ja tek sada videh da su Sparsi doveli Trejsija, valjda ce da im se vrati onih 13p u 35 sekundi :) Edited April 19, 2013 by agrsv Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted April 20, 2013 Report Share Posted April 20, 2013 "Old people don't get healthy, they die." Charles Barkley:c Quote Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
agrsv Posted April 20, 2013 Report Share Posted April 20, 2013 Jel se vraca Farid veceras? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted April 20, 2013 Report Share Posted April 20, 2013 Naletoh na ovo pa iako je matoro i svi se sećaju verovatno, mali podsetnik :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
baltam0s Posted April 20, 2013 Report Share Posted April 20, 2013 aj sto je matoro, nego sto ce opet da se napali sada protiv lejkersa pa ce isto da radi :D Quote Forum neprikladan za signaturu! :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts