Jump to content

NBA 2012/2013

towerrr

Recommended Posts

zavisi od grada do grada. Evo, u Torontu, najbolja mesta su 220 kanadskih dolara + porez (13%) dok je u Denveru to isto mesto 120 američkih dolara + porez (koji je negde 7,8%, ne znam napamet). Ovo su cene od negde sredine marta kad sam gledao koliko bi me izašlo da gledam

Ona najgora su 20, 30 dolara, barem mi je tako rekao drugar koji je gledao Nickse

Ja retard evo zavrsavam drugu godinu a nisam bio da gledam NBA tekmu. Doduse nisam bio bas blizu gradova gde se igraju tekme. Prosle godine Denver mi je bio na 3,5 sata a ove mi je najblizi Chikago na 5 sati voznje tako da bi me bas skupo kostalo

"U dresu Redzi Millera idem do svog dilera, vutre puna kesa al' ost'o sam bez dresa"

ajmo, dva totalno zanimljiva i neizvesna para. Prognoze, ko ce dalje, kolko lako

niksi - boston 

ovde bih dao blagu prednost niksima iz prostog razloga sto su neverovatna suterska ekipa i jedini nacin da boston dobije je da se zadesi da ne bude vece nikome iz ny-a. Plus to treba da se desi 4 puta u 7 utakmica.

klipersi - memfis

s jedne strane mozda i najbolji plej lige, i jedan od najvecih mudonja u istoj, lobovi, ovo ono... Sa druge jedna od najboljih odbrana sa gasolom koji perfektno brani pik, glavno oruzje klipersa. Ovde navijam za memfis jer ako budu igrali odbranu kako znaju trebalo bi da prodju