Jump to content

.

unknwn

Recommended Posts

• 2 weeks later...

ovde sam nabavio pre jedno godinu dana, preko ekupi.rs

ne razumem se u tu mini-midi-maxi kategorizaciju, al ovo moje nije ono najmanje, niti ono sa fizički odvojenom pregradom za napajanje i diskove, nego ono između :)

• 3 months later...
  • 4 months later...
  • 3 months later...
  • 2 weeks later...
  • 1 month later...

Jel ima neki sajt, mozda se i ovde pominjalo, gde mogu da dobijem nekako pregledno info koliko recimo koja grafika cuje pod opterecenjem? Posto mi ovaj Radeon 6850 bas bas cuje kad se igram (pogotovu sto mu je u medjuvremenu i crkao ventilator pa sam ja tu budzio neki stari), pa sad gledam neki R9 270X da uzmem, tako neka cifra 180-200e mi je ok. Ali bih cisto da vidim koliko se to realno cuje kad je pod opterecenjem jer sustinski je to glavni razlog menjanja grafike, tek je sekundarno da budu neke ok performanse u tom cenovnom rangu. I ne trazim da bude skroz necujno nego samo da bas ne urla. 

Heghlu'meH QaQ jajvam

• 5 months later...

ja sam mislio da su ovi briksići jeftiniji ali ono kurac. Realno su ove kombinacije interesantne ali lično mislim da su bacanje para što se tiče generalne upotrebljivosti jer za iste pare sklepaš solidan gejming desktop, a onda kupiš neki stvarno mali htpc ispod 200€, uštekaš u TV, lupiš Steam Stream i gg.

pljk!

• 4 months later...

Ne sme ventilator za tihi PC, koristicu vodu, da mi zhubori dok spavam. 

Edited by StormScion

Is the destiny of mankind controlled by some transcendental entity or law? Is it like the Hand of God hovering above? At least it is true that man has no control, even over his own will