Jump to content

Arrow

pirun

Recommended Posts

• 4 weeks later...

Odgledao sam prvu epizodu, deluje mi dobro.

E, sad, delovao mi je i Walking Dead dobro posle par epizoda, ali me je počeo brzo smarati, pa sam još i ovde i još ponegde čitao da su kasnije dosta zasrali seriju, pa sam odustao. 

Pitanje: valja li ovo i vodi li u nešto kvalitetnije, da nastavim da gledam? 

OPTIMIZADO PARA EL NERVIO ÓPTICO HUMANO

E, to jeste, i ničije ime nisam zapamtio, tačno moram prvu još jednom makar "preći" dijaloge, da pohvatam ko je ko... Znači S01E1.

Nego nabasavam na neke tekstiće gde, ako sam dobro razumeo

idu neka preklapanja sa DC Universe likovima, i te zavitlancije, Flash(?)

zbog čega sam i rešio da joj dam šansu, pa me zanima isplati li se gledati. Ako pomaže šta, psihloški profil mi je:

Obožavao Spartcausa, Breaking Bad, od Prison Break-a mi je valjala samo 1. i 3. sezona, 2. i 4. bolje da nisam ni gledao, Walking dead smorio posle prvih nekoliko epizoda... Lost nisam gledao... Game of Thrones mi je do jaja, mada imam druga koji je čitao knjige, pa mi on objašnjava ko je ko i šta se dešava, inače ne može:-)

I, izgleda da mi opasno leži kada film/serija istražuju problem "kako bi to sve moglo ispasti kada bi neko stvarno rešio da izigrava superheroja u modernom svetu, sa svim posledicama koje to realno može da donese". Čak mi je ok i kad se to pretvori u sprdrnju i zajebanciju (Kick-Ass 1 mi je do jaja, dvojku su zasrali preterano, nije ni za šta).

I šta, koji moj, on dodžuje metke iz automatske puške na 3m daljine, to mi je baš bilo wtf, nadam se da ima kasnije neko natprirodno objašnjenje za to, inače, opet, WTF?

Edited by milanche

Hakerašica me je osvojila od prvog minuta! Jedini zanimljiv i dobro odglimljen lik u seriji, koliko sam stigao da vidim do sada. Videh da kasnije dobija i veću minutažu, o radosti!

Vidim i Summer Glau u drugoj sezoni, znači woooo!

Edited by milanche

• 2 weeks later...

Preterali su sa pravljenjem teške kučke od Laurel, realno. Inače, mnogo mi se sviđa kako se do sada razvija serija u drugoj sezoni. Preokrenuli su stvari, u prvoj me samo zanimalo šta se dešava na ostrvu, ovo u gradu mi bilo nekako meh. Sad mi se jebe više za ostrvo, a u gradu je konačno zanimljivo...

Samo je bitno da sada prestanu da gomilaju više novih likova i subplotova, da ne naprave neki mess od toga... Znači, to vam je to, sad rasplićite polako, razvijajte likove, i dajte sve glumce u neku školu glume, osim Felicity, ona je dobra :-)

Edited by milanche

jao bre koja eksplozija zlikovaca i novih ljudi u poslednjih par epizoda. Ko će sad da pauzira mesec dana :S

pa jebem im mater, pre epizodu je isto bila puza, jebem im mater.

nema veze, saće šerlok :)

Ovdashnji

P.S> nickwoode, zasto se ne "log_out"-ujes kad si na forumu sa mog kompa? DovlaGSI

:)

Iz poslednje epizode, ovaj Blood je 

http://en.wikipedia.org/wiki/Brother_Blood a drugi Solomon Grundy (sto je satro umro) http://en.wikipedia.org/wiki/Solomon_Grundy_(comics)  i deathstroke fkors

If there's some higher power that controls my fate, i would like to meet him, shake his hand, then crack open his ribcage and tear out his heart.

• 1 month later...