Slađan Posted October 24, 2013 Report Share Posted October 24, 2013 baš je bila interesantna ova sad epizoda, pa čak i ovo podsvesno reklamiranje DC The New 52 stripova. Quote pljk! Link to comment Share on other sites More sharing options...
s0mi Posted October 27, 2013 Report Share Posted October 27, 2013 Da da, sasvim korektna epizoda :) Quote megadeth Link to comment Share on other sites More sharing options...
Coyote Posted October 27, 2013 Report Share Posted October 27, 2013 black canary :D sestra od advokatice 100% ucenica od Ra's Al Ghula nadjena od strane LOA i istrenirana da bude ubojica Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slađan Posted November 19, 2013 Report Share Posted November 19, 2013 dobio masku čovek najzad - http://www.newsarama.com/19617-arrow-finally-gets-the-mask-how-long-before-the-green.html Quote pljk! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted November 19, 2013 Report Share Posted November 19, 2013 To je to, sad je neprepoznatljiv :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slađan Posted November 20, 2013 Report Share Posted November 20, 2013 meni deluje baš nekako mala ova maskica. Kontam da su u fazonu "ne može da mu se ne vidi lice". Quote pljk! Link to comment Share on other sites More sharing options...
millanče Posted November 22, 2013 Report Share Posted November 22, 2013 Odgledao sam prvu epizodu, deluje mi dobro. E, sad, delovao mi je i Walking Dead dobro posle par epizoda, ali me je počeo brzo smarati, pa sam još i ovde i još ponegde čitao da su kasnije dosta zasrali seriju, pa sam odustao. Pitanje: valja li ovo i vodi li u nešto kvalitetnije, da nastavim da gledam? Quote OPTIMIZADO PARA EL NERVIO ÓPTICO HUMANO Link to comment Share on other sites More sharing options...
millanče Posted November 22, 2013 Report Share Posted November 22, 2013 (edited) E, to jeste, i ničije ime nisam zapamtio, tačno moram prvu još jednom makar "preći" dijaloge, da pohvatam ko je ko... Znači S01E1. Nego nabasavam na neke tekstiće gde, ako sam dobro razumeo idu neka preklapanja sa DC Universe likovima, i te zavitlancije, Flash(?) zbog čega sam i rešio da joj dam šansu, pa me zanima isplati li se gledati. Ako pomaže šta, psihloški profil mi je: Obožavao Spartcausa, Breaking Bad, od Prison Break-a mi je valjala samo 1. i 3. sezona, 2. i 4. bolje da nisam ni gledao, Walking dead smorio posle prvih nekoliko epizoda... Lost nisam gledao... Game of Thrones mi je do jaja, mada imam druga koji je čitao knjige, pa mi on objašnjava ko je ko i šta se dešava, inače ne može:-) I, izgleda da mi opasno leži kada film/serija istražuju problem "kako bi to sve moglo ispasti kada bi neko stvarno rešio da izigrava superheroja u modernom svetu, sa svim posledicama koje to realno može da donese". Čak mi je ok i kad se to pretvori u sprdrnju i zajebanciju (Kick-Ass 1 mi je do jaja, dvojku su zasrali preterano, nije ni za šta). I šta, koji moj, on dodžuje metke iz automatske puške na 3m daljine, to mi je baš bilo wtf, nadam se da ima kasnije neko natprirodno objašnjenje za to, inače, opet, WTF? Edited November 22, 2013 by milanche Quote OPTIMIZADO PARA EL NERVIO ÓPTICO HUMANO Link to comment Share on other sites More sharing options...
nickwood Posted November 22, 2013 Report Share Posted November 22, 2013 Ovo sad u drugoj sezoni epizoda od juče, jedan super twist na kraju po meni, uplašio sam se :) Quote Ovdashnji P.S> nickwoode, zasto se ne "log_out"-ujes kad si na forumu sa mog kompa? DovlaGSI :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
millanče Posted November 25, 2013 Report Share Posted November 25, 2013 (edited) Hakerašica me je osvojila od prvog minuta! Jedini zanimljiv i dobro odglimljen lik u seriji, koliko sam stigao da vidim do sada. Videh da kasnije dobija i veću minutažu, o radosti! Vidim i Summer Glau u drugoj sezoni, znači woooo! Edited November 25, 2013 by milanche Quote OPTIMIZADO PARA EL NERVIO ÓPTICO HUMANO Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slađan Posted December 5, 2013 Report Share Posted December 5, 2013 dobra je nova epizoda, najzad su došli do tog metahuman dela univerzuma i nije loše za sada. Baš se radujem narednoj epizodi, a i ovaj lik je gotivan Beri Alen. Quote pljk! Link to comment Share on other sites More sharing options...
s0mi Posted December 9, 2013 Report Share Posted December 9, 2013 Zaista gotivan Beri, Moira je opusteno najjaci sljam ikad. Quote megadeth Link to comment Share on other sites More sharing options...
millanče Posted December 9, 2013 Report Share Posted December 9, 2013 (edited) Preterali su sa pravljenjem teške kučke od Laurel, realno. Inače, mnogo mi se sviđa kako se do sada razvija serija u drugoj sezoni. Preokrenuli su stvari, u prvoj me samo zanimalo šta se dešava na ostrvu, ovo u gradu mi bilo nekako meh. Sad mi se jebe više za ostrvo, a u gradu je konačno zanimljivo... Samo je bitno da sada prestanu da gomilaju više novih likova i subplotova, da ne naprave neki mess od toga... Znači, to vam je to, sad rasplićite polako, razvijajte likove, i dajte sve glumce u neku školu glume, osim Felicity, ona je dobra :-) Edited December 9, 2013 by milanche Quote OPTIMIZADO PARA EL NERVIO ÓPTICO HUMANO Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lex Posted December 9, 2013 Report Share Posted December 9, 2013 Moram reći da kvalitet ove serije iz epizode u epizodu raste. Iznenađen sam, ali mi je drago! :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slađan Posted December 12, 2013 Report Share Posted December 12, 2013 jao bre koja eksplozija zlikovaca i novih ljudi u poslednjih par epizoda. Ko će sad da pauzira mesec dana :S Quote pljk! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted December 12, 2013 Report Share Posted December 12, 2013 nekad mi dođe drago kad neku seriju zaboravim da gledam pa onda nemam ove "triler" momente :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nickwood Posted December 12, 2013 Report Share Posted December 12, 2013 jao bre koja eksplozija zlikovaca i novih ljudi u poslednjih par epizoda. Ko će sad da pauzira mesec dana :S pa jebem im mater, pre epizodu je isto bila puza, jebem im mater. nema veze, saće šerlok :) Quote Ovdashnji P.S> nickwoode, zasto se ne "log_out"-ujes kad si na forumu sa mog kompa? DovlaGSI :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slađan Posted December 13, 2013 Report Share Posted December 13, 2013 pa dobro, ona pauza je kad su trpali ćurku, nedelju dana, ali ovo mesec dana, ipak nije svejedno. A sad će i novi komjuniti :D Quote pljk! Link to comment Share on other sites More sharing options...
bolkonski Posted December 13, 2013 Report Share Posted December 13, 2013 El znamo ime novog negativca, mislim, stripsko ime? Quote ----------------- nema vise zezanja A.B. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Coyote Posted December 13, 2013 Report Share Posted December 13, 2013 mislis na njegovog ostrvskog drugara? :D da ne kazem Crixus :Dhttp://en.wikipedia.org/wiki/Deathstroke Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crno-Sunce Posted December 13, 2013 Report Share Posted December 13, 2013 Iz poslednje epizode, ovaj Blood je http://en.wikipedia.org/wiki/Brother_Blood a drugi Solomon Grundy (sto je satro umro) http://en.wikipedia.org/wiki/Solomon_Grundy_(comics) i deathstroke fkors Quote If there's some higher power that controls my fate, i would like to meet him, shake his hand, then crack open his ribcage and tear out his heart. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bolkonski Posted December 14, 2013 Report Share Posted December 14, 2013 a ja mislio da je dedstrouk onaj na ostrvu koga je ubio ovaj! Quote ----------------- nema vise zezanja A.B. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nickwood Posted December 14, 2013 Report Share Posted December 14, 2013 Zapravo je i bio, ali i nije... :) Quote Ovdashnji P.S> nickwoode, zasto se ne "log_out"-ujes kad si na forumu sa mog kompa? DovlaGSI :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
millanče Posted February 5, 2014 Report Share Posted February 5, 2014 (edited) Apparently, Katrina Law, Mira iz Spartaka, upada u postavu Arrow-a od sledeće epizode, kao Nyssa al Ghul. o/ o/ o/ o/ o/ o/ o/ http://www.comicbookresources.com/?page=article&id=50706 Edited February 5, 2014 by milanche Quote OPTIMIZADO PARA EL NERVIO ÓPTICO HUMANO Link to comment Share on other sites More sharing options...
nickwood Posted February 5, 2014 Report Share Posted February 5, 2014 serija sabija realno Quote Ovdashnji P.S> nickwoode, zasto se ne "log_out"-ujes kad si na forumu sa mog kompa? DovlaGSI :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts