Jump to content

pričajte

Guest

Recommended Posts

kad reče, juče sam prolazio ustaničkom, i saobraćaj su regulisali specijalci sa heklerima i fantomkama. koji jebeni kurac, nismo u kolumbiji.

Gde to? :) Ja zivim tu i nisam primetio nista. Sem ako ne mislis na par likova sa kalasima koji su tu 24/7 ispred Specijalnog.

~~

Gde to? :) Ja zivim tu i nisam primetio nista. Sem ako ne mislis na par likova sa kalasima koji su tu 24/7 ispred Specijalnog.

juče oko 14h, na svakoj raskrsnici od početka ulice do ljermontove

jes'li siguran za to? meni nisu nista rekli za to... a pljujem parice uredno kod lekara :)

siguran sam. oslobođen si participacije u kalendarskoj godini ako podneseš dokaz da si u toj godini dao krv. ako si dao 10 ili više puta krv, doživotno si oslobođen participacije. samo je bitno da u knjižici davaoca imaš uredno nakucana davanja. odluku o oslobađanju od participacije donosi tvoj izabrani lekar, kako su mi objasnili, ali to u praksi funkcioniše tako što umesto da platiš participaciju, sestri podneseš na uvid knjižicu davaoca.

MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVA

Style over subsistence

Crown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One.

siguran sam. oslobođen si participacije u kalendarskoj godini ako podneseš dokaz da si u toj godini dao krv. ako si dao 10 ili više puta krv, doživotno si oslobođen participacije. samo je bitno da u knjižici davaoca imaš uredno nakucana davanja. odluku o oslobađanju od participacije donosi tvoj izabrani lekar, kako su mi objasnili, ali to u praksi funkcioniše tako što umesto da platiš participaciju, sestri podneseš na uvid knjižicu davaoca.

Znao sam da se dobro dobrim vraca, samo treba neko da ti kaze :))

Nije bitno da je velik, bitno je da je lep...

Zar to nema u registratu davaoca krvi, tj. u Crvenom Krstu ?

ima te, naravno, ali rendom sestra nema pristup tom registru, tako da moraš da joj doneseš dokaz na uvid.

MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVA

Style over subsistence

Crown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One.

samo da potvrdim ov za davanje krvi, ne placate participaciju kod lekara za pregled onih 50 kinti, sifra je 522...ali zato placate participaciju za lekove u apoteci, to ne podleze oslobadjanu

btw, ova hyuna ili kako vec je omg samo zato sto je redhead i azijatkinja, to joj daje +10 na jbj!

srpskivojnik-3.jpg

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...