G!!! Posted October 2, 2012 Report Share Posted October 2, 2012 jbg zena i ja se spremamo za segedin ovog meseca, u nabavku ne pada mi napamet da me deru vise ovde zbog 2 sata voznje Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trooper Posted October 2, 2012 Report Share Posted October 2, 2012 ja nosim obicno ovakve al se nesto u zadnje vreme razmisljam da predjem na one uze, tripujem se da nije dobro kad sve visi, pa ce mozda da bude fazon kao sa devojkama koje ne nose brus - sa 40 godina muda do kolena ... ima li uopste tu nekog rezona ili lupam samo? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted October 2, 2012 Author Report Share Posted October 2, 2012 ja sam obrnutu pricu cuo da ne treba da se nosi nista sto steze, isto ne znam da li je lupanje gde je neki doktor! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ребел Posted October 2, 2012 Report Share Posted October 2, 2012 ja nosim obicno ovakve al se nesto u zadnje vreme razmisljam da predjem na one uze, tripujem se da nije dobro kad sve visi, pa ce mozda da bude fazon kao sa devojkama koje ne nose brus - sa 40 godina muda do kolena ... ima li uopste tu nekog rezona ili lupam samo? Наравно да нема. :) Мислим, природно је направљено да све виси, капирам да људи пре модерног доба нису ни носили ћега и да су живели нормално. :) Иначе боксерице носим од основне, мислим да бих умро у оним тесним ћегама. Quote Mislim da sam frustriran zbog svega od navedenog, kako si me procitao, ciganmala frojdovac. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted October 2, 2012 Report Share Posted October 2, 2012 ja furam samo bjorn borg i tomi hilfiger,ne znam o cemu vi smrtnici pricate pozkili,cekiraj u metrou,taman mozes da kupis i najbolje carape na svetu,active! Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shekk Posted October 2, 2012 Report Share Posted October 2, 2012 Ja sam imao kamaru nekih širokih turskih od rebrastog pamuka, nosiću ih dok ne ostanu samo konci i lastiš jer se takve ovde ne proizvode a nisam našao nikog ko ih dovlači iz Turske. Quote jebote, smorio si sa kukanjem vise :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitch Posted October 2, 2012 Report Share Posted October 2, 2012 ja furam samo bjorn borg i tomi hilfiger,ne znam o cemu vi smrtnici pricate poz kili,cekiraj u metrou,taman mozes da kupis i najbolje carape na svetu,active! ovaj gruja car, zna sta valja Quote Bjukenon Mitch Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatboy Posted October 2, 2012 Report Share Posted October 2, 2012 ja nosim obicno ovakve al se nesto u zadnje vreme razmisljam da predjem na one uze, tripujem se da nije dobro kad sve visi, pa ce mozda da bude fazon kao sa devojkama koje ne nose brus - sa 40 godina muda do kolena ... ima li uopste tu nekog rezona ili lupam samo? slatko se ismejah.... al ono, i ja sam u fazonu tom, uzeo one malo uzhe, znaci nisam bas vakumiro jaja al nije ni da se slobodno shetaju Quote Унутра је сигурно читава експлозија радости и магије! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted October 2, 2012 Report Share Posted October 2, 2012 Мораћу да пробам те актив чарапе, марка "100% cotton" којих ми је фиока пуна се нису показале најсјајније. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted October 2, 2012 Report Share Posted October 2, 2012 +1 sa ziroke bokserice, koji je to nivo slobode pogotovo leti jedino sto su sada ostale samo penzoske varijante modela jbg p.s. za ikea stvari u novom sadu imaju likovi koji se ugradjuju samo 30% na cenu i dovoze iz madjarije tako je tipa i za h&m i svasta nesto... jebte likove dovoze televizore iz segedina samo za razliku u povracaju poreza koji zadrze za sebe stocereci led oko 40" usteda skoro 500 evra ne rszumem, led kod nas je oko 700 e, jel moguce da jr tsmo 200? i jel ima ikea u segedinu, nisam nasao na ikes sajtu. Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted October 2, 2012 Report Share Posted October 2, 2012 Па лоше си разумео али рецимо да тв који код нас кошта 1500 можес преко сегединаца да узмеш за 1000 :) Они телевизори који су овде 650 они продају за око 450 :) Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atelas Posted October 2, 2012 Report Share Posted October 2, 2012 Ja sam kupio svoje cega u Njujorkeru!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted October 2, 2012 Report Share Posted October 2, 2012 Bolje na tezgi ispred Merkatora da si kupio lol (tj. zdravije) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted October 2, 2012 Report Share Posted October 2, 2012 taj faj Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atelas Posted October 2, 2012 Report Share Posted October 2, 2012 Hmmm pa ne znam bas, izgledaju lepo i kvalitetno, 250 dinara par :D bukvalno skuplje su one na buvljaku gde je nacrtan penis pa kao ispadne da nemas gace haaa haa haaa Aaa unistila me ova tema, uopste nisam razmisljao o gacama toliko pre ovoga, sada su postale i ove na meni neudobne, ulaze mi tamo gde ne treba...stvarno cu morati da kupim neke zajebane gace da osetim tu udobnost. Kaze Gruja Tomishu Hilfigera fura pa sam guglovao, prilicno sam se gej osetio kada su izasle slike nagih muskaraca...ali evo nasao sam neke Hmmm ne izgledaju nesto posebno udobno! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted October 3, 2012 Report Share Posted October 3, 2012 ne rszumem, led kod nas je oko 700 e, jel moguce da jr tsmo 200? i jel ima ikea u segedinu, nisam nasao na ikes sajtu. kada je samsung 40" led kod nas bio oko 1k eur kod njih je bio oko 500 (do pre godinu dve i hrvati su imali tv drasticno jeftinije) pretpostavljam da je problem sto mi uvozimo iz hrvatske a ovi iz madjarije, kao i xyz stvari bem li ga, imaju i neke turisticko kupovne ture do segedina gde te kao vode u ikeu, mozda je neki magacin lokalnog tipa, mozda je neki lol autlet, ali zato ima H&M !!!1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted October 3, 2012 Report Share Posted October 3, 2012 uh matori prosle zime u h&m sam klincu kupio za fkin 8 eura odlicne zimske cizmice. Bilo je tolko jeftino da sam mu i odelce kupio :) A super roba Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted October 3, 2012 Report Share Posted October 3, 2012 ja nisam mogao da verujem koja je odvratna hipsterska odeća u h&m-u, pegla mi se bacala. kapiram da za klince ima ok stvari Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted October 3, 2012 Report Share Posted October 3, 2012 Hmmm pa ne znam bas, izgledaju lepo i kvalitetno, 250 dinara par :D bukvalno skuplje su one na buvljaku gde je nacrtan penis pa kao ispadne da nemas gace haaa haa haaa Aaa unistila me ova tema, uopste nisam razmisljao o gacama toliko pre ovoga, sada su postale i ove na meni neudobne, ulaze mi tamo gde ne treba...stvarno cu morati da kupim neke zajebane gace da osetim tu udobnost. Kaze Gruja Tomishu Hilfigera fura pa sam guglovao, prilicno sam se gej osetio kada su izasle slike nagih muskaraca...ali evo nasao sam neke Hmmm ne izgledaju nesto posebno udobno! a kako IZGLEDAJU posebno udobne?:) realno,dobre bokserice osetis tek kad ih obuces i onda skontas koliko su bolje od bokserica limar,ronaldinjo i slicnih.Ne govorim o tomiju hilfigeru,nego uopsteno. Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
togFU Posted October 3, 2012 Report Share Posted October 3, 2012 (edited) Ja kad bih nosio ove bokserice što landaraju koje kili traži, kita bi mi upadala u patiku, zato nosim ove uz telo, lepo upakujem alatku i nema problema. Način pakovanja prikazan na slici ispod: Edited October 3, 2012 by Mrzitelj 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trooper Posted October 3, 2012 Report Share Posted October 3, 2012 ovo je pita a ne penis, ludice Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sekira Posted October 3, 2012 Report Share Posted October 3, 2012 mozda je pita s kurcem Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
togFU Posted October 4, 2012 Report Share Posted October 4, 2012 a možda da mi gricnete pitu malo? jao koji niz glupih fora, fejspalmujem samom sebi, al neću da obrišem sad :) 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted October 4, 2012 Author Report Share Posted October 4, 2012 neko je vec pomenuo. landaranje kurcem je osecaj slobode! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
juicer. Posted October 4, 2012 Report Share Posted October 4, 2012 Hmmm ne izgledaju nesto posebno udobno! LoL imam iste ovakve , i poprilicno su udobne ,nije kurcenje, imam i ralph lauren slicne (kupljene u americi za 18$ , 3 komada nisam burzuj ) ali iskreno one smog uske rastegljive iz new yorkera su mi ultra mega najudobnije ikada , inb4 nije mi ko kikiriki naprotiv HEHE. Quote Gotta learn the rules so i can break dem properly! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts