Jump to content

bezobraznost

Recommended Posts

Pre neki dan skrećem desno iz Trećeg bulevara u Omladinskih brigada. Ispred mene auto, ja se propisno prebacujem u srednju traku i krenem da dodajem gas kad riba krene pravo u mene da se prestrojava bez migavca. Dva puta sam svirao i malo nagazio levu traku da je izbegnem. Na sledećem semaforu riba staje pored mene i krene da me pičkara.

Ja u prvi mah zbunjen šta koji kurac se ona na mene drka, i krenem da joj objasnim šta je uradila. Riba ne jebe živu silu, mogla je da pregazi troje dece, i dalje bi bila u pravu.

Ne znam da li samo meni smeta ali mene je u Americi smorilo to što vozači stalno staju da propuste pešake. Ajde da je pored mene, ali likovi koče tipa 20+m pre da bi kao stali da ja pređem. Navikao sam valjda na bahatost naših i to da te ne vidi niko kada sedne za volan, ali nekako mi je logično da ja malo usporim korak, on da gas i svi svo prošli. Ovako, ja kao usporim da me ne zgazi, on zakoči da me kao pusti i stojimo obojca dok ja ne mahnem rukom i kažem mu vozi ili pređem.

Oću naš bezobrazluk, ali selektivno.

Nije baš 100% on topik, ali nekako ide uz celu priču o bahatosti na drumu.

...Од рођења спремна стоји, мене чека моја рака,
Да однесе све што имам у дубину у дубоку.

Mozda jer se tamo pjesaci bacaju na kola kako bi zaradili neke pare :)

Koliko košta zdravstveno razmišljao sam da se bacim da bar znam šta plćam.

A i benzin je mnogo jeftiniji pa mogu da se izdrkavaju sa tim stani-kreni!

Oko $4 ovde kod mene. Jeftinije nego u Srbiji?

Galon. Bravo, zaboravio sam na taj detalj :)

edit

Nešto sam nabrzaka sračunao to je oko 80 - 90 din/litri ovde. Jes manje.

Edited by overkind

Де бре да га изгура, кроз саобраћај, преко кружног тока:)

Једино да га набаци на кружни ток ако може, ал онда ће да му јебу матер што гази цвеће фазон:)

Нормално да ћеш да упалиш сва четири и сачекаш ликове, то ће ти рећи и у тестовима...

brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :)

Jes vala ovi Ameri voze ko pickice. Ali cini mi se da proporcijalno vise ginu iako su im vozila i putevi daleko sigurniji. Verovatno zato sto daju deci od 16 god da voze

ako gledaš broj poginulih po pređenom kilometru, sigurno nisu gori od nas :(

kad se vec dotakoste te price o pandurima, smorio me neki sabracajac pre par nedelja. prelazim pesacki, a neki smrad u belom mercedes dzipu me vidi i nece da uspori nego ono, tera i jebe mu se. 5m od pesackog stoje 2 saobracajca, jedan od njih liku onako klima glavom u fazonu "pripazi malo, trebao si da pustis pesaka". odem u radnju, vracam se isto tu, a saobracajci zaustavili lika koji vozi zastavu 101 i nesto drkaju coveka. stoka.

doslo mi da im kazem da su picke, ali nisam hteo da dobijem po nosu =C

Edited by digrejzö
  • Upvote (+1) 1