SIN Posted September 6, 2012 Report Share Posted September 6, 2012 nije mi ono ličilo na resavsku (ona je uža, nema traku između šina i trotoara) pa sam upotrebio internet :D beogradska je u pitanju. nije tako. za početak, nigde na zapadu ne viđaš ovoliko policije na ulicama kao kod nas. Jel Bosna zapad? 2 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted September 6, 2012 Report Share Posted September 6, 2012 Jebeš zemlju kojoj je Istok zapad! 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cali Posted September 6, 2012 Report Share Posted September 6, 2012 Pre neki dan skrećem desno iz Trećeg bulevara u Omladinskih brigada. Ispred mene auto, ja se propisno prebacujem u srednju traku i krenem da dodajem gas kad riba krene pravo u mene da se prestrojava bez migavca. Dva puta sam svirao i malo nagazio levu traku da je izbegnem. Na sledećem semaforu riba staje pored mene i krene da me pičkara. Ja u prvi mah zbunjen šta koji kurac se ona na mene drka, i krenem da joj objasnim šta je uradila. Riba ne jebe živu silu, mogla je da pregazi troje dece, i dalje bi bila u pravu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SIN Posted September 6, 2012 Report Share Posted September 6, 2012 Vecina riba su u fazonu "da, da, da, jeste tacno to sto ti pricas, ali ..." i onda ponove ono svoje. 2 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
overkind Posted September 6, 2012 Report Share Posted September 6, 2012 Ne znam da li samo meni smeta ali mene je u Americi smorilo to što vozači stalno staju da propuste pešake. Ajde da je pored mene, ali likovi koče tipa 20+m pre da bi kao stali da ja pređem. Navikao sam valjda na bahatost naših i to da te ne vidi niko kada sedne za volan, ali nekako mi je logično da ja malo usporim korak, on da gas i svi svo prošli. Ovako, ja kao usporim da me ne zgazi, on zakoči da me kao pusti i stojimo obojca dok ja ne mahnem rukom i kažem mu vozi ili pređem. Oću naš bezobrazluk, ali selektivno. Nije baš 100% on topik, ali nekako ide uz celu priču o bahatosti na drumu. Quote ...Од рођења спремна стоји, мене чека моја рака, Да однесе све што имам у дубину у дубоку. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted September 6, 2012 Report Share Posted September 6, 2012 Mozda jer se tamo pjesaci bacaju na kola kako bi zaradili neke pare :) Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted September 6, 2012 Report Share Posted September 6, 2012 A i benzin je mnogo jeftiniji pa mogu da se izdrkavaju sa tim stani-kreni! 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
overkind Posted September 6, 2012 Report Share Posted September 6, 2012 Mozda jer se tamo pjesaci bacaju na kola kako bi zaradili neke pare :) Koliko košta zdravstveno razmišljao sam da se bacim da bar znam šta plćam. A i benzin je mnogo jeftiniji pa mogu da se izdrkavaju sa tim stani-kreni! Oko $4 ovde kod mene. Jeftinije nego u Srbiji? Quote ...Од рођења спремна стоји, мене чека моја рака, Да однесе све што имам у дубину у дубоку. Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted September 6, 2012 Report Share Posted September 6, 2012 4 dolara litar ili galon? Pošto je ovde 160 dinara litar, odnosno preko 1,7 dolara :c Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
overkind Posted September 6, 2012 Report Share Posted September 6, 2012 (edited) Galon. Bravo, zaboravio sam na taj detalj :) edit Nešto sam nabrzaka sračunao to je oko 80 - 90 din/litri ovde. Jes manje. Edited September 6, 2012 by overkind Quote ...Од рођења спремна стоји, мене чека моја рака, Да однесе све што имам у дубину у дубоку. Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted September 6, 2012 Report Share Posted September 6, 2012 Da ne pričam što je verovatno i kvalitetniji nego ovo što se prodaje ovde :( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted September 6, 2012 Report Share Posted September 6, 2012 Evo nam cike :) http://www.24sata.rs/vesti/beograd/vest/disciplinski-postupak-protiv-bahatog-vozaca-prekrsajnog-suda/54168.phtml Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
moyo Posted September 7, 2012 Report Share Posted September 7, 2012 Jes vala ovi Ameri voze ko pickice. Ali cini mi se da proporcijalno vise ginu iako su im vozila i putevi daleko sigurniji. Verovatno zato sto daju deci od 16 god da voze Quote "U dresu Redzi Millera idem do svog dilera, vutre puna kesa al' ost'o sam bez dresa" Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted September 7, 2012 Report Share Posted September 7, 2012 Inače, jutros lik ostavio auto i izbacio četiri svetla NA KRUŽNOM TOKU, mislim da sam sad sve video. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted September 7, 2012 Report Share Posted September 7, 2012 Вероватније је да се покварио, не верујем ни да је њему згодно да изблеји на кружном току лол Quote brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted September 7, 2012 Report Share Posted September 7, 2012 Mogao je da ga izgura s obzirom da je bio neki rmpalija Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted September 7, 2012 Report Share Posted September 7, 2012 Де бре да га изгура, кроз саобраћај, преко кружног тока:) Једино да га набаци на кружни ток ако може, ал онда ће да му јебу матер што гази цвеће фазон:) Нормално да ћеш да упалиш сва четири и сачекаш ликове, то ће ти рећи и у тестовима... Quote brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted September 7, 2012 Report Share Posted September 7, 2012 Jes vala ovi Ameri voze ko pickice. Ali cini mi se da proporcijalno vise ginu iako su im vozila i putevi daleko sigurniji. Verovatno zato sto daju deci od 16 god da voze ako gledaš broj poginulih po pređenom kilometru, sigurno nisu gori od nas :( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post BarcaS take 2 Posted September 7, 2012 Popular Post Report Share Posted September 7, 2012 @overkind zbog tramvajskih sina, mislim da je resavska. mada opet, moze biti i beogradska, ali se nesto ne secam da postoji tamo ovakva zgrada (zuta) Uostalom nije ni bitno, parkiran je u kontra smeru od smera kolovozne trake i to na mestu obelezenom za invalida. Imam i ja na starom telefonu sliku pandura ispred Metro-a na BK parkiranom na mestu za invalida tik uz ulaz u prodavnicu. Nece cipelic da se seta 10 metara duze majku mu jebem mrtvu.EDIT: Da i ja dodam na temu malo: Slucaj 1. Stojim "parkiran" kod meka u Piramidi u levoj traci i jedem sladoled u kolima. Za one koji ne znaju, ceo parking je uradjen u jednosmernom maniru. Ulazi riba iz Jurija Gagarina, skrece desno i pravo na mene - samo sam pustio kocnicu da me ne nabije. Jedva me je primetila, koci i naslanja se na mene i krece da mlatara rukama i nogama i da me pickara kroz soferku, ja je obilazim i pitam o cemu se radi i riba ce "Sta je bre majmune, koliko si platio dozvolu? Debilu jedan kojom stranom se vozi u Srbiji?". Naravno posle jedno 2 minuta ponavljanja toga jer sam se ja samo smejao i smeskao ja izgorim i kazem joj "Nije bitno koliko sam ja platio moju nego koliko si ti kuraca popusila za svoju. Vozi se desnom ali si ti sreco u jednosmernoj ulici." Na sta mi ona kaze "Kakve veze ima sto sam u jednosmernoj, ja vozim desnom stranom". Ostao sam zbunjen i onda sam potpuno popizdeo jer sam ukapirao da ce glupaca da ubije nekog posto se razume u propise ko Marica u kriv kurac. Samo sam se odvezao (posle - sedi u autu jer cu ubiti i tebe i nju) jer da sam ostao jos 2 sekunde ubio bih i nju i njenog dzanki decka od 50kg na suvozacevom koji je krenuo da izlazi iz auta. Slucaj 2. 3ci bulevar skrecem levo u Om. Brigada (kad je bila samo jedna traka za levo) i ispred mene se na pesackom ugasi Jugo. Pali decko sva cetiri i izlazi napolje i pokazuje mi rukom da ga obidjem. Ja ga obilazim sa desne strane, dao migavac i vidim da mi se pali zuto, stajem ispred njega i cekam sefamor. Pali se semafor, ja krecem kad sargarepa. Dobro vece, dobro vece? "Vasa dokumenta. Znate, zasto sam vas zaustavio?" "Ne." "Obisli ste vozilo nepravilno sa desne strane i skrenuli ste levo iz pogresne trake" "Skrenuo sam propisno iz leve trake, a vozilo sam obisao IZNUDJENO. Mislio sam da saobracajac zna za pojam iznudjenog preksaja? Ili mislite da je mozda trebalo da ga cekam da popravi auto ili da dodje slep-sluzba po njega?" "Gospodine, mnogo ste arogantni." "Ne, nisam arogantan nego ste vi bezobrazni." "Dajte da pogledam da li imate sve od opreme" -Naravno, imao sam sve. Ali tu se desava cudna situacija - pandur gleda malo malo na sat i odugovlaci da me pusti. I u jednom trenutku "Gospodine, do kad vam vazi registracija?" "Do (lupam, bila je zima ali ne znam tacno datum) 23 decembra" "A-ha, a koji je danas datum?" - Ladno je majmun cekao da prodje ponoc da bi me drkao za registraciju. :D "Istekla je danas ocigledno, ali ni za to ne mozes nista da mi pises. Nisam u kolima i motor nije u funkciji i sad ako treba zvacu nekog da me odslepa ali mi neces uzeti ni dinar." - I tu sam krenuo da ga nazivam imenima i da ga pljujem i na kraju je prica imala svoj konec na sudu zbog vredjanja i ometanja sluzbenog lica u vrsenju duznosti. Sreca sa dobrim krajem po mene, jer je sutkinja bila car i lagano me pustila bez kazne i opomene i eufemisticki mi objasnila kako je navikla na takva govna od pandura. I dan danas negde cuvam poziv da se javim u Padinsku Skelu na 14 dana odmora :D 8 Quote https://www.g2a.com/r/barcas Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted September 7, 2012 Report Share Posted September 7, 2012 КАПЛАУ, лајк а бос. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shekk Posted September 7, 2012 Report Share Posted September 7, 2012 nisam znao da je Milek Čizmić tolki drkoš [:D] Quote jebote, smorio si sa kukanjem vise :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
BarcaS take 2 Posted September 7, 2012 Report Share Posted September 7, 2012 nisam znao da je Milek Čizmić tolki drkoš [:D] Navrzao se da uzme pare i kao pseto, ujeo i nece da pusti :) Quote https://www.g2a.com/r/barcas Link to comment Share on other sites More sharing options...
Unknown user 234 Posted September 7, 2012 Report Share Posted September 7, 2012 Pishanje po bahatim službeničićima koji tripuju da su uhvatili boga za muda, samo tvrdo! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
evgeniy Posted September 7, 2012 Report Share Posted September 7, 2012 (edited) kad se vec dotakoste te price o pandurima, smorio me neki sabracajac pre par nedelja. prelazim pesacki, a neki smrad u belom mercedes dzipu me vidi i nece da uspori nego ono, tera i jebe mu se. 5m od pesackog stoje 2 saobracajca, jedan od njih liku onako klima glavom u fazonu "pripazi malo, trebao si da pustis pesaka". odem u radnju, vracam se isto tu, a saobracajci zaustavili lika koji vozi zastavu 101 i nesto drkaju coveka. stoka. doslo mi da im kazem da su picke, ali nisam hteo da dobijem po nosu =C Edited September 7, 2012 by digrejzö 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaveN Posted September 7, 2012 Author Report Share Posted September 7, 2012 i primetio sam od kad vozim bajs da ima jedno 30% likova koji ne staju makar ja bio na pola pesackog Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts