absolute Posted October 1, 2012 Report Share Posted October 1, 2012 Au, spadoh na 84kg....a jedem bas lepo....postacu Kejt Mos :( QUOTE (Kojot @ Apr 21 2009, 03:24)relnao pametna devojka se ili iskenaj pre sexa ili se izklistira tusem i namaze pomadom Link to comment Share on other sites More sharing options...
PROTOZZQ Posted October 1, 2012 Report Share Posted October 1, 2012 Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted October 1, 2012 Report Share Posted October 1, 2012 AJMO INSAJDER BRE AJMO Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted October 1, 2012 Report Share Posted October 1, 2012 gde ćemo? Link to comment Share on other sites More sharing options...
shoocky Posted October 1, 2012 Report Share Posted October 1, 2012 jel isao neko u sofiju vozom? planiram da idem na dj prema pa gledam kako mi je najisplativije ^^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted October 1, 2012 Report Share Posted October 1, 2012 idi vozom ako ti nije bitno kad ćeš stići, mnogo je komforniji od autobusa (ako uzmeš ležaj) al ume da zakasni. moj je kasnio 6h, pokvario se kod niša i svašta nešto. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pesma-mrtve-dece Posted October 1, 2012 Report Share Posted October 1, 2012 Putovao sam milion puta vozom do Sofije.. i generalno pravilo je da u 99% slucajeva voz od Beograd za Sofiju kasni... oko 1sat, nekad i vise, dok na primer obrnuto.. od Sofije za Beograda stize na vreme. Ne znam koje su sad cene, ali je put bleja ako uzmes spavaca kola. Get smart or die dumb! Link to comment Share on other sites More sharing options...
shoocky Posted October 1, 2012 Report Share Posted October 1, 2012 u sustini ne zurim. Tj ka tamo mogu i 3 dana da putujem, nego mi je problem vracanje. To bi valjalo da mogu da stignem u bg u vecernjim casovima ako je ikako moguce. Pesma, posto nigde ne mogu da nadjem proverenu informaciju, jel znas mozda kad su polasci iz sofije. Negde nailazim na jedan ujutru i jedan uvece, a negde na samo taj uvece. Zvacu ja svakako zeleznicku, nego sto pre saznam to bolje :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
zytherius Posted October 1, 2012 Report Share Posted October 1, 2012 Isao sam ja pre par meseci, i nekim cudom povratna autobusom sa studentskim popustom je bila jeftinija od voza. Nis ekspresom sam isao, odlicni autobusi, nema kasnjenja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
shoocky Posted October 1, 2012 Report Share Posted October 1, 2012 (edited) to mi kazi. Svidjaju mi se polasci iz sofije. Danke schon. I kolko te je ispala karta? Edited October 1, 2012 by Shoocky Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted October 2, 2012 Report Share Posted October 2, 2012 dj prema Ko? Sta? Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted October 2, 2012 Report Share Posted October 2, 2012 pa ide prema dju koji se nalazi u Sofiji?Problem? gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted October 2, 2012 Report Share Posted October 2, 2012 (edited) jel isao neko u sofiju vozom? planiram da idem na dj prema pa gledam kako mi je najisplativije ^^ Išao sam ja letos vozom za Sofiju. Prvo i osnovno - nemoj da baciš pare na kartu. Postoje tačne tarife koje daješ kondukterima, iz Beograda konkretno - 150 do Lapova, od Lapova 250 do Niša, i još 200 do granice, pa onda Bugarinu kontroleru daš 200 dinara do Sofije. Davanje u ratama je tu jer se menjaju kondukteri. Isti je proces i obrnuto, samo što se tada Bugarinu daje 4 leva umesto dinara. Pesma, posto nigde ne mogu da nadjem proverenu informaciju, jel znas mozda kad su polasci iz sofije. Negde nailazim na jedan ujutru i jedan uvece, a negde na samo taj uvece. Zvacu ja svakako zeleznicku, nego sto pre saznam to bolje :) Iz Sofije imaš u večernjim časovima, koji u Beograd stiže u kasnim noćnim/ranim jutarnjim časovima. Edited October 2, 2012 by Савовски У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
zytherius Posted October 2, 2012 Report Share Posted October 2, 2012 to mi kazi. Svidjaju mi se polasci iz sofije. Danke schon. I kolko te je ispala karta? Oko 4000 povratna ako se dobro secam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zuzilinjo Posted October 2, 2012 Report Share Posted October 2, 2012 @Shoocky ako se radi o DJ Premier-u, kako to funkcionise? Jel dolazi neko sa njim da repuje dok on pusta matrice, ili on pusta sve? Ako sam nasao pravi info, koncert je 11. oktobra, koliko je karta? How long will this last, this delicious feeling of being alive, of having penetrated the veil which hides beauty and the wonders of celestial vistas? It doesn't matter, as there can be nothing but gratitude for even a glimpse of what exists for those who can become open to it. Link to comment Share on other sites More sharing options...
shoocky Posted October 2, 2012 Report Share Posted October 2, 2012 dolazi sa bumpy knucklesom kao promocija novog albuma, al kontam bice izmesano svega i svacega. Karta je 15leva ili 20 na ulazu @chapke jel to 100% sigurno? da mi ne dodje i naplati kartu duplo vise jer je nemam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted October 2, 2012 Report Share Posted October 2, 2012 ako je povratna 2000 dinara, ja se ne bih ciganisao sa podmićivanjem konduktera, ali mogu da potvrdim da je to uobičajena praksa u našim vozovima Link to comment Share on other sites More sharing options...
Astora Posted October 2, 2012 Report Share Posted October 2, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=JgoobZj-clQ Za sve moje RUR drugare :) ..Divan je dan.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted October 2, 2012 Report Share Posted October 2, 2012 Kako kome, kod mene je totalno napeto, treću kafu pijem danas Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted October 2, 2012 Report Share Posted October 2, 2012 (edited) dolazi sa bumpy knucklesom kao promocija novog albuma, al kontam bice izmesano svega i svacega. Karta je 15leva ili 20 na ulazu @chapke jel to 100% sigurno? da mi ne dodje i naplati kartu duplo vise jer je nemam. Apsolutno sigurno, ja se sa vremena na vreme kad nemam kintu vozim vozom umesto busom, Jagodina - Beograd i obrnuto, uvek se plaća 150 Beograd -Lapovo i 50 Lapovo - Jagodina. Za tarife od Jagodine do Sofije znam iz tog jednog ličnog iskustva, a pošto keva od ortakinje redovno radi šverc-ture do Sofije vozom, potvrdila mi je ove tarife kao stalne. Nešto mi nerealno da je povratna 2000 dinara od Bgda do Sofije i nazad, ako jeste to je stvarno ok. Ovako izlazi provereno 1600 dinara. Edited October 2, 2012 by Савовски У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted October 2, 2012 Report Share Posted October 2, 2012 pa onda i nije neka usteda, bezveze se cimas zbog 400 kinti Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted October 2, 2012 Report Share Posted October 2, 2012 lol buržuj Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted October 2, 2012 Report Share Posted October 2, 2012 (edited) pa onda i nije neka usteda, bezveze se cimas zbog 400 kinti To nije cimanje, to je danas vrlo jednostavan proces. Hvata me nostalgija za vremenima kada se pregovaralo i dogovaralo sa kondukterima tipa ''brate evo za na petoricu toliko smo skupili, i da sedneš sa nama da ločeš, jel imamo dogovor? '' : Danas se jednostavno tačno zna koliko se daje, kažeš dokle i pružiš mi pare i to je to. Davanje ne rate je tu samo zbog promena konduktera, jer svakom treba njegov deo kolača. Opet, ne verujem da je vozom povratna samo 2000 dinara. Edited October 2, 2012 by Савовски У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted October 2, 2012 Report Share Posted October 2, 2012 valjda ce pasti kisa, na kurac je nabijem, malo da osvezi zemlju! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shekk Posted October 2, 2012 Report Share Posted October 2, 2012 valjda ce pasti kisa, na kurac je nabijem, malo da osvezi zemlju! Srpsku zemlju može da osveži samo krv neprijatelja i rodoljuba jebote, smorio si sa kukanjem vise :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts