Trooper Posted September 27, 2012 Report Share Posted September 27, 2012 znaci svičer == {razvodnik, adapter, konvertor, transformator, switch, ...} ? :) eh vi istoricari ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted September 27, 2012 Report Share Posted September 27, 2012 http://webtv.vektor.net/ pobeda, samo mi nije jasno kako ovo sme da radi :D Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Santa Posted September 27, 2012 Report Share Posted September 27, 2012 TY alfy :DDDD Svakoga dana u svakom pogledu, sve više napredujem Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trooper Posted September 27, 2012 Report Share Posted September 27, 2012 http://webtv.vektor.net/ pobeda, samo mi nije jasno kako ovo sme da radi :D kapiram da jos nisu izvalili kako da podese IP filtering i puste samo svoje korisnike :) ili tek treba da implementiraju neki login sistem, al ih trenutno mrzi :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted September 27, 2012 Report Share Posted September 27, 2012 pogledao sam na sajtu ovaj put :) http://www.vektor.net/kablovska/web-tv-online al opet ovo ce biti sasvim dobro, sem ako ne preteraju sa cenom Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted September 27, 2012 Report Share Posted September 27, 2012 Ма ко зна ову акцију продужавају већ трећи пут :) Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted September 27, 2012 Report Share Posted September 27, 2012 priča o drogiranju: http://forum.klanrur.rs/index.php?showtopic=234926069 Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted September 28, 2012 Report Share Posted September 28, 2012 sta je ovo gde se nalazim Link to comment Share on other sites More sharing options...
traktori Posted September 28, 2012 Report Share Posted September 28, 2012 I kad tesko je... Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamnepismen Posted September 28, 2012 Report Share Posted September 28, 2012 'De su ljudi? . Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted September 28, 2012 Report Share Posted September 28, 2012 Na poslu, nisu studenti džabalebaroši ko mi. Elem, sanjao sam ekstremno čudan san, vezan za rur. Neko od forumaša je postao serijski ubica i ubija ostale forumaše irl, na forumu vlada opšta paranoja, a po ulici zaziru forumaši od svakog ko nosi rur maju (što i inače rade, heee :D), probudio sam se baš u vreme kada je trebalo da otkrijem ko je ubica :( 2 У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
shoocky Posted September 28, 2012 Report Share Posted September 28, 2012 drugari, znate onaj ispit sa kog su me izbacili? e pa polozio sam ga. Samo na matf-u! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shekk Posted September 28, 2012 Report Share Posted September 28, 2012 bravo kolega! jebote, smorio si sa kukanjem vise :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ребел Posted September 28, 2012 Report Share Posted September 28, 2012 ГГ, Шуки. Mislim da sam frustriran zbog svega od navedenog, kako si me procitao, ciganmala frojdovac. Link to comment Share on other sites More sharing options...
absolute Posted September 28, 2012 Report Share Posted September 28, 2012 drugari, znate onaj ispit sa kog su me izbacili? e pa polozio sam ga. Samo na matf-u! Sto ce reci, polozio si ga levom rukom QUOTE (Kojot @ Apr 21 2009, 03:24)relnao pametna devojka se ili iskenaj pre sexa ili se izklistira tusem i namaze pomadom Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted September 28, 2012 Report Share Posted September 28, 2012 Idemo! Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted September 28, 2012 Report Share Posted September 28, 2012 A E AE! Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted September 28, 2012 Report Share Posted September 28, 2012 (edited) Čitam neku vest na index.hr i izađe mi u arhivi sa strane ovo http://www.index.hr/...ika/632886.aspx Upitan je li znao da su se na strani ABiH borili i mudžahedini, Van Lynden je rekao da nijednog nije vidio, iako je za to čuo. Međutim, dodao je kako je na jednom položaju bosanskih Srba zatekao Japanca, koji mu se predstavio kao "japanski četnik". Srbija do Tokija! :D Edited September 28, 2012 by Савовски У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted September 28, 2012 Report Share Posted September 28, 2012 sad gledam na tv-u snimak sa nekog skorašnjeg zasedanja parlamenta gde lik iz DSS-a smara Dačića i ovaj izlazi za govornicu i kaže nešto na fazon: "oni koji me poznaju znaju da nikad nisam bio pijan i da ne konzumiram alkohol." inače, ubija me alergija, moraću na ispitivanja, al' mrzi me do jaja :/ Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
absolute Posted September 28, 2012 Report Share Posted September 28, 2012 Ivky pls... http://www.blic.rs/Vesti/Drustvo/345021/I-u-oktobru-iznad-30-stepeni QUOTE (Kojot @ Apr 21 2009, 03:24)relnao pametna devojka se ili iskenaj pre sexa ili se izklistira tusem i namaze pomadom Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted September 28, 2012 Report Share Posted September 28, 2012 neka potraje jos oktobar, samo jos oktobar, ne mora ni prelaza da bude, nek odma bude -10c, ali u novembru :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Astora Posted September 28, 2012 Report Share Posted September 28, 2012 (edited) neka potraje jos oktobar, samo jos oktobar, ne mora ni prelaza da bude, nek odma bude -10c, ali u novembru :) Bar i pola novembra ..Ja sam kupio drva ali jos ne dam da se dovezu kuci,sve se nadam da necemo morati jos da lozimo..Jbte prosle godine sam kupio 15 metara drva negde u julu mesecu a zena cim je pala temperatura na 18-19 stepeni pocela da lozi,ja ispizdeo..Za sada ne dovozim jos ali redovno pratim prognozu pa cim budu najavili malo jace zahladjenje ja cu zvati coveka da doveze,(naravno sve je iseceno i odvojeno,to mi je dobar prijatelj inace)..Ne vredi jbte..pukao sam prosle godine 15 metara drva odmah u startu + 3 metra naknadno i + 3 tone uglja ,idemo good weather o/ .. Edited September 28, 2012 by Astora Link to comment Share on other sites More sharing options...
absolute Posted September 28, 2012 Report Share Posted September 28, 2012 Koliki troskovi, bolje da zivimo negde juznije...manje grejanja, vise para o/ QUOTE (Kojot @ Apr 21 2009, 03:24)relnao pametna devojka se ili iskenaj pre sexa ili se izklistira tusem i namaze pomadom Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted September 28, 2012 Report Share Posted September 28, 2012 ja samo da kažem da mi je drago što će da potraje leto do februara :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
absolute Posted September 28, 2012 Report Share Posted September 28, 2012 Drago mi je sto je i tebi drago...a i meni je drago QUOTE (Kojot @ Apr 21 2009, 03:24)relnao pametna devojka se ili iskenaj pre sexa ili se izklistira tusem i namaze pomadom Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts