Jump to content

pričajte

Guest

Recommended Posts

meni se svidja kako igra, iako nema neku eleganciju, ali igra pametno i vidi se da je tipican ulicni kosarkac.

In the other news, polozio, uzeo budzet, castio se mekom, i jos me sad telenor obraduje. Ponudili mi da biram fon sa nekim popustom.

E sad pitanje za vas telefondzije. Valja li kurcu ace plus? posto je on jedini u tom rangu koji bih platio a svi ostali su 30k+. Ili pak ovaj huawei g300?

Edited by Shoocky

Па у фазону сам, као знам шта мислиш, није да је то нешто чиме човек треба да се поноси, али ипак лол. :) Мислим да би свако тако реаговао. :)

У коју си основну ишао?

Филип Вишњић, тамо код последње

brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :)

E sad pitanje za vas telefondzije. Valja li kurcu ace plus? posto je on jedini u tom rangu koji bih platio a svi ostali su 30k+. Ili pak ovaj huawei g300?

ja ništa od navedenog ne bih uzeo da ne moram, već bih jurio preko oglasa nexus s ili galaxy nexus. al kolko sam skontao, tebi su pare vezane kod telenora, pa daj telefona koje ti nude da pogledamo.

eto me :) jesi uzeo bahatu lovu? :)

Sent from my GT-N7000 using Tapatalk 2

naravno da ne,ali grinda se:)

gruja novi alen

ko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?

evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja.

posao sa koleginicom do narodne librarije da ucim, izasli ispred da popijemo sokic i sretnemo njenu singl, veri kul i slatku drugaricu.

svidja mi se, moracu da uradim nesto povodom toga.

o/

I ja u Narodnoj svaki dan. :D

Strasno kakvih riba ima, ali strasno. Svaka druga za klinke topic.

godišnjica joj je braka uskoro, pa hoće muža da obraduje. oni su samo komoneri, pa ne znaju da je net prepun takvih gluposti, a i neće to ići na tjub.

s obzirom da se razumem u kompove (!), ja sam logična opcija. a ja ne znam kako da je odbijem, a i ne želim.

ništa, večeras vežbam u muvi mejkeru.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...