alfa Posted September 12, 2012 Report Share Posted September 12, 2012 moram da pohvalim onaj giros sto je grba pricao (na uglu dr. ivana ribara i jurija gagarina) oduvao sam se za 360 dinara, giros od 400g i POMFRI (giros 260 i pomfrit 100), do jaja je bas, ne stekaju se, stvarno swe poxwale rade i dostave, za porudzbine vece od 500 kinti samo da se ne iskvare i gg 1 Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted September 12, 2012 Report Share Posted September 12, 2012 Pa gde ste drugariiiiii. Moj najdrazi i najbolji sbb se posle skoro 2 nedelje smilovao da mi pusti internet. I? sta sam propustio? 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaveN Posted September 12, 2012 Report Share Posted September 12, 2012 Pa gde ste drugariiiiii. Moj najdrazi i najbolji sbb se posle skoro 2 nedelje smilovao da mi pusti internet. I? sta sam propustio? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted September 12, 2012 Report Share Posted September 12, 2012 moram da pohvalim onaj giros sto je grba pricao (na uglu dr. ivana ribara i jurija gagarina) oduvao sam se za 360 dinara, giros od 400g i POMFRI (giros 260 i pomfrit 100), do jaja je bas, ne stekaju se, stvarno swe poxwale rade i dostave, za porudzbine vece od 500 kinti samo da se ne iskvare i gg Da da ! Sad treba jesti dok su novi posle krecu da smanjuju porcije :D Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted September 12, 2012 Report Share Posted September 12, 2012 ovaj astora izgleda bas drug :D osam godina braka, zena sada ima 24 znaci da ste se uzeli kada je imala 16 (JAO KOJI SAM MATEMATICAR JEBOTE), koliko si ti imao? gg za hrabrost! 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shekk Posted September 12, 2012 Report Share Posted September 12, 2012 A najstarije dete 9 godina ? jebote, smorio si sa kukanjem vise :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
evgeniy Posted September 12, 2012 Report Share Posted September 12, 2012 prijeo mi se giros od ove vase price. otisao u goldy's, dao 280 dingera za svinjski i najeo se kao car. e sad, ne znam kako se njihov giros kotira u odnosu na ove ostale, jedino sto je malo skuplji. Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted September 12, 2012 Report Share Posted September 12, 2012 pa istog su kvaliteta, samo sto ovde za 260 dinara dobijes duplo veci giros :) jedan giros u goldy's-u nije ni za kurac realno Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
grb1tj Posted September 12, 2012 Report Share Posted September 12, 2012 i ja sam malopre odrao opet giros, eto hae! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted September 12, 2012 Report Share Posted September 12, 2012 (oo) Link to comment Share on other sites More sharing options...
BarcaS take 2 Posted September 12, 2012 Report Share Posted September 12, 2012 pa istog su kvaliteta, samo sto ovde za 260 dinara dobijes duplo veci giros :) jedan giros u goldy's-u nije ni za kurac realno Probaj rostilj kod centrale - Zar. Oduvaces se mnogo kvalitetnije za iste/manje para. https://www.g2a.com/r/barcas Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sinistral Posted September 12, 2012 Report Share Posted September 12, 2012 ovaj astora izgleda bas drug :D osam godina braka, zena sada ima 24 znaci da ste se uzeli kada je imala 16 (JAO KOJI SAM MATEMATICAR JEBOTE), koliko si ti imao? gg za hrabrost! http://forum.klanrur.rs/index.php?showuser=20153 Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted September 12, 2012 Report Share Posted September 12, 2012 Probaj rostilj kod centrale - Zar. Oduvaces se mnogo kvalitetnije za iste/manje para. ima ovde dobar rostilj za male pare svuda, ja sam mislio na giros :) 1 Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Astora Posted September 13, 2012 Report Share Posted September 13, 2012 (edited) ovaj astora izgleda bas drug :D osam godina braka, zena sada ima 24 znaci da ste se uzeli kada je imala 16 (JAO KOJI SAM MATEMATICAR JEBOTE), koliko si ti imao? gg za hrabrost! 24 godine batice..a sad pune 32 godine (al' sam mator jebote ;o( ..) ...Cerka ce napuniti 7 godina 31 oktobra a sin napunio 5 godina 27 avgusta :) Dobro jutro drugari inace :) BIla dobra noc,samo me glava sada boli ubija..Isao na indeks kod Maje u Hadzi Ruvimovoj ..blizu sajma..Indeks sabija a danas moram da cuvam decu posto zena radi drugu smenu..Nema veze,izdrzacu do veceras pa bracna obaveza i spavanje o/ o/:) Edited September 13, 2012 by Astora Link to comment Share on other sites More sharing options...
Unknown user 234 Posted September 13, 2012 Report Share Posted September 13, 2012 Vaistinu sabija index kod Maje.... I fml sto čitam o girosima i indexima, a doručak mi sleduje tek u 9-9:20h, jbno mi već krče creva :/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
fushi.ryuu Posted September 13, 2012 Report Share Posted September 13, 2012 What's it like? .: l@w.: co-founder of kouteki Link to comment Share on other sites More sharing options...
SIN Posted September 13, 2012 Report Share Posted September 13, 2012 Koliko je Astora srecan u sred ove nemastine, beznadja, kolotecine i to zbog malih stvari. Astora je otac medju drugovima 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elvis J. Kurtovic Posted September 13, 2012 Report Share Posted September 13, 2012 What's it like? Know what I mean, say no more. :) Naposletku ti si navek znala da sam svirac,brosic sto se tesko pribada,da me moze oduvati najblazi nemirac,da cu u po reci stati,da se necu osvrtati nikada... Link to comment Share on other sites More sharing options...
BarcaS take 2 Posted September 13, 2012 Report Share Posted September 13, 2012 ima ovde dobar rostilj za male pare svuda, ja sam mislio na giros :) Onda tamo u Milentija Popovica - ima jedan debeli lik sto pravi giros... I ono je najbolji koji sam ikad jeo igde :) https://www.g2a.com/r/barcas Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted September 13, 2012 Report Share Posted September 13, 2012 Неје лош гирос ни тамо у пирамиди на ћошку ка Сави. brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
BarcaS take 2 Posted September 13, 2012 Report Share Posted September 13, 2012 Неје лош гирос ни тамо у пирамиди на ћошку ка Сави. Ako mislis tamo gde je picerija i onaj Bruce Lee - taj giros je ok, ali je to kockanje da li ces preziveti salmonelu i trihinelozu.... To mesto tu (pre nego sto ga je kupila pekara Milos) se zvalo Stella, mi smo ga zvali Trovacica. https://www.g2a.com/r/barcas Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted September 13, 2012 Report Share Posted September 13, 2012 Неје лош гирос ни тамо у пирамиди на ћошку ка Сави. "Mrndžao sam na ćošku kraj Saaaaaaaaaaveeeeeeeeee jedan giros, i pomfrite praaaaaveee" :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted September 13, 2012 Report Share Posted September 13, 2012 Нем појма, ја јео двапут и у принципу сам се пријатно изненадио, има оно мекано масно месце, то је царски за гирос:) brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
noiser_ Posted September 13, 2012 Report Share Posted September 13, 2012 Koje sranje je ovaj novi zakon za voznju. Poceh pre par nedelja da vozim casove, planiram da zavrsim casove do kraja novembra ali ako ne polozim do 25 januara, iako imam sve odvozene casove moracu da placam novu voznju, po novom zakonu i triput skuplju. Iako ne verujem da ce to da se realizuje jer tako pricaju godinama vec o novom zakonu mada mi se ovaj put cini kao da su ozbiljniji. Aj da kazemo da im je razlog za povecanje broja casova bio zbog sigurnosnih razloga, ali sigurno uz cenu od oko 90.000 ce postici samo da 50% vise ljudi kupuje lazne dozvole. Link to comment Share on other sites More sharing options...
prota_ Posted September 13, 2012 Report Share Posted September 13, 2012 ma moraćeš kurac da plaćaš novu vožnju, šta ti je ... nikad ništa od tog zakona. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts