Jump to content

Pisanje kazne u americi i napad na pandura

Doca

Recommended Posts

Србије.. бла, бла. Сереш овде без везе, те ћу да прескочим тај део, мада те можда он лимитира у виђењу ове ситуације.

1. полицајац се померио делимично испред кола. није блесав да стане потпуно, што је разумљиво

2. будала креће

3. пандур се помера и виче му прво стоп

4. будала стаје па наставља да се креће

5. пандур му наставља да прича

6. овај поново креће

Е па јебига.

Калијев чланак се односи на заустављање особе, али не у аутомобилу. Чак и ту се помиње да мора да се испоштује пандур ако ти чак и погледом наговести да то мораш.

Aj sad lepo gledaj snimak

Kaze mu stop tek malo pre nego sto pocne da histerise da mu je zgazio nogu, a pritom od tog stop do gazenja noge ne vidim da ovaj ide negde, mozda se auto samo malo pomerio, a to sto je pandur retard pa je stavio nogu odma ispod tocka je njegov problem.

Sto se tice clanka, isto tako jasno kaze KAKO MORA DA IZGLEDA ZAUSTAVLJANJE i da isto mora biti JASNO STAVLJENO DO ZNANJA.

Ja od trenutka kad je ovaj rekao stop ne vidim da ovaj planira da se odveze niti se auto pomera osim mozda nesto malo sto se ne vidi, a dovoljno da mu predje preko noge.

OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVE

BEST VIEWED WITH A MONITOR

креће. стаје. "Стоп" (0:19). креће. стаје. "бла бла". креће. стаје. "бла, бла" + лупање у прозор кад овај опет крене као дебил

Опет ти кажем, онај чланак је за другу ствар, а не за кола, али чак и ту иде:

"In a show of authority, the officer's look, demeanor, and display of authority persuades a person to submit to authority. The key element in this type of stop is that the individual must submit to the show of authority, believe they have been seized, and feel compelled to cooperate."

Понашање пандура очигледно показује да мораш да станеш да видиш шта је проблем. Поготово кад ти каже "стоп".

Ne znam kako stojis sa engleskim ali ovaj deo

The key element in this type of stop is that the individual must submit to the show of authority, believe they have been seized, and feel compelled to cooperate.

Je upravo ono o cemu pricam.

Prevod: "Individua mora verovati da je zaustavljena/uhapsena i mora osetiti potrebu da saradjuje".

Na 0:19 mu ne kaze stop nego nesto cavrlja, a to nije ovo u boldovanom delu, tek na 0:25 mu kaze decizivno STOP dva puta, a nakon toga ovaj ne krece vec se kao sto rekoh auto mozda sam pomerio malo i stao mu na nogu.

Sve u svemu po meni neprimeren i neprofesionalan postupak pandura kome je to posao i treba ga opaliti na sudu da sledeci put razmisli malo s obzirom da radi na jako odgovornoj poziciji.

Мохи, стави слушалице и не слушај мотор ферарија :)

Рекао му је стоп, иако то на звучницима звучи као да кваче. Чак и да му је рекао на клингонском, сваком возачу би било очигледно да "овај нешто хоће".

Уосталом, ако није разумео зашто је пандур поред кола, ако није видео да му је испред кола, ако није чуо да му први пут виче стоп, ни други пут, зашто је кретао па застајкивао нон стоп? Ферари има лоше кочнице? Пу јебем му миша, ни тај Ферари није што је некад био.

И оно што си болдовао - не разумем твоје тумачење, стварно. А и што прескачеш "мора се повиновати приказу/приказивању ауторитета", па онда оно остало што си превео. А и оно пре тога, како би и ова реченица добила пуно значење.

Још једном - вероватно за возаче има још стриктнијих правила него што је ово за рандом заустављање на улици, из чланка.

Ju koliko mi je drago bilo gledajuci klip. Kod nas bi se verovatno zavrsilo tako sto bi vlasnik Ferarija jebao mamu panduru i zapretio mu sa otkazom putem jednog poziva sa "znas ti ko sam ja" momentom.

edit: Sto me podseti, pre jedno 3 meseca se vracam kuci i prolazim kroz neku jednosmernu ulicu, na pola ulice stoji novi ML sa sva 4 upaljena onako pola na parkingu pola na putu i otezava saobracaj, unutra neki baki se dere preko mobilnog na nekoga, u tom momentu dolaze panduri usporavaju i hoce da stanu ispred njega, prolaze, gledaju ko je unutra, gari im samo iznervirano odmahuje i ovi odu...

Edited by Longleyy

Мохи, стави слушалице и не слушај мотор ферарија :)

Рекао му је стоп, иако то на звучницима звучи као да кваче. Чак и да му је рекао на клингонском, сваком возачу би било очигледно да "овај нешто хоће".

Уосталом, ако није разумео зашто је пандур поред кола, ако није видео да му је испред кола, ако није чуо да му први пут виче стоп, ни други пут, зашто је кретао па застајкивао нон стоп? Ферари има лоше кочнице? Пу јебем му миша, ни тај Ферари није што је некад био.

И оно што си болдовао - не разумем твоје тумачење, стварно. А и што прескачеш "мора се повиновати приказу/приказивању ауторитета", па онда оно остало што си превео. А и оно пре тога, како би и ова реченица добила пуно значење.

Још једном - вероватно за возаче има још стриктнијих правила него што је ово за рандом заустављање на улици, из чланка.

Ne vidim i dalje da mu je rekao stop.

Mene ne zanima sta on hoce dok mi to jasno definisano ne kaze, slobodna zemlja i te fore.

Kretao je i zastajkivao jer se pandur ponasao nedefinisano, niti ga je propisno zaustavio, niti mu je davao da pomeri auto gurajuci se uz njega.

Ja nisam tumacio boldovano vec sam ga preveo. Ako hoces da ti pojasnim prevedeno, hocu. Smisao te recenice je da pandur mora NEDVOSMISLENO da STAVI DO ZNANJA licu koje zaustavlja da je zaustavljeno i da mora postupiti po zelji sluzbenog lica, a to je ono sto pandur nije uradio. Sada tu nastupa onaj element "nije to srbija" jer su kod njih te stvari dobro definisane i po mom misljenju ce pandur najebati na sudu jer ovaj verovatno ima para za dobrog advokata, a kao sto rekoh i treba da najebe kad ne ume da prati prostu proceduru.

Nisam preskocio da se mora povinovati vec sam boldovao deo o kome sam ja pricao koji ne iskljucuje deo da se mora povinovati. Zato nisam kvoutovao iz konteksta vec samo boldovao.

A na sve to ide onaj deo da nije bio nepropisno parkiran o kom je ivan pricao.

Inace ovaj klinac bas izgleda kao nase batice koje projure pored pandura i pokazu im kurac dok ih ovi samo otprate pogledom ... zivela srbija i stereotipi koje stvara.

jel vi ne vidite arogantnost ovog pandura? Da je hteo da ga zaustavi mogao je da izgovori par reci jasno i glasno i stavi mu do znanja da ne sme da upali auto i krene. Ovo poturanje noge ispod tocka nije jasno zaustavljanje, ustvari to cist je debilizam, pitanje je da li lik koji lezi skoro na podu u ovom ferariju moze da vidi gde su ovome noge pogotovo ako ih ovaj potura ispod.

This video contains content from Jimmy Kimmel Live, who has decided to block it in your country.

[23:47] <manager-> jao dete jao dete :D

chickenonaraft.kom

Да си пандур, стао би испред кола?

А и не разуме се шта му на почетку прича. Сигурно му није рекао "гледао сам новог Бетмена па сад пишем белешке да не заборавим".

Možda nešto nije u redu sa mnom, ali po meni su obojica napravili niz sranja.

Batica je očito bio bahat drzak i bezobrazan i zaslužio je da ga panduracija sjebe.

A pandur ne znam da li ga je navlačio zato što znaju kakav je (već su imali problema sa njim), pa mu je smeštao, ali mu nije baš najveštije smestio, pošto je ostavio dosta prostora da Mohi može da razvlači proces u beskraj ili čak da ga odere za neke pare, suspenziju, premeštaj u lošiji kraj... ;)

.: l@w
.: co-founder of kouteki

what lex said

plus, mislim da je pandur pecao osnov za civilnu tužbu i odštetu, posle se vidi kako se folira da hramlje (da mu je auto stvarno pregazio nogu, imao bi višestruke prelome i vrištao bi od bolova)

Kada regularni auto predje preko stopala ne bude ti nista tj boli ali ne polomi ti nista, a ne znam koja je varijanta sa ovim niskoprofilnim.

Ja licno mislim sa svim ovim snimcima da ce ga advokat ovog lika iz ferarija pojesti, samo ne znam ima li losije pozicije u policiji od kacenja parking kazni.

Edited by mohican

како год. лик је ретос, не можеш пандура да ометаш на дужности, а ударање пандура колима, па нека је и "гуркање" је ометање службеног лица у обављању посла. ту су казне гадне, а овлашћења пандура су огромна.

MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVA

Style over subsistence

Crown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One.

Ja mislim da bi i mentalni bolesnik skapirao kad ignorisu gluposti koje pise.

Ne ignorisemo te. Doduse, razumem sto te je sve manje i manje na forumu, vec mesecima te konstantno svi napusavaju, nisi jednu raspravu dobio, ali daleko od toga da te ignorisemo druze. Pisi gluposti, zabavljas nas sve.

"Odvajali se mi ili ne, mi smo vec odvojeni!" - Dj. Balasevic

• 3 weeks later...
  • 2 weeks later...

lol pandur je debil, u kom univerzumu je vozac mogao da vidi njegov trzaj i podmetanje noge pod vozilo, obratite malo paznju on kao stoji pored auta a levu nogu gura pod tocak... koji djavo bre

ok lik pizdi jer mu pisu kaznu gde ne treba i u pravu je i ne treba to da radi i tako dalje i zlize, ali policajac je retard da nema daljeg... u stvari retardi su i jedan i drugi ko ih jebe :D

fallout_table.gif