Highl1 Posted May 5, 2013 Report Share Posted May 5, 2013 Wigan nadam se 1 Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohr Posted May 5, 2013 Report Share Posted May 5, 2013 a zasluzeni crveni svakako ali je ovaj luiz ispao teska slina... 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted May 6, 2013 Report Share Posted May 6, 2013 волео бих Виган и Сотон да остану, а и Норичдакле Њука или Сандерланд да испадну, а још више бих волео Вила да испадне, ако заређају поразе до краја Quote Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
FATA Posted May 6, 2013 Report Share Posted May 6, 2013 ako vigan dobije veceras stvara se krug od 8 timova koji su kandidati za to jedno mesto koje vodi u championsip, a ako sandrlend ne uzme makar bod protiv stoka veceras on ce definitivno biti u najtezoj poziciji Quote prevelik ti avatar m8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atelas Posted May 6, 2013 Report Share Posted May 6, 2013 Ja sam gledao par puta Southampton i bas su igrali dobro i ofanzivno, mislio sam da su u boljoj poziciji a ono... ne bih voleo oni da ispadnu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ArktickaLubenica Posted May 6, 2013 Report Share Posted May 6, 2013 Svim srcem uz Martineza carobnjaka ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
GibanicA Posted May 6, 2013 Report Share Posted May 6, 2013 (edited) ne bi voleo ni noric da ode dole..hjuton je bas fino vodio ekipu.. a sautempton je u nekim trenucima igrao kao barselona bukvalno..jay rodrigez i riki lambert su sipali.. najmanje gottivni su mi aston vila i stouk..ako di kanio dobije veceras i oni su u problemu.. Edited May 6, 2013 by GibanicA Quote 2kokaje Link to comment Share on other sites More sharing options...
trn Posted May 6, 2013 Report Share Posted May 6, 2013 Niko ne spominje Fulam koji je izgubio 4 utakmice za redom imaju isto 40 bodova + sledece kolo igraju sa Pulom, dosta toga zavisi od utakmice svonsi-vigan i naravno ove vecerasnje Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted May 6, 2013 Report Share Posted May 6, 2013 srce kaze vigan,ali martinez je precar,tako da navijam realno vila da ispadne Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aleksandar_ Posted May 6, 2013 Report Share Posted May 6, 2013 David Luiz je precar. Quote "When you want to succeed as bad as you want to breathe, then you'll be successful". "Nearly all men can stand adversity, but if you want to test a man’s character, give him power". Superbia in Proelio Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted May 7, 2013 Report Share Posted May 7, 2013 au Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
trn Posted May 7, 2013 Report Share Posted May 7, 2013 Ispada Wigan heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post Highl1 Posted May 8, 2013 Popular Post Report Share Posted May 8, 2013 kornjača se povukla, Howard Webb potpisuje u petak 5 1 Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
BakiZ Posted May 8, 2013 Report Share Posted May 8, 2013 Au tuge li ode SAF :( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ребел Posted May 8, 2013 Report Share Posted May 8, 2013 (edited) Највећа легенда фудбала икад! http://www.b92.net/sport/teme/novakovic.php?yyyy=2013&mm=05&nav_id=711805 Edited May 8, 2013 by Ребел Quote Mislim da sam frustriran zbog svega od navedenog, kako si me procitao, ciganmala frojdovac. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GibanicA Posted May 8, 2013 Report Share Posted May 8, 2013 (edited) legenda moralne bede.. Zamenik je pravi, Dejvid Mojes.. edit> sve vise vesti i potvrdjivanja da Murinjo dolazi u Celzi u julu, ali ne samo sa sigurnim Shurleom i Falkaom nego i sa Felainijem..mada bi bila fora da ne igraju LS :) Edited May 8, 2013 by GibanicA 1 Quote 2kokaje Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted May 8, 2013 Report Share Posted May 8, 2013 džabe sve titule, kad je najveće govedo koje postoji 1 2 Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
SIN Posted May 8, 2013 Report Share Posted May 8, 2013 Avrama Granta na Traford! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
fushi.ryuu Posted May 8, 2013 Report Share Posted May 8, 2013 Vermeza na Etihad! Quote .: l@w.: co-founder of kouteki Link to comment Share on other sites More sharing options...
ArktickaLubenica Posted May 8, 2013 Report Share Posted May 8, 2013 Ma kornjaca ce i dalje drzati sve konce, sumnjam da ce Moyes ili ko god dosao drzati sve u svojim rukama 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
agrsv Posted May 8, 2013 Report Share Posted May 8, 2013 legenda moralne bede.. Zamenik je pravi, Dejvid Mojes.. edit> sve vise vesti i potvrdjivanja da Murinjo dolazi u Celzi u julu, ali ne samo sa sigurnim Shurleom i Falkaom nego i sa Felainijem..mada bi bila fora da ne igraju LS :) Jos da dovedu i Levandovskog, a u pravcu Vestfalena posalju Kevina DB-a i to je to :) To za LS otpada, jer se veceras resava posao :) A Murinjo dolazi, ostaje 15 godina i obara sve rekorde SAF-a Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BakiZ Posted May 8, 2013 Report Share Posted May 8, 2013 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lex Posted May 8, 2013 Report Share Posted May 8, 2013 Slika je carska. Tako će i Rodžers za 20 godina, kao što je i Šenkli pre obojice. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SIN Posted May 8, 2013 Report Share Posted May 8, 2013 Onda su i Celzi i Siti odradili odlican posao! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BakiZ Posted May 8, 2013 Report Share Posted May 8, 2013 Jesu ali kolko su $ ulozili.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts