LaG Posted July 26, 2012 Report Share Posted July 26, 2012 ima li neki nachin da sredim pravno da mogu da vozim automobil sa stranim tablicama na neki period? Quote neka osoba glupak hehe Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted July 26, 2012 Report Share Posted July 26, 2012 ja sam čuo da je jedini način da imaš prebivalište u inostranstvu ili strani pasoš, a i onda mogu da te cimaju ako im se digne Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaG Posted July 26, 2012 Author Report Share Posted July 26, 2012 uh. a zna li neko kolika je kazna ako te zaustave u autu sa stranim tablicama? Quote neka osoba glupak hehe Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaG Posted July 26, 2012 Author Report Share Posted July 26, 2012 ja sam madjar. to nije mala kazna. josh mi i auto oduzmu, ili se varam? Quote neka osoba glupak hehe Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitch Posted July 26, 2012 Report Share Posted July 26, 2012 mozda ce ti ovo pomoci http://www.mup.gov.rs/cms_cir/sadrzaj.nsf/vozilo-registrovano-u-inostranstvu.h Quote Bjukenon Mitch Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaG Posted July 26, 2012 Author Report Share Posted July 26, 2012 уколико такво лице користи возило у власништву стране фирме, о томе мора поседовати одговарајући уговор о запошљавању закључен са том фирмом, којим се предвиђа да може користити возило те фирме. Напомињемо да лица која су власници фирме, а нису запослена у тој фирми, не могу управљати овим возилима уколико не испуњавају неке од других наведених услова; imam potvrdu da sam kontraktor, ali predpostavljam da to nije dovoljno. Quote neka osoba glupak hehe Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ребел Posted July 26, 2012 Report Share Posted July 26, 2012 Мој ортак је рођен у Сиднеју, па има двојно држављанство, а вози ауто италијанских таблица. Ретко кад га цимају, паркира где хоће, кад хоће, никад му није стигла казна. Али како је издејствовао то, појма немам. Quote Mislim da sam frustriran zbog svega od navedenog, kako si me procitao, ciganmala frojdovac. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted July 26, 2012 Report Share Posted July 26, 2012 tata u ds/sps, pretpostavljam glup mi je ovaj hejt Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitch Posted July 26, 2012 Report Share Posted July 26, 2012 moj ortak, rodjen u americi (a srbin!!!), ima dvojno drzavljanstvo i vozio je svuda po srbiji bez problema. jednom prilikom su mu panduri trazili osiguranje, na koje im je on pokazao papir od americkog zdravstvenog osiguranja (koje je pritom isteklo). prosao je bez ikakvih problema. to je bilo u bg-u, kao jedna u nizu slicnih situacija. prilikom tezeg udesa koji je imao, u blizini uzica, pandur je u zapisnik upisao ime osiguravajuce kuce kao "Expiry date". :))) nije jedna od urbanih legendi, video sam iz prve ruke. tako da, ako ti nije problem da se povremeno cimas sa pandurima i ostavis koju crvenu po porebi, vozi bez brige. sa druge strane, neces imati problema sa parkingom i zutom trakom. :) Quote Bjukenon Mitch Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted July 26, 2012 Report Share Posted July 26, 2012 Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZerBah Posted July 26, 2012 Report Share Posted July 26, 2012 OK, a sada jedno drugo pitanje - ako su kola kupljena u inostranstvu i registrovana na zenu (koja je nije drzavljanka Srbije), da li ja mogu da vozim ta kola sa njenim ovlashenjem u Srbiji? (naravno, kola su sa stranim tablicama) Quote А в чем сила, брат? Link to comment Share on other sites More sharing options...
cali Posted July 26, 2012 Report Share Posted July 26, 2012 (edited) I ja imam jedno pitanje: Drugarica je strankinja koja poseduje auto sa srpskim tablicama. Šta je potrebno njenom dečku (takođe strancu) da ga vozi? Da li može jednostavno da ode u opštinu u kojoj je prijavljena i izvadi ovlašćenje? Edited July 26, 2012 by cali Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted July 26, 2012 Report Share Posted July 26, 2012 Koje kombinacije, za ovo treba neki pravi poznavalac :) A ovo za osiguranja i druge papire, kapiram da je taj segment toliko neuređen da bukvalno panduru ponudiš bilo koji papir za ono što ti on traži i ok si. Posebno ako još dolaziš iz recimo Holandije a ne engleske, kao engleski možda i poneko zna :) A u slučaju stranca kod nas, predpostavljam da ako ima međunarodnu vozačku može da vozi na ovlašćenje. Posebno što kad se radi ovlašćenje ima stavka ko snosi troškove. Znači ako je riba ok sa tim da tamo stavi da ona kao državljanka srbije snosi troškove udesa itd, onda kapiram da ima još manje prepreka da on izvadi ovlašćenje. Ovo je ono za calija. Za Srbu nemam pojma :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaG Posted July 26, 2012 Author Report Share Posted July 26, 2012 ja sam svoje reshio kako sam znao i umeo. porsche 911 carrera - ju ar majn (barem u narednih 10ak dana) /show off Quote neka osoba glupak hehe Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted July 26, 2012 Report Share Posted July 26, 2012 nemoj se slupati pls Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted July 26, 2012 Report Share Posted July 26, 2012 ili dođi u bg za vikend da idemo na splavove Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitch Posted July 26, 2012 Report Share Posted July 26, 2012 ja sam svoje reshio kako sam znao i umeo. porsche 911 carrera - ju ar majn (barem u narednih 10ak dana) /show off aaa, zajebavas!! koji je model ili godiste, svejedno? i da, fotkaj kao sto rekose :) Quote Bjukenon Mitch Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted July 26, 2012 Report Share Posted July 26, 2012 Trebalo je da zapravo otvoriš show-off topic, u tim kolima te ionako niko neće zaustaviti tako da nije frka za papire. Samo nemoj da se skrljaš negde... Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitch Posted July 26, 2012 Report Share Posted July 26, 2012 da je kojim slucajem lag celav i fura tetku preko celog ramena, onda ga mozda i ne bi zaustavili.. a ovako ga bas mozda i zaustave, ako nista, da pogledaju 911icu izbliza :) Quote Bjukenon Mitch Link to comment Share on other sites More sharing options...
togFU Posted July 26, 2012 Report Share Posted July 26, 2012 Lag strani plaćenik domaći izdajnik!! Daj sliku, pa da ti izgrebem kola pedalom od bajsa! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
El Comandante Posted July 26, 2012 Report Share Posted July 26, 2012 Koji si foraš e. Quote I began revolution with 82 men. If I had to do it again, I do it with 10 or 15 and absolute faith. It does not matter how small you are if you have faith and plan of action. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaG Posted July 26, 2012 Author Report Share Posted July 26, 2012 pa fora je shto sam ga dobio na korishcenje na dve nedelje od chega cu imati vremena triput da sednem u njega, ali bi mi svakako bilo zhao da sednem u njega i da se onda brinem, tj da mi briga pokvari iskustvo. zato sam hteo da se raspitam shta i kako. na kraju ce mi firma chiji je auto izdati neku potvrdu da sam zaposlen tamo koja je kurac ali mi je makar malo olakshala zhivot. enivej, mene boli penis za to shto je to porshe (kada su automobili u pitanju lozhim se na americhke shiroke nadrkane, aute-za-chike-sa-malim-pishama kako ih ja zovem) ali me raduje shto mogu da obradujem drugara ili dva da sednu u njega i da se provozamo "u krug" po kvartu. van novog sada ga necu voziti. ko je up for it - iscimajte me slobodno Quote neka osoba glupak hehe Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted July 26, 2012 Report Share Posted July 26, 2012 gej Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted July 27, 2012 Report Share Posted July 27, 2012 jel idemo u ns da pijani slupamo lagu porsea! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
VELIKI KURAC Posted July 28, 2012 Report Share Posted July 28, 2012 (edited) ... Edited November 25, 2021 by VELIKI KURAC Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts