Jump to content

Како најповољније до Боке(ЦГ) ?

Recommended Posts

Свратио бих на дан, евентуално два до Херцег Новог на њихов мини сајам књига, али не исплати ми се да идем бусом или возом(+додатни трошак од Бора до ХН-а), па ме интересује јел постоје неке повољније акције? Покушавам да нађем некога ко иде па да улетим за чорбу, али нешто ми не иде : )

Povratna busom je oko 5k din do Herceg Novog. Voz bi izasao skuplje ja mislim zato sto moras busom od Podgorice/Bara, a karta je ja mislim 10ak eura. Ako uleces za corbu sa nekim, neces proci jeftinije ako je taj neko solo jer ce Vas gorivo izaci izmedju 80-100e u oba pravca. Jedino da nadjes neku ukipu 2-3 pa da uletis.

Ne znam da li je kod nas zaživ'o onaj koncept zajedničkog putovanja radi deljenja troška, ali ako jeste to je možda dobra ideja.

Znaš ono kao neko oglasi da ide do HN ali ide sam i onda prikupi još 3 osobe pa podele trošak benzina. Kako god da se to sad zove, stade mi mozak.

U poslednjih par godina smo dosta stvari pokupili sa zapada, ali taj koncept tesko da ce da zazivi kod nas :) Eventualno ono, burazerov ortak ide sa ribom i drugaricom na more, pa se uvalis i ti taman da podelite troskove, tj. po preporuci, varijanta da neko zna nekog ko ide (ali tu se postavlja pitanje kako ces da se vratis :D )...

Ali kad si kori vec spomenuo akcije, pade mi na pamet, sad imas pun djavo onih sajtova sa nekim popustima i to, mozda tu nadjes neku isplativu opciju...

...ili autostopom :tf:

Kad se rodimo, tad placemo, jer smo na veliku pozornicu budala stupili. - W. Shakespeare

Ne znam što trolfejs na autostop :D

Ortak je prošle nedelje otišao do Grčke autostopom "čisto da se brćne", i vratio se dva dana kasnije, isto stopom.

Po njegovoj priči, stopirao je na autokomandi i tu ga pokupili neki fini Švajcarci :)

Do CG i nazad je otišao za 1k dinara :)

Naravno, uvek postoji šansa da te kidnapuje brkati turčin/šiptar/random.

Свратио бих на дан, евентуално два до Херцег Новог на њихов мини сајам књига, али не исплати ми се да идем бусом или возом(+додатни трошак од Бора до ХН-а), па ме интересује јел постоје неке повољније акције? Покушавам да нађем некога ко иде па да улетим за чорбу, али нешто ми не иде : )

аутостоп.

MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVA

Style over subsistence

Crown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One.

taj bus ti je najjeftinija varijanta.

imaš doduše i neke mini buseve koji voze, 30e u jednom pravcu, ali te odvezu baš tamo gde hoćeš, bukvalno do vrata.

ako ideš na dva dana to bi značilo da moraš da ubodeš nekog ko ide kolima baš u boku u vremenskom prozoru od dan-dva što je malo verovatno, a gotovo nemoguće da se vraća i on za 2 dana.

uostalom kad već plaćaš put bolje ostani negde dole na moru :D

ili što ovi kažu autostopom, viš to mi nije ni palo na pamet.

Edited by rev

BRAVO REVE!!!

03:34 ( MiGsa ) da budem iskren

03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki

22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah

13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare

[16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know

[21:00] <vudu> jebacemo svi

Ne znam što trolfejs na autostop :D

Ortak je prošle nedelje otišao do Grčke autostopom "čisto da se brćne", i vratio se dva dana kasnije, isto stopom.

Po njegovoj priči, stopirao je na autokomandi i tu ga pokupili neki fini Švajcarci :)

Do CG i nazad je otišao za 1k dinara :)

Naravno, uvek postoji šansa da te kidnapuje brkati turčin/šiptar/random.

Kakav je to car kad je stopirao do GRCKE, verujem da postoje price gde je neko stopiranjem presao celu Evropu ali ja ne poznajem ljude koji praktikuju stopiranje [:D]

Ja sam se jedva usudio da stopiram do jednog sela koje je bilo udaljeno tipa 10km od mesta gde sam se nalazio i sve vreme sam imao u glavi kako ce me kidnapovati

moji ortaci su pre dve godine isli beovozom do valjeva (tada je postojala ta linija,ne znam da li jos uvek ima,a karta je bila tipa 130 dinara)i onda su odande stopirali :)

gruja novi alen

ko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?

evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja.

130 dinara do Valjeva? lol, je l' si siguran da je pre 2 godine :D

da,nerealno malo para su bile karte za beovoz

gruja novi alen

ko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?

evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja.

uspeo si da pogresis jel i da nije jer :)

правилно је написао, рекао бих. можда не правилно у потпуности, али прихватљиво.

јеси ли и је ли си су оба правилна, с тим што други ред речи није у употреби.

MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVA

Style over subsistence

Crown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One.

Nikad ne bih stopirao, neko me kidnapuje i odoh u kurac... I ovako moji jedva čekaju da se odselim, ne bi platili ni somadina za otkup.

I began revolution with 82 men. If I had to do it again, I do it with 10 or 15 and absolute faith. It does not matter how small you are if you have faith and plan of action.