dovlagsi Posted July 16, 2012 Report Share Posted July 16, 2012 za jedno godinu dana ce te pozvati sudija, ti ces do tada imati dozvolu, prvi ti je prekrsaj saobracajni ikada, pravis se lep i fin, stigne ti resenje o minimalnoj kazni (za tu vrstu prekrsaja) i uslovna kazna oduzimanja dozvole (moras da nemas prekrsaj za sud narednih god.dana). osim ako nesto nisu bitnije menjali. bolje od toga je da nadjes nekoga ko moze da dodje do predmeta u mupu i sredi stvar. facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
BarcaS take 2 Posted July 17, 2012 Report Share Posted July 17, 2012 Dan pred polaganje voznje banem s kumom na poligon kod sava centra , reko da provezbam jos jednom one poligonske vezbe , mnogo meseci je proslo od poslednjeg puta kad sam bio na pologinu, i dok sam se zezao napred/nazad 3 metra sve ukupno , stvori se panduracija, dza bu, dokumenta saobracajnu itd itd, ja reko nemam, uzeli mi licnu, kumu sva dokumenta, i pisu podatke na poledjini braon koverte, nikakav zapisnik , nisu nam ponudili nista da potpisemo, probali smo da se izvucemo na foru da sam bukvalno isao u rikverc 3 metra i vezbao uparkiravanje, on se pravi lud, posle toga kazem jel mozemo nekako da se dogovorimo , on se pravi lud...i onda kum zajebe stvar i kaze ma boli me kurac nek pise sta hoce i ode u kola, i pandur promrmlja u fazonu pa i bolece te ... i kao stici ce vam poziv od sudije, dovidjenja... 1. kolike su sanse da ne stigne nista, s obzirom da nismo nista potpisali? 2. ako stigne kolike su sanse da sklopim neku pricu za sudiju i da me puste? 3. negde videh da je 100k kazna za upravljanje vozilom bez dozvole..al valjda se razlikuje ako izadjem na autoput a nemam dozvolu i ako vozim na poligonu napred nazad? Vrlo je moguce posto si pocinio prekrsaj dok si bio u sistemu za polaganje voznje, dobijes zabranu izlaska na polaganje na nekoliko meseci do godinu dana. To je nekoc vazilo (pre 5-6 godina), ne znam da li je jos uvek tako. Ako vazi to ce ti biti najveci problem. https://www.g2a.com/r/barcas Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted July 17, 2012 Report Share Posted July 17, 2012 Pa jel si položio danas vožnju? Ako jesi, ima šanse da sve središ pre nego što tamo negde u sistem uđe da si napravio prekršaj. Inače ta vožnja po poligonu je standardni mamac pandura, jedna od "zicer" varijanti da na'vataju nekoga, ne znam kako ljudi i dalje idu na poligone da "vežbaju". Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted July 17, 2012 Report Share Posted July 17, 2012 mislim da će mu ipak najveći problem biti kazna od hiljadu evra, ako je stvarno tolika. nije trebalo da idete na poligon, jebi ga, očigledno su vas likovi iz auto škole videli sa prozora i odmah pozvali ortaka u muriji. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Beli Eurokrem Posted July 17, 2012 Report Share Posted July 17, 2012 Imam polaganje za sat vremena. Jebiga, nisam nikad isao na poligon da vezbam, prvi put sinoc, jer mi je dosta vremena proslo od casova do polaganja, nisam bio u bg...i eto ulovise nas...videcu sad da l ce biti neka frka oko polaganja, ako prodje to sve ok, valjda ce kod sudije moci nesto da se sredi...ko sto rekoh, soma evra bi trebalo da bude kazna ako zaustave nekog bez dozvole na ulici, gde ugrozava saobracaj, ja nisam ni goluba ugrozio na potpuno praznom poligonu u 9 uvece.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted July 17, 2012 Report Share Posted July 17, 2012 koje su to pederske fore, mater im jebem bas Link to comment Share on other sites More sharing options...
Beli Eurokrem Posted July 17, 2012 Report Share Posted July 17, 2012 Sto je najgore, to je poligon moje autoskole, to je onaj poligon ispod same gazele, na kraju niza svih onih parkinga kod sava centra, a s obzirom da je autoskola kod arene, jedino je mogao da se mota neko od instruktora (samo dvoje ih ima, muz i zena, inace nikad gora autoskola cisto da spomenem , "ivi" se zove, da se neko ne zajebe kao ja i upise kod njih) i da onda pozove muriju... Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted July 17, 2012 Report Share Posted July 17, 2012 kao sto je neko vec rekao, standardna fora pandura znaju da ce neko dan pred polaganje 'ponavljati gradivo' sa ortakom/caletom/deckom na poligonu auto-skole :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted July 17, 2012 Report Share Posted July 17, 2012 ja se izvinjavam, ali najgluplja stvar je vezbati uvece na poligonu, cak i glupi panduri mogu metodom analize tipa zakljuciti da oni koji tu voze uvece nemaju dozvolu. Nekada davno mom ortaku su tako napisali kaznu, zamolili ortaka koji bio sa njim da preparkira, pa onda i njemu trzili dozvolu -> napisali kaznu. I onda panduri glupi. You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted July 17, 2012 Report Share Posted July 17, 2012 ne verujem da se zaista auto škola zeza time da gleda ko je na poligonu pa zove pandure osim kada im ne praviš problem za sopstveni rad. ti sad samo ispolaži tu vožnju pa će valjda biti ok :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vićsa Posted July 17, 2012 Report Share Posted July 17, 2012 Zašto auto škola ne bi pravila problem? On vežba sa ortakom za DŽ umesto da plati dopunski čas. Sve je to stoka neopevana tako da Ivketova teorija pije vodu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted July 17, 2012 Report Share Posted July 17, 2012 Ma to je sve ok, ali broj auto škola koje imaju poligon blizu kancelarije je ja bih rekao nula, tako da osim ako ne postoji "postpaid" dogovor - e panduri ajde svrnite do poligona s vremena na vreme i vidite da li ima nekoga (što panduri iovako rade) sigurno ne postoji osoba iz auto škole zadužena da obilazi poligon i gleda da li neko vozi na njemu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted July 17, 2012 Report Share Posted July 17, 2012 moja teorija je bila da auto škola ima prostorije u sava centru. verovatno su panduri videli na saobraćajnoj kameri. Link to comment Share on other sites More sharing options...
StrayderGame Posted July 17, 2012 Report Share Posted July 17, 2012 (edited) E jel ima ko savjet kako da batalim cigare? e btw matori ja bar imam iskustva sa tim kaznama i govni*ma s obzirom da sam proslo leto svaki drugi dan bio na sudu zbog neke kazne pi*ljive...ako ti je napisao kaznu na koverti ili neki random papir a jos ste ga oterali u klinac,kad dodje u stanicu napisace kaznu u zapisniku,kada odete kod sudije, reci da ne znas o cemu se radi,pravi se lud,ako sud kaze "pa ovdje pise itd" reci neka ga zovnu za svedoka i pitaj jel ima tu ista da si ti potpisao jer ti nemas pojma sta je to i da to nije istina.Nista ti ne mogu u 99% slucajeva sud ce da odbaci tuzbu jer ga nece zvati za svedoka,to im je bacanje para i vremena. Ali neka kum pokusa da podigne dokumenta pre sudjenja.Znaci ono pravi se lud i cao... Edited July 17, 2012 by StrayderGame Link to comment Share on other sites More sharing options...
Diego Posted July 17, 2012 Report Share Posted July 17, 2012 navuci se na nesto drugo :D I see by your outfit, that you are a cowboy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
StrayderGame Posted July 17, 2012 Report Share Posted July 17, 2012 (edited) navuci se na nesto drugo :D hahahaha rekao mi drugar da ima onaj duvan sto se zvace,da je zdraviji od ovog govne*a ,i da smanjuje potrebu za cigarama a od njega se ne postaje zavistan,e sad ja to ne mogu nigdje da nadjem u SCG...(on zivi u Svajcarskoj) ne znam sta drugo ,jedino da zalepim traku na usta.... Edited July 17, 2012 by StrayderGame Link to comment Share on other sites More sharing options...
Diego Posted July 17, 2012 Report Share Posted July 17, 2012 ili uzmi onu elektronsku cigaru. a mozes npr i da zamenis cigare za nesto drugo zdravije. npr, kad sam batalio koka kolu, pio sam ogromne kolicine cajeva. pa sam posle nekog vremena izgubio potrebu i za tim, pa sad pijem vodu ili cedjene sokove. I see by your outfit, that you are a cowboy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cela Posted July 17, 2012 Report Share Posted July 17, 2012 imam ja dobar pajdo, banjicka sema prva ruka nekrsten, skine te sa morfijuma a kamoli sa cigareta.. dacu ti broj na pm When the going gets tough, the tough get going Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted July 17, 2012 Report Share Posted July 17, 2012 češkaćeš se od sreće Link to comment Share on other sites More sharing options...
StrayderGame Posted July 17, 2012 Report Share Posted July 17, 2012 ili uzmi onu elektronsku cigaru. a mozes npr i da zamenis cigare za nesto drugo zdravije. npr, kad sam batalio koka kolu, pio sam ogromne kolicine cajeva. pa sam posle nekog vremena izgubio potrebu i za tim, pa sad pijem vodu ili cedjene sokove. vidis sa tim cajevima bih mogao da probam,indeed da koka kola mi povecava potrebu za cigaretom...thx za advice pokusacu sa tim...nesto mi ona elektronska ne izgleda zdravo... @trokty lakse mi bilo da napisem tako za 2 drzave nego da kucam posebno...anyway who care about politics @Cela sta je to kukala mi majka? mojne da se ceskam ko sto kaze Ivan_ posle xD Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted July 17, 2012 Report Share Posted July 17, 2012 imam na terasi male golubove, prethodne tri nedelje je golubica sedela na jajima i jutros su se izlegli. ružni su ko mara. ostaviću ih naravno, ionako ne koristim tu terasu jer gleda na ulicu kojom prolazi 20 šlepera na sat HVALA TI ZWERKO!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
bagerseN Posted July 17, 2012 Report Share Posted July 17, 2012 imam na terasi male golubove, prethodne tri nedelje je golubica sedela na jajima i jutros su se izlegli. ružni su ko mara. ostaviću ih naravno, ionako ne koristim tu terasu jer gleda na ulicu kojom prolazi 20 šlepera na sat HVALA TI ZWERKO!!! Veruj mi sklanjaj ih odma, tako sam i ja pre 2 godine ostavio gnezdo, kao zao mi je, slatko je sad ce tu da bude gnezdo, medjutim kad su krenuli da "kake" zajedno sa rodtieljima, znaci to je show bio, jos kad u 5 ujutru krenu da kukaju jer su gladni... PAKAO Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted July 17, 2012 Report Share Posted July 17, 2012 Kako se zovu? Recimo, ja bih da in nazovemo na primer Leško i Čabke, čisto da bismo se lakše povezali sa njima :)) I onda ti izveštavaš - "Leško je danas ceo dan trčao okolo i skakutao dok se Čabke ceo dan valjao po zemlji". Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted July 17, 2012 Report Share Posted July 17, 2012 Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted July 17, 2012 Report Share Posted July 17, 2012 zvaću ih mara i lag Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts