Touche Posted July 11, 2012 Report Share Posted July 11, 2012 To sam i ja sad video, ja mu kazem zar nije 900 po majici, on na 3 i vise cena je 850, na sta sam slegao ramenima i dao mu kes. Ostavicu vam razliku plus za ruromobil(ako moze sad) sl put kad budem opet u Bg, u avgustu? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slađan Posted July 11, 2012 Author Report Share Posted July 11, 2012 On je stariji čovek, ne vidi dobro, ne čuje dobro... daleko bilo da je pročitao sve šta sam napisao u prvom postu :D Quote pljk! Link to comment Share on other sites More sharing options...
bolkonski Posted July 11, 2012 Report Share Posted July 11, 2012 Ne ne, moja je greška, a ja svoje greške pokrivam sam!!! Tako da Touche samo napred, ne okreći se za senilnim i nosi ih ponosno!!! Quote ----------------- nema vise zezanja A.B. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted July 11, 2012 Report Share Posted July 11, 2012 bole,kad radis u petak? Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Touche Posted July 11, 2012 Report Share Posted July 11, 2012 Nikako! Donecu pare, senilni covece! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bolkonski Posted July 11, 2012 Report Share Posted July 11, 2012 Nemoj Touche da se cimaš, nije vredno! Grujo macane, za tebe uvek, osim kad nisam tu! Videćemo se, a ako ne, tako je život hteo! Quote ----------------- nema vise zezanja A.B. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slađan Posted July 11, 2012 Author Report Share Posted July 11, 2012 ajmo opet, čekirajte listu majica OVDE M veličina ima veoma malo, najviše ima kao i uvek L, XL. Između M i L ima razlike ali nije neka vidno velika razlika u veličini. Trudim se da bude ažuran spisak bar do nekih 16-17h radnim danom. Quote pljk! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlada_ Posted July 11, 2012 Report Share Posted July 11, 2012 Nadam se da cete svi vi od 190cm biti zadovoljni u vasim M - ovima Quote "The horse ran away with the spoon, I wish I was on the moon, too" Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted July 11, 2012 Report Share Posted July 11, 2012 rezervisem m ruromobil besplatnu hijao,rezervisem m sivu samo rejv,i jebite se sto nema m rur mozaik sivi!videcu kako mi odgovara l! Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatboy Posted July 11, 2012 Report Share Posted July 11, 2012 Grujo macko, javi kada tacno dolazis u petak da dodjem i ja tamo da se vidimo i pomazimo malkice :* Quote Унутра је сигурно читава експлозија радости и магије! Link to comment Share on other sites More sharing options...
primo Posted July 11, 2012 Report Share Posted July 11, 2012 kad je sutra sigurnije doci, u pola 11, 11 ili oko 2 ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted July 11, 2012 Report Share Posted July 11, 2012 LJudi, još jednom, firma radi od 10 do 17h i u 99% slučajeva ima nekoga :) Nema "najsigurnijeg" vremena, svako vreme je sigurno u tom periodu. A ako dolazite posle 5 onda se najavite, kao što je sad bio Džoni, mi ostali jer smo pikali dotu :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bolkonski Posted July 11, 2012 Report Share Posted July 11, 2012 grujo, bolje dođi u 11 tad sam u punoj snazi! Quote ----------------- nema vise zezanja A.B. Link to comment Share on other sites More sharing options...
togFU Posted July 11, 2012 Report Share Posted July 11, 2012 grujo, bolje dođi u 11 tad sam u punoj snazi! kad je sutra sigurnije doci, u pola 11, 11 ili oko 2 ? ipak je sigurnije oko 2, da čike odrade to što imaju :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted July 11, 2012 Report Share Posted July 11, 2012 uzo majice, lepe su. prilicno su dugacke sve, te mnogima koji su visoki a mrsavi odgovara M. Quote facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
nickwood Posted July 11, 2012 Report Share Posted July 11, 2012 Ja sam uzeo mnogo majica. Prošlogodišnje iskustvo me je nateralo da na "hm, dobra je, ali..." odreagujem sa "otimaj". Posle sam se kajao jer više nije bilo veličina, rasprodalo se. Sada sam mislim miran. Quote Ovdashnji P.S> nickwoode, zasto se ne "log_out"-ujes kad si na forumu sa mog kompa? DovlaGSI :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
coll Posted July 12, 2012 Report Share Posted July 12, 2012 Voleo bih da uzmem vise komada u XL velicini, ali sam u inostranstvu ... :) Jel moze i neki dil za nas preko - neko placanje na racun, a na slanju da se dogovorimo, tj. da se posalje na adresu u bgd-u na primer, ili direktno meni do EU ako moze postom. Pre dve godine mi je ovo drug cali odradio, za digital kupovinu par igara po netu u protivrednosti, al necu da ga opet smaram, pa pitam javno :) Quote sex, drugs and bio food! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted July 12, 2012 Report Share Posted July 12, 2012 Daj ti Coll što pre koje majice hoćeš, da ti odvojimo i rezervišemo za tebe, a onda ćemo se dogovoriti oko slanja i ostalih stvari. Što se nas tiče, nije frka da ti se šibne nekim DHL-om itd, ne znam samo zbog troškova, a možda postoje još neke varijante, ali javni kažem ti prvo koje majice hoćeš. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlada_ Posted July 12, 2012 Report Share Posted July 12, 2012 pravite ivanov zupcanik u M-u ociju vam :( Quote "The horse ran away with the spoon, I wish I was on the moon, too" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slađan Posted July 12, 2012 Author Report Share Posted July 12, 2012 i ajdmo opet, da ponovimo i pojasnimo: - Spisak u Google Docsu se osvežava tu i tamo redovno do nekih 17h ili malo ranije radnim danom, posle toga, ako recimo neko proda majice, dođe i uzme, Laki, Nenad, ja i odnesemo, to neće biti ažurirano do sutradan. - apsolutno isto važi i za porudžbine preko PM, samo što je to vremenski ograničeno do nekih 16ak h i odgovoriću vam prvom prilikom kad stignem. Posle toga šta stigne, ostaje za naredno slanje. Ove nedelje se šalje svaki dan, od sledeće nedelje će biti slanje ponedeljkom i četvrtkom. Pa šta stigne do 16h ponedeljkom i 16h četvrtkom, biće najverovatnije poslato tada. Sveposle toga, ostaje za sledeće najbliže slanje (npr. ako mi pošaljete u ponedeljak u 18h, biće poslato u četvrtak). Pa gledajte da se uklavirite za te termine. - kada dolazite lično po majice, molio bih vas da se pobrinete ako je moguće da imate sitne pare kod sebe. - Gledajte šta naručujete, jer ako vam jednom upakujem i zapečatim, mučno je posle prepakivati. - Da, postoji mogućnost da ako mi pošaljete narudžbinu, da vam javim da nečeg nema, pogotovo M veličina koje su na izdahu, iako piše u googleu da ima u tom trenutku.i da - ovde se očigledno stovrio neki GEJ M VELIČINA lobi koji nonstop spominje M majice i kako super svima stoje, što ne znači da su L i XL vreće krompira (kao KJOOT). Znači - L je veoma blizu M i ne vidi se razlika uopšte, jedino može da vam bude manje tesna ako ste debeli, onda uzmete XL ili XXL ili 3XL ili KJOOT. Tako da ako se lomite između M majica, koji skoro pa više nema, i L ili čak XL, ne morate mnogo, sve stoje slično i dobro, jedina bitnija razlika je donekle u ramenima, a tako da ako imate 190 i 45 kila, a široka ramena, L možete komotno. A i da nemate široka ramena, možete L i XL komotno. Ako ne verujete meni, ufotkajte se sa majicom, postujte ovde pa da vidimo šta će većina reći. Quote pljk! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Touche Posted July 12, 2012 Report Share Posted July 12, 2012 U opasnom ste tripu sto se tice M majice, ja stvarno ne znam kako je fatboy upao u nju. Ja sam visok 193-4, nemam siroka ramena, L sam jedva navukao, dok je XL taman, ne preterano komotan, ali taman. Tako da, M je gej Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slađan Posted July 12, 2012 Author Report Share Posted July 12, 2012 kao što rekoh - GEJ M lobi. M su malo veće no pre, ali kao što rekoh, razlika između M i L nije velika. Quote pljk! Link to comment Share on other sites More sharing options...
tOMABRE Posted July 12, 2012 Report Share Posted July 12, 2012 Jeste, ostavite M za nas od 1.80m i 70-80 kg! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatboy Posted July 12, 2012 Report Share Posted July 12, 2012 M su malo veće no pre... U tome je ujedno i cela tajna.... Quote Унутра је сигурно читава експлозија радости и магије! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lex Posted July 12, 2012 Report Share Posted July 12, 2012 188/81 - L - mislim da je prava veličina u pitanju. Crne i bele majice su kraće od kolornih, tako da sam nezadovoljan time. Sivi Mozaik je bio pravi izbor i ubedljivo je najbolja majčica ove godine! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts