grb1tj Posted August 30, 2012 Report Share Posted August 30, 2012 bice HVALAAAA TI ZA DANE HVALAA TI ZA NOCI HVALA TI HVALA ZA SVE PARARARAR Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted August 30, 2012 Report Share Posted August 30, 2012 Da li se opet bespotrebno lozimo i lagano cemo da primimo 3-4 komada? U svakom slucaju... HILJADE SRCA ZA VAS KUCA, JER TI SI ZVEZDO SAMPION! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tOMABRE Posted August 30, 2012 Report Share Posted August 30, 2012 Jbt nisam bio ovako uzbudjen, pa ne znam, valjda od Svetskog u Africi! Iako mislim da cemo sigurno ispusiti, onaj 1 promil nade preovladava :)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted August 30, 2012 Report Share Posted August 30, 2012 realno gledano, veliki su favoriti (bordo) i zaista imamo jako malo sanse, mozda ni 15%... ALI! gledajuci prvu utakmicu, momci su stvarno izginuli, borili se i parirali dosta boljem, kvalitetnijem i fizicki jacem protivniku. dovoljno da u nama tinja nada za nekim cudom. ne znam kakvu bi taktiku postavio, da li povucenije pa na kontre sa brzim (da, brzim!) klincima ili ih iznenaditi i napasti odma na startu. samo da svedemo greske nasih, ponavljam, mladih igraca i mislim da bi mogli da se nadamo cudu, zasto da ne... i naravno I NAPRED ZVEZDO TEBE VOLIM JAAAAAAAAAAAAAAAA.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atomic Posted August 30, 2012 Report Share Posted August 30, 2012 I ja imam neki osećaj da ćete da prođete.. KAO BOSI PO TRNJU OLOLO!111 No, sirijusli. Rekao sam i ortaku ciganu pre prve utakmice da vi imate veće šanse nego mi. Usraće vas neki jadan i bedan gol i preporod srpskog fudbala može da počne! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted August 30, 2012 Report Share Posted August 30, 2012 ja mislim da treba da igramo visok presing,na njihovoj polovini dok imamo snage i one crncuge teramo da sutiraju loptu sto dalje od svog gola,pa ako dodaju obranijaku i dijabateu i žisuu,da ih šutiramo dok ne padnu...pa kad nam nestane snage stane 11 u sesnaesterac pa do penala,a onda ce Bajko da resi Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted August 30, 2012 Report Share Posted August 30, 2012 bojim se da ce autobus biti parkiran od prvog minuta :/ Quote Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
rev Posted August 30, 2012 Report Share Posted August 30, 2012 Ja sam uzbuđen još od prošle tekme, sav treperim :) Tad sam očekivao da nam daju gol il dva u gostima, al kako se to nije dogodilo sad stvarno mislim da imamo mnogo veće šanse da prođemo. Naravno da je Bordo opet veliki favorit, ali sreća prati hrabre, pa ako klinci pokažu opet pokažu muda možda i bude nešto. I onda nam zapadne Liverpul u grupi, HIJAOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted August 30, 2012 Report Share Posted August 30, 2012 smirite se Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted August 30, 2012 Report Share Posted August 30, 2012 gledajuci prvu utakmicu, momci su stvarno izginuli, borili se i parirali dosta boljem, kvalitetnijem i fizicki jacem protivniku. dovoljno da u nama tinja nada za nekim cudom. ne znam kakvu bi taktiku postavio, da li povucenije pa na kontre sa brzim (da, brzim!) klincima ili ih iznenaditi i napasti odma na startu. samo da svedemo greske nasih, ponavljam, mladih igraca i mislim da bi mogli da se nadamo cudu, zasto da ne... Sve ovo stoji, na prvi pogled, mada se meni cinilo da Bordo igra sa pola snage, da ne jure i ne stezu previse. Bojim se da ce sad, kad im bude trebalo, da napadnu, smeste koliko im treba i cao. Nadam se da gresim. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted August 30, 2012 Report Share Posted August 30, 2012 ĐOLE IMA BOLEST KOJOJ NEMA LEKAAAAA Quote Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted August 30, 2012 Report Share Posted August 30, 2012 I onda nam zapadne Liverpul u grupi, HIJAOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO pazi samo da ti tada ne zakazu predaju dokumenata za licnu kartu i pasos :D Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
optimus Posted August 30, 2012 Report Share Posted August 30, 2012 Vratio se i Milijas.... Oterase Robija pa sastavljaju tim :s Quote There's some disco fans in here tonight! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted August 30, 2012 Author Report Share Posted August 30, 2012 Sve ovo stoji, na prvi pogled, mada se meni cinilo da Bordo igra sa pola snage, da ne jure i ne stezu previse. Bojim se da ce sad, kad im bude trebalo, da napadnu, smeste koliko im treba i cao. Nadam se da gresim. ^this Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted August 30, 2012 Report Share Posted August 30, 2012 CRVENA ZVEZDA (4-5-1): Bajković; Mikić, Mladenović, Maksimović, Jovanović; Mijailović, Dimitrijević, Lazović, Vešović, Milunović; Kasalica Quote Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted August 30, 2012 Report Share Posted August 30, 2012 Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted August 30, 2012 Report Share Posted August 30, 2012 zbog ovoga sam vam rekao da je Maksimovic kiksara... Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted August 30, 2012 Report Share Posted August 30, 2012 AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pirun Posted August 30, 2012 Report Share Posted August 30, 2012 AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ivan~ Posted August 30, 2012 Report Share Posted August 30, 2012 JEBIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII BREEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE SRCKA CE ME STREFITI JEBOTE Quote "This is your life and it's ending one minute at a time." Link to comment Share on other sites More sharing options...
rev Posted August 30, 2012 Report Share Posted August 30, 2012 HIJAOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
evgeniy Posted August 30, 2012 Report Share Posted August 30, 2012 ahahahahha koje pisanje! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Coyote Posted August 30, 2012 Report Share Posted August 30, 2012 JE BI! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TheJack Posted August 30, 2012 Report Share Posted August 30, 2012 LO MI Quote There are people who almost never smile but are almost always happy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pirun Posted August 30, 2012 Report Share Posted August 30, 2012 Sad samo pametno....lMOLIM TE BOZE!!!!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts