Lucky Posted July 18, 2013 Report Share Posted July 18, 2013 To ima smisla ... verovatno bi tek neki sistem ala "bolonja" za fakultete doveo do toga da se i sistem kažnjavanja ujednači, ali imajući u vidu da u jednoj zemlji dobijaš kaznu za 0,0 alkohola u drugoj za 0,3 u trećoj za 0,5, ne vidim kako bi to sve "usaglasili". Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boyka Posted July 18, 2013 Report Share Posted July 18, 2013 Malo je sad off, ali skoro sam čuo da su Mađari počeli da pišu kazne za aftermarket ksenone Quote Znaš me, znam te Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted July 18, 2013 Report Share Posted July 18, 2013 tamo treba da pišu kazne za aftermarket šta god :)) kakve oni dizajnerske nonsense voze :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted July 18, 2013 Report Share Posted July 18, 2013 Cek, a kako on skapira da li su moji farovi aftermarket ili ne? Mislim ok kad neko stavi neko ludilo od farova, ali kako skapira ako sam ja samo zamenio obicne ksenonskim? Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Junkie Posted July 18, 2013 Report Share Posted July 18, 2013 ako si stavio ljudski nikako.. al si video barem jednog juga sa ksenonima koij biju ko reflektor, al najmanje u put.. a teoretski.. za xenone moras da imas auto-nivelaciju i prskalicu farova da bi bili legalni, tako da ako te vec zaustavio moze po tome da vidi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boyka Posted July 19, 2013 Report Share Posted July 19, 2013 Naravno, a da ne pričamo što su fabrički farovi za ksenone različiti od ovih za halogene sijalice, pre svega zbog samog sočiva fara Quote Znaš me, znam te Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts