killYg0r Posted July 13, 2012 Report Share Posted July 13, 2012 Нема нама спаса. apsolutno svaka generacija ima osecaj da je poslednja normalna ali mislim da je sve sto je rodjeno posle 94+ ima tendenciju da postanu 3x gori od najgorih retarda koje smo mi imali u redovima ljudi svojih godina Link to comment Share on other sites More sharing options...
markotod91 Posted July 13, 2012 Report Share Posted July 13, 2012 Dakijevo misljenje je 91+ kapiram Od kako igram sa Krekijem, moja zena vise ne hrche. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dvnityCker Posted July 13, 2012 Report Share Posted July 13, 2012 Седи у бусу мајка са малом девојчицом од око 4-5 година, дете онако несташно, само се окреће нешто, у једном тренутку почиње да псује и то оно баш неке хард кор псовке. Баш гледам у фазону, мајка ће да потоне од срамоте и као да некако ућутка дете, кад она се само смеје и ништа. А онда, на још већи шок, од десетак људи који су седели и стајали ту око њих, бар девет се исто смејало томе и гледало са симпатијама, како је слатка лудица мала. Нема нама спаса. ovo sam i ja primetio, da deca hardkor psuju. brate ja ni dan danas ne smem da opsujem pred kevominb4: a da budes gej to smes! The people can always be brought to the bidding of the leaders. That is easy. All you have to do is tell them they are being attacked and denounce the pacifists for lack of patriotism and exposing the country to danger. It works the same way in any country. Link to comment Share on other sites More sharing options...
togFU Posted July 13, 2012 Report Share Posted July 13, 2012 sve mlađe od 89. godišta treba istrebiti Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted July 13, 2012 Report Share Posted July 13, 2012 kupim prednje paknove u ponedeljak da zamenim na autu. odem do majstora koji je u kraju za fordove tacno sve np znamo coveka. kad da imas slobodno da dodjem da mi zamenis, kaze covek u cetvrtak sinoc dolazim oko 5-6. guzva ima stvarno kola na kojima radi i jos dvoje cekaju. dodji sutra oko 12 dodjem ja danas u 12, guzva radi vec na kolima ne moze da ih spusti da bi meni stavljao kocnice, np, zovi za sat ipo. zovem ja "e ne vredi jos barem sat i nesto, zvacu te ja" kazem caletu da okrene nekog drugog majstora, zove on, kaze covek mozda oko 5-6 danas budem slobodan zovi pa cu da znam. jel ovo skrivena kamera Link to comment Share on other sites More sharing options...
samir^b Posted July 13, 2012 Report Share Posted July 13, 2012 Kod druga na bazenu, uzeo litar civasa i litar absoluta, oko 4 stizu kuje, bice koitusa! "Odvajali se mi ili ne, mi smo vec odvojeni!" - Dj. Balasevic Link to comment Share on other sites More sharing options...
lawl_ Posted July 13, 2012 Report Share Posted July 13, 2012 Sijalica hardkor drinker! :v Link to comment Share on other sites More sharing options...
togFU Posted July 13, 2012 Report Share Posted July 13, 2012 Kod druga na bazenu, uzeo litar civasa i litar absoluta, oko 4 stizu kuje, bice koitusa! strava, samo ne puštajte crnce u bazen, da ne isprljaju vodu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Buda_ Posted July 13, 2012 Report Share Posted July 13, 2012 4 ispita za septembar ostala, bravo Marko retarde Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted July 13, 2012 Report Share Posted July 13, 2012 mislim da je neko pravilo da ako jedan dan preskocis da se tusnes na ovim temperaturama da vonjas kao puma. ako se leti ne tuširaš makar jednom dnevno, retard si kako da resim ovaj problem sa linijama u wordu ?!:) kada stampam one su ravne ali me nervira sto ih prikazuje ovako iseckano ?! http://www.dodaj.rs/f/2k/6l/4bY3Stju/problem.png 2007 word ubaci pravu tabelu, nemoj je crtati uz pomoć ___ i | | | Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ребел Posted July 13, 2012 Report Share Posted July 13, 2012 ako se leti ne tuširaš makar jednom dnevno, retard si Па и не само лети. Mislim da sam frustriran zbog svega od navedenog, kako si me procitao, ciganmala frojdovac. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rbds Posted July 13, 2012 Report Share Posted July 13, 2012 Dva puta, minimalno! i'm not fat, i'm just easy to see.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamnepismen Posted July 13, 2012 Report Share Posted July 13, 2012 Za 4 godine studiranja sam ziveo sa 5-6 razlichitih ljudi, niko od njih se nije tushirao svakodnevno. Mislim da je taj broj jako veliki, samo ljudi to veshto prikrivaju. ;/ inb4 zivim/druzim se samo sa retardima . Link to comment Share on other sites More sharing options...
markotod91 Posted July 13, 2012 Report Share Posted July 13, 2012 ja se tusiram jednom dnevno, nisam retard \o/ 1 1 Od kako igram sa Krekijem, moja zena vise ne hrche. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pesma-mrtve-dece Posted July 13, 2012 Report Share Posted July 13, 2012 Get smart or die dumb! Link to comment Share on other sites More sharing options...
markotod91 Posted July 13, 2012 Report Share Posted July 13, 2012 Realno, samo je Mohi kompetentan da da takav sud in the other news, dobio sam plus na post, Daki, ne otvaraj taj Chivas, stizem 1 Od kako igram sa Krekijem, moja zena vise ne hrche. Link to comment Share on other sites More sharing options...
prota_ Posted July 13, 2012 Report Share Posted July 13, 2012 videli leška i unku, propisno se javili svi svima :* ko je još od rurovaca na tvrđavi ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
togFU Posted July 13, 2012 Report Share Posted July 13, 2012 a ko ste to VI? Link to comment Share on other sites More sharing options...
prota_ Posted July 13, 2012 Report Share Posted July 13, 2012 (edited) mira i ja. e da, mislim da smo videli i savketa na densu, imao je neku šašavu košulju. večeras ćemo da ga iznenadimo divljim javljanjem ! Edited July 13, 2012 by prota_ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted July 13, 2012 Report Share Posted July 13, 2012 ako se leti ne tuširaš makar jednom dnevno, retard si ubaci pravu tabelu, nemoj je crtati uz pomoć ___ i | | | Nije kali toliki reta:D Ne crtam ja tabelu :)Nego eksportujem fajl iz programa u word :) dok sam imao word 2000 linije su bile prave :) sada kad sam instalirao 2007 linije stoje tako isprekidano :) Ali kao sto rekoh kada stampam linije izgledaju normalno :) Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted July 13, 2012 Report Share Posted July 13, 2012 Ako tog dana ne izlazim iz kuće, ne tuširam se, poe 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
rbds Posted July 13, 2012 Report Share Posted July 13, 2012 Ni uvece pred spavanje? i'm not fat, i'm just easy to see.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted July 13, 2012 Report Share Posted July 13, 2012 Prao se uveče ili ne, svejedno ujutru ustajem manje ili više znojav, a kako mi jutarnje tuširanje ne gine, večernje preskačem jer me boli baš dupe da trošim na to dragoceno vreme za spavanje Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted July 13, 2012 Report Share Posted July 13, 2012 Ni uvece pred spavanje? tusiranje pred spavanje jedino moze da mi koristi kao nacin da se rashladim :D jer se svejedno sam 10 minuta posle toga mokar :D Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rbds Posted July 13, 2012 Report Share Posted July 13, 2012 @Vudu, koliko se ti to tusiras (vremenski)? Meni treba manje od 2min. @Kalimero, klima, promaja? Cime se ti to pokrivas, te se za 10min oznojis? @topik, lubenica, tus i pravac Ada. mahmah i'm not fat, i'm just easy to see.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts