Vlada_ Posted July 13, 2012 Report Share Posted July 13, 2012 game of thrones :] "The horse ran away with the spoon, I wish I was on the moon, too" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted July 13, 2012 Report Share Posted July 13, 2012 ne šljaka ovaj exit stream nešto, probao sam nekoliko puta. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Diego Posted July 13, 2012 Report Share Posted July 13, 2012 radio je do duran durana, steta pisem nesto celu noc a slusalo mi se ;) I see by your outfit, that you are a cowboy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
samir^b Posted July 13, 2012 Report Share Posted July 13, 2012 ne treba viza za Svajcarsku "Odvajali se mi ili ne, mi smo vec odvojeni!" - Dj. Balasevic Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted July 13, 2012 Report Share Posted July 13, 2012 Mislim da sam video Stinga na zelenjaku, prepolovio se čovek od vojske :c Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted July 13, 2012 Report Share Posted July 13, 2012 Šta je sa tim prepolovljavanjem ljudi? :) Ja sam isto video jednog poznanika sa kojim se nisam video 2 godine i kao ajde da se vidimo, ajde, dogovorimo se gde i na tom mestu ja dolazim, čeka neki momak, ja ga ignorišem jer on nije taj lik, ovaj koji čeka je mršav a ovaj kojeg poznajem je debeljko, pravi Lala :) Kad ono on ... šokirao sam se :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Santa Posted July 13, 2012 Report Share Posted July 13, 2012 Kriza... nema se za hranu. Znači ja uživam kol'ko sam deb'o. Svakoga dana u svakom pogledu, sve više napredujem Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted July 13, 2012 Report Share Posted July 13, 2012 Što je najcrnje nije :) Mislim, lik ni ne živi ovde, sigurno nema tih problema ... ali eto, "puk'o mu film". Link to comment Share on other sites More sharing options...
Touche Posted July 13, 2012 Report Share Posted July 13, 2012 Je l' sam se utripovao ili je nocas bilo mnogo hladnije? Ustajao sam da zatvorim prozor, cak sam se i pokrio. Link to comment Share on other sites More sharing options...
strokan Posted July 13, 2012 Report Share Posted July 13, 2012 било је доста хладно, јутрос у 7 било око 20 степени Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted July 13, 2012 Report Share Posted July 13, 2012 Mislim da sam video Stinga na zelenjaku, prepolovio se čovek od vojske :c otkud sting ovde? ima neki cert? :o sto mu nisi uzeo autogram!? Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted July 13, 2012 Report Share Posted July 13, 2012 Ja bio u basu a on ispred pa me mrzelo da izlazim :c Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted July 13, 2012 Report Share Posted July 13, 2012 zdravo, vudu Link to comment Share on other sites More sharing options...
dvnityCker Posted July 13, 2012 Report Share Posted July 13, 2012 video i ja bekama na kamionu, u centru novog sada pre neki dan The people can always be brought to the bidding of the leaders. That is easy. All you have to do is tell them they are being attacked and denounce the pacifists for lack of patriotism and exposing the country to danger. It works the same way in any country. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pesma-mrtve-dece Posted July 13, 2012 Report Share Posted July 13, 2012 Jel zna neko da mi odgovori zasto kada searchujem XYZ pesmu na youtube-u, izadje fazon... 75 000 rezultata. A onda kada istu tu pesmu filterujem da trazim playlist-e, dobijam samo "about 10 results" i prikaze samo 10 rezultata... znam da pre nije bilo tako, opasno me nervira ovo a na prvi pogled nisam nasao resenje. Get smart or die dumb! Link to comment Share on other sites More sharing options...
samir^b Posted July 13, 2012 Report Share Posted July 13, 2012 A ako stavis ime pesme u quote marks? I daj ime pesme da pomognemo dijagnozi! "Odvajali se mi ili ne, mi smo vec odvojeni!" - Dj. Balasevic Link to comment Share on other sites More sharing options...
marks Posted July 13, 2012 Report Share Posted July 13, 2012 uf al smrde ljudi u basu mislim, smrdim i ja, ali ne toliko Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted July 13, 2012 Report Share Posted July 13, 2012 narod je stoka i treba ga jebati Link to comment Share on other sites More sharing options...
samir^b Posted July 13, 2012 Report Share Posted July 13, 2012 To ti ne osecas jer naviknes na svoj smrad jer te ne udari odna nego se polako nakuplja. Ali mislim da je neko pravilo da ako jedan dan preskocis da se tusnes na ovim temperaturama da vonjas kao puma. "Odvajali se mi ili ne, mi smo vec odvojeni!" - Dj. Balasevic Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted July 13, 2012 Report Share Posted July 13, 2012 ili ako uopste ne stavis dezadorans :D Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dvnityCker Posted July 13, 2012 Report Share Posted July 13, 2012 kupa se nedeljom, to se valjda zna The people can always be brought to the bidding of the leaders. That is easy. All you have to do is tell them they are being attacked and denounce the pacifists for lack of patriotism and exposing the country to danger. It works the same way in any country. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rbds Posted July 13, 2012 Report Share Posted July 13, 2012 Mix sa belim lukom ftw! i'm not fat, i'm just easy to see.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted July 13, 2012 Report Share Posted July 13, 2012 (edited) kako da resim ovaj problem sa linijama u wordu ?!:) kada stampam one su ravne ali me nervira sto ih prikazuje ovako iseckano ?! http://www.dodaj.rs/f/2k/6l/4bY3Stju/problem.png 2007 word Edited July 13, 2012 by Kal1mero Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ребел Posted July 13, 2012 Report Share Posted July 13, 2012 Седи у бусу мајка са малом девојчицом од око 4-5 година, дете онако несташно, само се окреће нешто, у једном тренутку почиње да псује и то оно баш неке хард кор псовке. Баш гледам у фазону, мајка ће да потоне од срамоте и као да некако ућутка дете, кад она се само смеје и ништа. А онда, на још већи шок, од десетак људи који су седели и стајали ту око њих, бар девет се исто смејало томе и гледало са симпатијама, како је слатка лудица мала. Нема нама спаса. Mislim da sam frustriran zbog svega od navedenog, kako si me procitao, ciganmala frojdovac. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pesma-mrtve-dece Posted July 13, 2012 Report Share Posted July 13, 2012 A ako stavis ime pesme u quote marks? I daj ime pesme da pomognemo dijagnozi! Probao sam, nece. Generalno, nije bitno ime pesme... sta god da searchujema, ako stavim filter da mi prikazuje plejliste, uvek 10 rezultata mi prikaze. Get smart or die dumb! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts