Jump to content

pričajte

Guest

Recommended Posts

Да те чује Дулио сад. :)

A GDE JE DULIO JEBO VAS PAS BRE!

ozbiljno, gde je nestao covek?

Ja sam se raspitivao prošle godine. Bili su u deficitu sa ljudima i dosta su bili sniženi kriterijumi. Ne znam kako je sad.

ja zimus, al nesto malo... nemam pojma, mrzi me da se iscima malo vise...

A GDE JE DULIO JEBO VAS PAS BRE!

ozbiljno, gde je nestao covek?

ja zimus, al nesto malo... nemam pojma, mrzi me da se iscima malo vise...

Ogroman je deficit za Vatrogascima Spasiocima ..Naravno da nije lako doci do posla koji je od Drzavnog znacaja i u kojem pored plate imas i benificirani radni staz i ostale stvari..Dovoljno je da kazem da si pri MUP RS (sto neki hoce i da razdvoje) :)

Za rad kao Vatrogasac Spasioc je potrebno zavrsiti kurs za Vatrogasca Spasioca koji traje 4 meseca od cega 2 teorijska i 2 prakticna.Nakon toga kada se polozi taj ispit ide se na pripravnicki staz a moras imati

cetvrti stepen strucne spreme i po mogustvu neka od tehnicke skole (4 stepen) a pipravnicki staz traje od 6-9 meseci i ne radis odmah za to vreme posao Vatrogasca Spasioca nego pozadinske poslove tipa skupljanje creva,pranje kamiona,susenje i kontrolisanje creva i ostale opreme da ti ne nabrajam :) ...Sto se tice plate,to je vec poslovna tajna i ne prica se o tome jebi ga ..Vidi u svom mestu prebivalista za ostale detalje..

Nadam se da sam makar malo pomogao :)

BUDUĆI vatrogasci da bi bili primljeni u ovu službu moraće da ispune sledeće uslove: podnesu molbu za prijem u radni odnos sa biografijom kandidata, popunjen upitnik o identifikacionim podacima, izvod iz matične knjige rođenih - original ne stariji od šest meseci, izvod iz matične knjige venčanih (za kandidate ženskog pola koji su zaključili brak) - original ne stariji od šest meseci, uverenje o državljanstvu Republike Srbije - izjava da nema dvojno državljanstvo - original ne stariji od šest meseci, diplomu o stečenoj stručnoj spremi - overena fotokopija diplome o posebnim sposobnostima ukoliko poseduje - overena fotokopija, dokaz o regulisanoj vojnoj obavezi, uverenje osnovnog i višeg suda da se protiv kandidata ne vodi krivični postupak za dela za koja se goni po službenoj dužnosti - original ne stariji od šest meseci, fotokopija radne knjižice - overena fotokopija (strana od jedan do šest), overena fotokopija lične katre, dve fotografije i da je mlađi od 27 godina !

Zasto bih trolovao uopste mi nisi jasan ako mozes da mi objasnis ?

Ako ti nije jasno iz ostalih postova koliko je smesna ideja da stavis ONLY GOD CAN JUDGE ME na sebe (da ne pominjem ovu sprdnju od vuka, krsta, vatre i motocikliste), nema sta ja dalje da objasnjavam.

Ako ti nije jasno iz ostalih postova koliko je smesna ideja da stavis ONLY GOD CAN JUDGE ME na sebe (da ne pominjem ovu sprdnju od vuka, krsta, vatre i motocikliste), nema sta ja dalje da objasnjavam.

I opet kazem ja sam ovo napisao zbog toga sto me je covek usrecio nenormalno i hteo sam da podelim sa vama..To je apsolutno MOJA stvar sta cu da stavim na SVOJE telo (pa da je istetoviran i traktor) to je moja stvar ali nemoj se toliko brate opterecivati i jediti oko toga..Opusti se buraz :) :)

Da neko drugi podeli ovo sto sam ja vama podelio u vezi tetovaze i da trazi neki savet/predlog ja bih pokusao da izadjem u susret a ne da budem ovoliki kriticar kao sto si ti..Nemoj vise nista objasnjavati ljubi te brat :)

ma skontao sam i ja, al morao sam malo da ga provozam trollejbusom :)

e, a nisi nam rekao na koju foru si dobio te free tetovaže? neka nagradna igra?

Batice,bas si me provozao trollom...da pratis pricu od pocetka mozda bi i video sta i kako...Kad mozes da trollujes ,mozes i da pronadjes jbg :)

Dan bolje nije mogao poceti..Jedna od retkih nocnih sluzbi u kojoj nismo imali puno posla..(Vatrogasna Brigada Novi Sad)

Dosao kuci ,istusirao se sredio i malopre me Carlo Zagorac i Ink Wonderland zvali jer sam dobio besplatnu tetovazu po mom slobodnom izboru....oo da.....Sreca ,sreca RADOST !

nije me mrzelo... ovo je prvi post u kome pominješ ovo... ali ja i dalje ne vidim objašnjenje koja je nagradna igra u pitanju, što je bilo moje pitanje, druže rođače...

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...