Zr.ninja Posted December 22, 2013 Report Share Posted December 22, 2013 jedino nije isto iz ugla kome idu pare? mislim ti si dao pa dao tih 50$, jedino sto ovde ide u charity, a ovako bi islo ko zna kome :D Pa da, ovako ovi kupe HL3 od publishera ako izadje, tebi ga poklone i posle doniraju tih 50$. Oni ga placaju 30$ aj da kazemo, tvojih je 20$ i to sve ide u charity. Bitna im je samo reklama, zato su i ovaj potez odradili. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slađan Posted December 22, 2013 Author Report Share Posted December 22, 2013 ja sajtu koji prodaje unapred nenajavljene igre prosto teško mogu da poverujem ako kažu da ide u dobrotvorne svrhe. Nigde linka, nigde logoa za save the children, plus ako neko pita mogu da kažu ono "Pa i ja sam nečije dete". Da ne pominjem što ko zna kad će i dal će izaći HL3, a i kad/ako izađe koliko će koštati. Portal 2 je bio 35€ najviše, a u preorderu je bio čak na popustu za nekih 10-20% manje. Još ako kupuju za dolare onda nek bude da će taj HL3 koštati 35$. A misim da ni jedna dobrotvorna organizacija koja je iole na glasu ne bi prihvatila sumnjive donacije, jer to u ovom slučaju jeste pošto oni prodaju nepostojeći proizvod koji niko ne može da garantuje da će se ikada pojaviti. Quote pljk! Link to comment Share on other sites More sharing options...
bolkonski Posted December 23, 2013 Report Share Posted December 23, 2013 Ima Witcher 2 na stimu za 5e, još 3 sata i 40 minuta! Quote ----------------- nema vise zezanja A.B. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slađan Posted December 23, 2013 Author Report Share Posted December 23, 2013 jes ti uzeo brave new world prekjuče kad je bio 10€? Quote pljk! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted December 23, 2013 Report Share Posted December 23, 2013 Zar nije i na GoG-u isto za te pare? edit: Witcher 2. edit2: Ah nije, moja loša, 10 dolara, što je 7-8 evra - http://www.gog.com/game/the_witcher_2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted December 23, 2013 Report Share Posted December 23, 2013 Bio je 5 dolara pre tri-četri dana Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
shw. Posted December 24, 2013 Report Share Posted December 24, 2013 Na komjuniti čojs glasanju dva remek dela - Super Hexagon (0,9€) i Kentucky Route Zero (9€). Overite za osam sati, jedno će proći sigurno i vredi svaki dinar! Quote Lyesmith kept his orange-blond hair pretty much shaved. You could see the lines of his skull. "Tell you what, though. This country started going to bell when they stopped hanging folks. No gallows dirt. No gallows deals." Link to comment Share on other sites More sharing options...
bolkonski Posted December 25, 2013 Report Share Posted December 25, 2013 Hvala na preporuci, kupio ortaku! Quote ----------------- nema vise zezanja A.B. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zr.ninja Posted December 25, 2013 Report Share Posted December 25, 2013 Dzabe L4D2 :) http://store.steampowered.com/app/550/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slađan Posted December 25, 2013 Author Report Share Posted December 25, 2013 Raspade se stim, ništa ne radi :D Kontam da je ostalih 40 miliona korisnika što nema L4D2 se ulogovalo i kliknulo INSTALL GAME Quote pljk! Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted December 25, 2013 Report Share Posted December 25, 2013 Zato što je neko pustio buvu po forumima da zapravo moraš da instaliraš igru da bi ti ostala u biblioteci... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slađan Posted December 25, 2013 Author Report Share Posted December 25, 2013 Pa tako piše kod njih na L4D2 blogu, realno mi nije jasno kako nisu skapirali da će im trokirati sve tom logikom i niko neće moći da troši pare dok se ne sredi to: http://www.l4d.com/blog/post.php?id=12152 To claim your L4D2 gift, all you need to do is install it. If you don’t install, it goes back to its regular price and you miss out! Quote pljk! Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted December 25, 2013 Report Share Posted December 25, 2013 Ja to interpretiram kao da klikneš na "Install", dobiješ poruku u browseru da ti se igra vezala za nalog i završio si proceduru. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zr.ninja Posted December 25, 2013 Report Share Posted December 25, 2013 (edited) Ja to interpretiram kao da klikneš na "Install", dobiješ poruku u browseru da ti se igra vezala za nalog i završio si proceduru. Da, nema potrebe da se instalira. Edited December 25, 2013 by Zr.ninja Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cetonx Posted December 26, 2013 Report Share Posted December 26, 2013 (edited) Pokupih l4d2, fala ninja ;D Edited December 26, 2013 by cetoNx Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
K0baya Posted December 26, 2013 Report Share Posted December 26, 2013 Ja upravo uzeo Euro Truck Simulator 2. :D Jaooooooooooooooooooooooooooooo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lex Posted December 26, 2013 Report Share Posted December 26, 2013 Na komjuniti čojs glasanju dva remek dela - Super Hexagon (0,9€) i Kentucky Route Zero (9€). Overite za osam sati, jedno će proći sigurno i vredi svaki dinar! Super Hexagon je trenutno 0,59. :)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted December 26, 2013 Report Share Posted December 26, 2013 Ja sam mislio da taj Left 4 Dead 2 sad svako već ima kad je stalno nešto bio deljen džabe i šta god, ali izgleda da nisam bio u pravu :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bolkonski Posted December 26, 2013 Report Share Posted December 26, 2013 majami je na 80% popuša! Quote ----------------- nema vise zezanja A.B. Link to comment Share on other sites More sharing options...
shw. Posted December 27, 2013 Report Share Posted December 27, 2013 najača igra! 1 Quote Lyesmith kept his orange-blond hair pretty much shaved. You could see the lines of his skull. "Tell you what, though. This country started going to bell when they stopped hanging folks. No gallows dirt. No gallows deals." Link to comment Share on other sites More sharing options...
shw. Posted January 1, 2014 Report Share Posted January 1, 2014 Još jedan sramotno jeftin biser na rasprodaji - VVVVVV za 0,49€. Retro platforma iz uma velikog majstora lo-fi indi scene Terija Kavane (njegov je i Super Hexagon). Mnogo šmeka, udobne kontrole uprkos nesavršenostima, izazovno, _fantastičan_ chiptune soundtrack... Apsolutni must have i retko dobar komjuniti čojs na ovom sejlu - imate još oko pet čuki. Quote Lyesmith kept his orange-blond hair pretty much shaved. You could see the lines of his skull. "Tell you what, though. This country started going to bell when they stopped hanging folks. No gallows dirt. No gallows deals." Link to comment Share on other sites More sharing options...
shw. Posted January 3, 2014 Report Share Posted January 3, 2014 U preostalih sat vremena, ko voli metroidvanije, sasvim ok je Valdis Story za 3,49€. Hvala bogu jednu da naprave koja se ne trudi mnogo da se udalji od uzora, pa je veoma slična poslednjim handheld 2D Castlevanijama (posle ~2h igre po atmosferi najviše podseća na Dawn of Sorrow). 4 lika, 3 skill-tree (jedan deluje nepotreban), Light/Dark kao neki spell sistem, deluje da je svet veliki, dobre kontrole (Raco, istripovao si za skok), kul muzika. Ko može da svari ovu semi-slatkastu grafiku i neke malo smaračke bagove i clunky momente (užasava me kad prelazim u novu sobu i držim strelicu za kretanje, a lik stoji) za ove pare je sjajno. Vidim da ljudi pišu i da je teška, ali ja nemam takav utisak trenutno, čekam neki ozbiljniji boss fight. Quote Lyesmith kept his orange-blond hair pretty much shaved. You could see the lines of his skull. "Tell you what, though. This country started going to bell when they stopped hanging folks. No gallows dirt. No gallows deals." Link to comment Share on other sites More sharing options...
Katsu Posted January 3, 2014 Report Share Posted January 3, 2014 Uzeo sam je pa cemo videti, samo prvo da se predje Cave Story ;) Quote Is there a flower shop in the tahraji desert? Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted January 3, 2014 Report Share Posted January 3, 2014 http://kotaku.com/were-buying-more-pc-games-than-we-can-play-1493402988 Mrski kapitalizam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zr.ninja Posted January 3, 2014 Report Share Posted January 3, 2014 Jebi ga, ja imam 280 igara na steamu igrao sam 5 ukupno. Puche mi kurac realno za ostale. Zazalio sam samo za Natural selection 2, endless space i cs:go, kupio sam ih chim su izashle i nisam ih igrao ukupno 1 sat. Za CS:GO sam chak rekao ovima iz supporta da mi je sklone iz librarija, govno neopevano od igre. Antichamber sam kupio i igrao, skroz kul je dil bio i ok igra. Ovo ostalo u nekom drugom zivotu cu igrati, ne zurim nigde :) 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts