Kemp. Posted April 8, 2018 Report Share Posted April 8, 2018 (edited) Evo prodje godina od kako spavam na bernardinom duseku, mogu sa sigurnoscu reci da pametnije nisam potrosio pare. Kapiram da je ista prica i sa sarlafijom, nijanse su u pitanju. Ps. Taman sam hteo prekosutra da odem da vidim kakve jastuke prodaju i dal su overpriced. Edited April 8, 2018 by Kemp. Quote Ko laze taj i krade ko krade ima cokolade Link to comment Share on other sites More sharing options...
nickwood Posted April 16, 2018 Report Share Posted April 16, 2018 Bump kasnim, Extra diplomat keva dušek Quote Ovdashnji P.S> nickwoode, zasto se ne "log_out"-ujes kad si na forumu sa mog kompa? DovlaGSI :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Neptune Posted May 7, 2018 Report Share Posted May 7, 2018 oko kreveta, ja sam uzeo ovaj Aleks krevet, prvi, mislim da je oko 60.000 bio + fresh prima dusek za 40.000. Dobar je Cempres, neka zlatna sredina izmedju forma ideale i stolarskih kreveta po meri http://www.cempres.rs/kreveti/ Quote Born in trust sentenced to dust born in sin come on in Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatboy Posted June 18, 2018 Report Share Posted June 18, 2018 Stigo krevet i madrac, 160 x 200, hteo sam 180x200 al preveliko za sobu jbg, i ovo ce da radi poso, extra diplomat here I come o/ trazio sam duplo vise letvica, tzv extra support...... Quote Унутра је сигурно читава експлозија радости и магије! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted June 18, 2018 Report Share Posted June 18, 2018 trazio sam duplo vise letvica, tzv extra support...... Jel zbog prcanja matori :DDDSent from my SM-J530F using Tapatalk Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatboy Posted June 18, 2018 Report Share Posted June 18, 2018 (edited) Tapatalk dijaspora ponovo napada! Edited June 18, 2018 by fatboy Quote Унутра је сигурно читава експлозија радости и магије! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted June 18, 2018 Report Share Posted June 18, 2018 gg Crnjo Quote MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted June 18, 2018 Report Share Posted June 18, 2018 Tapatalk dijaspora ponovo napada!Ahaha, editovao si siso :DSent from my SM-J530F using Tapatalk Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted June 18, 2018 Report Share Posted June 18, 2018 @Nig, jesu li ti rekli da podmetnes lesonit izmedju letvica i diplomata? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatboy Posted June 19, 2018 Report Share Posted June 19, 2018 (edited) jesu, ali ne pada mi na pamet.... zato sam uzeo 3 x vise letvi..... mnogo jedu govna oko tih duseka, suludo je zatvoriti ga od ispod da ne moze da dise a jos ludje da se zajebavam sa busenjem 1000 rupica u lesonitu... Okretacu mu strane nakon 6 meseci i to je to, opruge se nece sjebati svakako. Edited June 19, 2018 by fatboy Quote Унутра је сигурно читава експлозија радости и магије! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted June 19, 2018 Report Share Posted June 19, 2018 ja sam stavio lesonit. nisam bušio rupice, nego sam na letvice stavio dve ploče. Quote MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nickwood Posted June 19, 2018 Report Share Posted June 19, 2018 Odličan dušek, evo skoro 4 godine kod mene, nepomerio se Quote Ovdashnji P.S> nickwoode, zasto se ne "log_out"-ujes kad si na forumu sa mog kompa? DovlaGSI :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted June 19, 2018 Report Share Posted June 19, 2018 meni je lik u prodajnom salonu rekao da stavim lesonit, da ne treba da se bushi lesonit jer dusek je em od tih shmensi materijala em dishe sa strane i da ga flipnem na 2-3 meseca i po gore-dole i po levo-desno osovini i da ima da traje 30+ godina =oD sve sam ga poslusao, ultrazadovoljan sam =o) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kemp. Posted June 19, 2018 Report Share Posted June 19, 2018 Ista prica, i ja stavio 2 ploce lesonita i izbusio. Samo bi trebao da okrenem dusek, prodje godinu dana... Quote Ko laze taj i krade ko krade ima cokolade Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatboy Posted June 19, 2018 Report Share Posted June 19, 2018 o nabijem vas na kuratz, gde ste jebeno nasli lesonit table, kad sam pitao za iste gledaju me ko da sam trazio kriptonit Quote Унутра је сигурно читава експлозија радости и магије! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted June 19, 2018 Report Share Posted June 19, 2018 Ne znam gde su oni našli ali to imaš u bilo kojoj radnji gde seku ivericu po meri, tipa Agacija i slično. Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kemp. Posted June 19, 2018 Report Share Posted June 19, 2018 Agacija u Tosinom bunaru Quote Ko laze taj i krade ko krade ima cokolade Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatboy Posted June 20, 2018 Report Share Posted June 20, 2018 on my way, tnx :* Quote Унутра је сигурно читава експлозија радости и магије! Link to comment Share on other sites More sharing options...
FATA Posted August 22, 2019 Report Share Posted August 22, 2019 Ae da bampujem i ja u 2019. Zalutao sam slucajno u Slarafiju ili kako vec u Makenzijevoj i nisu mi delovali nesto na prvu loptu, mada ih generalno nisam nesto preterano ni probao. Medjutim sad vidim da svi hvalite ovaj diplomat extra i nesto mi govori da cu otici da ga probam i dati mu drugu sansu. Neko je pomenuo da njihovi duseci skripe u odnosu na dzepne opruge by togfu pa me zanima koliko je to tacno? Isto me zanima od kog materijala je napravljen prvi sloj? Imam fobiju od vestackih materijala i materijala koji na dodir podsecaju pipanje stiropora i neke vestacke svile,pa ako je ta situacija i ovde da se ne cimam bezveze 🙂 Quote prevelik ti avatar m8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted August 22, 2019 Report Share Posted August 22, 2019 nema plastike, sunđera i gume na dodir, počinju da škripe posle 10 god upotrebe, čvrstinu postižu tablama od kokosovih vlakana, a možeš da kupiš i navlaku za dušek, koja se svuče i pere, čuvajući tkaninu. poenta je što su žičana jezgra od Šlaravije ručno vezivana i stoga gušće skrojena od klasičnih dušeka, mašinski povezanih jezgara, koja su poređana u nizove, dok između tih nizova nema nosača, zbog čega posle nekog vremena upadaju na mestima između nizova mašinski vezanih jezgara. Quote MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kemp. Posted August 22, 2019 Report Share Posted August 22, 2019 Ne znam dal sam pisao, ali me je onomad kupilo u Bernardi sto su jedini hvalili konkurenciju, ostali pljuvali po drugima. Odes legnes probas ono sta te zanima, najbolji savet. Quote Ko laze taj i krade ko krade ima cokolade Link to comment Share on other sites More sharing options...
FATA Posted August 24, 2019 Report Share Posted August 24, 2019 Dada realno nisam razmisljao o navlaci za dusek.. Gledao sam sastav tkanine i ako sam dobro skontao ima 70% poliestera koji mene jako nervira, ali kontam da navlaka resava problem. Na konto probanja, kako mozete da odlucite na osnovu lezanja od par minuta da li je dusek dobar ili ne? Quote prevelik ti avatar m8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
shw. Posted August 24, 2019 Report Share Posted August 24, 2019 Dolaziš nekoliko meseci dok ne skupiš oko 8h i onda sabereš utiske i to ti je ko jedno spavanje. 1 1 Quote Lyesmith kept his orange-blond hair pretty much shaved. You could see the lines of his skull. "Tell you what, though. This country started going to bell when they stopped hanging folks. No gallows dirt. No gallows deals." Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sting Posted August 24, 2019 Report Share Posted August 24, 2019 Quote We must all fear evil men. But there is another kind of evil which we must fear most and that is the indifference of good men ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
FATA Posted August 25, 2019 Report Share Posted August 25, 2019 Ovaj paja Quote prevelik ti avatar m8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts