manson Posted September 8, 2022 Report Share Posted September 8, 2022 Moglo da se igra sa uživanjem još kada je izašla igra, ja igrao, uživao, igra godine što se mene tiče 🙂 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted September 8, 2022 Report Share Posted September 8, 2022 Ja sam od bagova naletao samo na to da se, kad umru, ponekad stropoštaju kao da su krpene lutke umesto prave animacije. Doduše, znam za jadac pa igram u 1080p na 60 herca sa v-sync jer je to "konfiguracija" konzola, problemi sa raspadnutom i rasinhronizovanom fizikom i gličovanjem najčešće nastanu kad furaš nestandardne rezolucije i refresh. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted September 13, 2022 Report Share Posted September 13, 2022 taman znači sad kad su to sve sredili još stave na neki popust ili akciju pa možda i vredi da se kupi! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted September 13, 2022 Report Share Posted September 13, 2022 Pa ima stalna akcija ispod 15 evra na reseller sajtovima 😄 Tako sam i ja uzeo, ne bih platio ni 30 a kamoli 60 za modernu video igru SRY Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted September 13, 2022 Report Share Posted September 13, 2022 34 minutes ago, voodoo_ said: Pa ima stalna akcija ispod 15 evra na reseller sajtovima 😄 Tako sam i ja uzeo, ne bih platio ni 30 a kamoli 60 za modernu video igru SRY pa to ondaK nije loše uopšte. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted September 21, 2022 Report Share Posted September 21, 2022 Već danima su drugi u top sellersima na Steamu, a jutros vidim piše "52,864 In-Game", dobar posao su uradili sa tom anime promocijom 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted September 21, 2022 Author Report Share Posted September 21, 2022 a i anima nije losa uopste Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cali Posted September 24, 2022 Report Share Posted September 24, 2022 Spojler za anime Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted September 24, 2022 Report Share Posted September 24, 2022 On 9/21/2022 at 8:13 AM, voodoo_ said: Već danima su drugi u top sellersima na Steamu, a jutros vidim piše "52,864 In-Game", dobar posao su uradili sa tom anime promocijom generalno recept za sve i svakoga u proteklim decenijama je da ako imaš proizvod samo napraviš tv seriju i pola posla si odradio. još ako je za mlađe populacije onda tek prolazi, ovi stariji mogu čak i da se pitaju o kvalitetu 🙂 deca obično ne:) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
qwert00 Posted September 28, 2022 Report Share Posted September 28, 2022 Ja sam kupio od nekog našeg sa kp oglasa. I sad ne mogu da pogodim šifru za stream i za mail na koji je to vezano 😄 pa akonhocu ili dva puta da kupim original ili piratsku verziju da skinem 🙂 meni se svidela prvi put al sam imaomneki neprelazni bug onda i odustao 🙂 ali je ok igra meni skroz Quote C programmers never die. They are just cast into void. C# programmers don't die either. They get garbage collected Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted September 29, 2022 Report Share Posted September 29, 2022 Bila je neka fora da si mogao da uradiš recovery Steam naloga na osnovu CD keya kojim je bilo koja igra na nalogu aktivirana (ako si kupio key a ne ceo nalog), lično sam prisustvovao. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cali Posted September 29, 2022 Report Share Posted September 29, 2022 Znači da neko može ceo nalog da ti mazne pod pravim uslovima? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted September 29, 2022 Report Share Posted September 29, 2022 Jebem li ga, verovatno ima još neka kvaka (npr pošalju ti link za reaktivaciju na mejl, koji je isto zaboravio 😄 ), bilo je davno, ali je moglo. Ako ti neko i zloupotrebi (a makar znaš kredencijale za mejl), verovatno možeš da podneseš žalbu pa opet u krug. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
qwert00 Posted September 30, 2022 Report Share Posted September 30, 2022 Uspeo sam da se ulogujem 😄 sad se dosadjivao u busu i ulogovah se iz 10tak pokušaja 😄 A kupio sam aktivirani već. Ono ruski steam šta li 🙂 najjeftinija cena na kp bila, trebalo mi za nvidiaGo Ako nekom treba od starih usera a da neće da kupuje kažite ..pa ću vam dati da koristiti moj nalog ako hoćete 🙂 ja ću možda igrati ali sumnjam bas uskoro . Ne znam 🙂 Quote C programmers never die. They are just cast into void. C# programmers don't die either. They get garbage collected Link to comment Share on other sites More sharing options...
cali Posted October 4, 2022 Report Share Posted October 4, 2022 Kratka CP2077 priča urađena kao spot Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
manson Posted October 4, 2022 Report Share Posted October 4, 2022 Idemoooo, najavili nastavak a ispod ima i najava za nastavak Witchera, codename Polaris 🙂 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted October 4, 2022 Report Share Posted October 4, 2022 Plus su najavili veliku story ekspanziju za CP2077 kao i igru baziranu na potpuno novoj franšizi. Witcher 4 (recimo da se tako zove) je bio još ranije najavljen, sad su samo rekli da će biti trilogija. Tako da im je ovo sa Edgerunners baš povratilo samopouzdanje.Mada će biti interesantno videti koliko će ljudi pre-orderovati sledeću igru :) 1 Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
manson Posted October 4, 2022 Report Share Posted October 4, 2022 kapiram da ću ja 😞 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted October 5, 2022 Report Share Posted October 5, 2022 sad ko nije naučio lekciju treba da mu naplate duplo za preorder. mislim, kul je da te naloži uspeh serije ali da neko pomisli da to znači i uspešnu igru je naivno, posebno kod velikih studija gde biznis odlučuje a ne developeri 🙂 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted October 5, 2022 Author Report Share Posted October 5, 2022 neka rade, samo neka se fokusiraju malo na rpg fazon, a manje na gta pricu i bice to sve ok 🙂 sta fali preorderu, bas smo se lepo lozili, pa onda ono ushicenje kada se skida igra, pa kada prvi put pokrenes igru, pa prva podesavanja, kada i ceo svet... sve to vredi nego sam gejmplej Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted October 5, 2022 Report Share Posted October 5, 2022 24 minutes ago, G!!! said: sta fali preorderu, bas smo se lepo lozili, pa onda ono ushicenje kada se skida igra, pa kada prvi put pokrenes igru, pa prva podesavanja, kada i ceo svet... sve to vredi nego sam gejmplej sve to ok, podržavam, samo može i bez preordera 🙂 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cali Posted October 5, 2022 Report Share Posted October 5, 2022 Meni je problem sa preorderima što plaćamo 1.0 - najgoru verziju igre koja sasvim moguće nije ni igriva 😄 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted October 5, 2022 Author Report Share Posted October 5, 2022 mora bez preordera, za one sa jeftinijim ulaznicama 🙂 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted October 5, 2022 Report Share Posted October 5, 2022 dovodiš mlade u zabludu da plate preorder, razmisli kakvu poruku šalješ i šta ostavljaš pokoljenjima! 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted October 7, 2022 Author Report Share Posted October 7, 2022 mislim da svako mora da prodje tu preorder skolu, pre ili kasnije 😄 u to ime jedan yt link! 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts