manson Posted August 18, 2021 Report Share Posted August 18, 2021 patch 1.3 https://www.cyberpunk.net/en/news/39092/patch-1-3-list-of-changes Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted August 19, 2021 Report Share Posted August 19, 2021 22 hours ago, manson said: patch 1.3 https://www.cyberpunk.net/en/news/39092/patch-1-3-list-of-changes eh! sad je kasno! možda kad spuste igru na 15$ 🙂 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted September 1, 2021 Author Report Share Posted September 1, 2021 @CDPROJEKTRED has hired members of the @CyberpunkGame modding scene to work on official modding support and bug squashing. They've come from teams creating Wolvenkit and Redscript, the only reason mods exist at all for 2077. Amazing! ------------ meni igra radila normaln od prvog danao, ali od silne proce o bagovitosti i ne znam cega sve prestao sam da igram da bih sacekao da se ispegla ne bih li predupredio da se negde nesto zabaguje...i otad je nisam pokrenuo 😞 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted September 1, 2021 Report Share Posted September 1, 2021 5 hours ago, G!!! said: @CDPROJEKTRED has hired members of the @CyberpunkGame modding scene to work on official modding support and bug squashing. They've come from teams creating Wolvenkit and Redscript, the only reason mods exist at all for 2077. Amazing! ------------ meni igra radila normaln od prvog danao, ali od silne proce o bagovitosti i ne znam cega sve prestao sam da igram da bih sacekao da se ispegla ne bih li predupredio da se negde nesto zabaguje...i otad je nisam pokrenuo 😞 u fazonu, e ne umemo sami, pozvaćemo modere da nam pomognu :)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted September 6, 2021 Report Share Posted September 6, 2021 Sad im jedino moderi i preostaju 😞 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted September 6, 2021 Report Share Posted September 6, 2021 36 minutes ago, voodoo_ said: Sad im jedino moderi i preostaju 😞 aiii 😞 nisam ni video ovo, ali jbg 😞 taman sad EA da ih kupi! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
manson Posted November 26, 2021 Report Share Posted November 26, 2021 Patch 1.5 for Cyberpunk 2077 and Future of The Witcher - News From CD Projekt | gamepressure.com Quote The president of CDP announced that patch 1.5, the next major update of Cyberpunk 2077 will be launched in the first months of 2022 When The Witcher hits the the next gen, we can expect more DLCs for the game, which, as we can learn from the interview, will be inspired by Netflix's show. Uh, ovaj Witcher deo, Netflix inspired DLCs... malo me hvata strah 🙂 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cali Posted November 26, 2021 Report Share Posted November 26, 2021 Pominjalo se negde ranije da je za Witcher next gen update koji će imati kozmetički DLC - samu igru neće dirati. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
manson Posted November 26, 2021 Report Share Posted November 26, 2021 Tipa Geralt i//ili ostali likovi budu obojene osobe sa kosom boje duge? 🙂 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cali Posted November 26, 2021 Report Share Posted November 26, 2021 Very little was revealed about what the DLC will look like, but we did get a small tease of what you might be able to expect: “So as an example, you might be able to wear Geralt’s armor inspired by the Netflix series,” Philipp Weber, acting lead quest designer at CD Projekt Red, said during Friday’s WitcherCon stream. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
manson Posted November 26, 2021 Report Share Posted November 26, 2021 Koji smajli treba da stavim da dam do znanja da nisam 100% ozbiljan? 🙂 a i btw kažu you might wear armor... a you might nešto drugo 🙂 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cali Posted November 26, 2021 Report Share Posted November 26, 2021 14 minutes ago, manson said: Koji smajli treba da stavim da dam do znanja da nisam 100% ozbiljan? 🙂 a i btw kažu you might wear armor... a you might nešto drugo 🙂 Otkad je onaj tip rekao na Star Wars temi da će nam deca postati pederi zbog nove trilogije, nijedna izjava me ne čudi 😄 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post voodoo_ Posted November 26, 2021 Popular Post Report Share Posted November 26, 2021 Da nije slučajno koristio izraz "mužoležnik" taj tip? 1 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted November 27, 2021 Author Report Share Posted November 27, 2021 svi smo postali pomalo pederi posle ove sw trilogije jel igriviji CP danas nego sto je bio, zna li neko iz prve ruke ? 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Diego Posted November 27, 2021 Report Share Posted November 27, 2021 Presao sam pre mesec dana. Igra uopste nije RPG. Prilicno je linearna, losa stvar je sto je linearna, svet je ogroman a prilicno plitak. Sa druge strane prica je prilicno kvalitetna, vidi se da du puno truda ulozili. I ima dosta razlicitih endinga za nekoliko main storija, to je prilicno dobro odradjeno. Nema puno game breaking bagova, ali ima jako puno nedovrsenosti, vidi se da su pushovani da zavrse igru sto pre. Kukao sam oko svih ovih stvari dok sam igrao, al resio sam da je zavrsim. I sto sam se vise priblizavao kraju igre, to mi je bilo interesantnije, i generalno sam zadovoljan sto sam je odigrao. I samo da dodam, witcher sa svojim dlcovima je daleko bolji i kompletniji produkt. Quote I see by your outfit, that you are a cowboy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted November 27, 2021 Report Share Posted November 27, 2021 2 hours ago, Diego said: Presao sam pre mesec dana. Igra uopste nije RPG. Prilicno je linearna, losa stvar je sto je linearna, svet je ogroman a prilicno plitak. Sa druge strane prica je prilicno kvalitetna, vidi se da du puno truda ulozili. I ima dosta razlicitih endinga za nekoliko main storija, to je prilicno dobro odradjeno. Nema puno game breaking bagova, ali ima jako puno nedovrsenosti, vidi se da su pushovani da zavrse igru sto pre. Kukao sam oko svih ovih stvari dok sam igrao, al resio sam da je zavrsim. I sto sam se vise priblizavao kraju igre, to mi je bilo interesantnije, i generalno sam zadovoljan sto sam je odigrao. I samo da dodam, witcher sa svojim dlcovima je daleko bolji i kompletniji produkt. šta znači da je svet plitak? nemaš dovoljno interakcije, side misija i tako to? već više možeš da šetaš tako i razgledaš samo? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shale Posted November 27, 2021 Report Share Posted November 27, 2021 Ima RDR2 za pc narodCka verzija i mogu vam reci da mi je tu negde sa witcherom3 po pitanju opsteg zadovoljstva za glavu i ramena iznad CP2077, jedini minus je sto zahteva top tier masinu da bi se igrao na high/ultra 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Diego Posted November 27, 2021 Report Share Posted November 27, 2021 2 hours ago, Lucky said: šta znači da je svet plitak? nemaš dovoljno interakcije, side misija i tako to? već više možeš da šetaš tako i razgledaš samo? da, prazno i dosadno. ofc prelepo za razgledanje. Quote I see by your outfit, that you are a cowboy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted November 27, 2021 Report Share Posted November 27, 2021 5 hours ago, Diego said: da, prazno i dosadno. ofc prelepo za razgledanje. bleh, pa to je ono "open world" igra sa početka dvehiljaditih. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
overkind Posted November 28, 2021 Report Share Posted November 28, 2021 Ризикујем да будем генерал после битке, али нисам ни очекивао да ово може да буде добро. Мени се у Вичеру 3 сивђају они делеови који немају везе са "отвореним светом". Прелео написан главни квест који те води од места до места, нпр. Тумарање бесмислено великим светом у стилу "спашавам ћерку де факто, али стани да скинем мачку са дрвета, оперем неке бандите - 10 по реду, или се узверем уз рушевине" је бедасто. Тај свет као да постоји само да би играч нешто чепркао по њему. Исти проблем има и Скајрим по мени. Мање-више све игре, уз рестке изузетке, не знају шта да ураде са светом сем да проспу којекаве ознаке на мапу и кажу играчу ајде од једне до друге. Пирана бајтс је са Готиком 1 и 2 пре скоро 20 година ово урадио како треба, али су и они заборавили како се то ради од тада. Quote ...Од рођења спремна стоји, мене чека моја рака, Да однесе све што имам у дубину у дубоку. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted November 28, 2021 Report Share Posted November 28, 2021 2 hours ago, overkind said: Ризикујем да будем генерал после битке, али нисам ни очекивао да ово може да буде добро. Мени се у Вичеру 3 сивђају они делеови који немају везе са "отвореним светом". Прелео написан главни квест који те води од места до места, нпр. Тумарање бесмислено великим светом у стилу "спашавам ћерку де факто, али стани да скинем мачку са дрвета, оперем неке бандите - 10 по реду, или се узверем уз рушевине" је бедасто. Тај свет као да постоји само да би играч нешто чепркао по њему. Исти проблем има и Скајрим по мени. Мање-више све игре, уз рестке изузетке, не знају шта да ураде са светом сем да проспу којекаве ознаке на мапу и кажу играчу ајде од једне до друге. Пирана бајтс је са Готиком 1 и 2 пре скоро 20 година ово урадио како треба, али су и они заборавили како се то ради од тада. nemam pojma, ja sam bio u fazonu, znaju ljudi šta rade, napravili su vičera, već imaju podlogu samo urade copy paste u futurističkom svetu. ali očigledno je radio neki drugi tim, druga ekipa, šta li - ili ista ekipa ali su se prosto istrošili 😞 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
manson Posted December 15, 2021 Report Share Posted December 15, 2021 Heh, CDPR su i ovo lagali. Kjanu nije igrao CP2077, i nije ni gejmer ŠOK Keanu Reeves says he never played Cyberpunk 2077 - Polygon Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted December 16, 2021 Report Share Posted December 16, 2021 18 hours ago, manson said: Heh, CDPR su i ovo lagali. Kjanu nije igrao CP2077, i nije ni gejmer ŠOK Keanu Reeves says he never played Cyberpunk 2077 - Polygon ups 🙂 mora da se prešalta na Matrix promo pa je dobro da se malo odvoji od Cyberpunk priče, posebno nakon fejla sa igrom :)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted December 16, 2021 Author Report Share Posted December 16, 2021 nigde nisam ni sreo vest da je on gejmer, niti da je igrao igru 🙂 ne kazem da nisu reklamirali, ali ja prosto nisam naisao na te price, iako sam zajahao hajp dobrano (aka preorderovao) jedino se zna da je herni kavil ono pc master race fazon, wow forever i to Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
manson Posted December 16, 2021 Report Share Posted December 16, 2021 Imaš u linku gore da je CDPR CEO na nekom sastanku sa investitorima kime već, rekao da je Kijanu igrao, malo je ulepšao istinu što se kaže :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts