Jump to content

Cyberpunk 2077 - updated

G!!!

Recommended Posts

• 2 weeks later...
  • 3 weeks later...
33 minutes ago, [BMF]Psycho said:

Gwent standalone sranjce a i ona sa Kraljicom Meve se upuvala, ili misliš samo AAA?

Gwent je besplatan, a i nije mi nešto - odrastao sam sa MtG i sve današnje kartične igre su mi meh. Thronebreaker sam preorderovao, i uživao sam u igri. Sami fajtovi su mi bili nezanimljivi, igrao sam zbog priče i odluka. I zbog toga nije razočarao.

• 1 month later...
  • 9 months later...
1 hour ago, manson said:

glupo mi je više da gledam ovo 🙂 gotivno je, ali je isto kao i pre, bukvalno već dve godine nema ničeg novog o igri samo je odlažu.

ne hejtujem nego prosto nema razloga da bilo šta dalje objavljuju pre nego što puste igru kad je budu završili.

On 6/29/2020 at 2:23 PM, G!!! said:

koliko sam skapirao GTA fanovi su ubedjeni da je ovo prava igra za njih, ali im nesto sistem voznje ne izgleda prezanimljivo 🙂

gta fanovima ovo može biti zanimljiva igra samo dok ne dođu do kreiranja lika i prvog skill tree-ja :))

• 3 months later...

Šokantno mi je da su uopšte iskoristili taj izraz 😄

Pre 20 godina je gold master CD koštao ko svetog Petra kajgana pa je stvarno bio big deal (jer softver u tom stadijumu stvarno mora da radi), a ovo njihovo je verovatno tag "v1.0" na Git-u, a već sutradan "srsly_v1.0", i sledećih nedelja još 20 pre-0day patcheva.

On 10/29/2020 at 8:53 AM, voodoo_ said:

Pre 20 godina je gold master CD koštao ko svetog Petra kajgana pa je stvarno bio big deal (jer softver u tom stadijumu stvarno mora da radi), a ovo njihovo je verovatno tag "v1.0" na Git-u, a već sutradan "srsly_v1.0", i sledećih nedelja još 20 pre-0day patcheva.

U igrama Gold je samo master sa kog kreće štancovanje fizičkih kopija. Što kaže Zwerko, ne mora da bude ni kompletna igra na njemu otkad smo u internet dobu.

1 hour ago, G!!! said:

ne znam sta su zapeli sa tim da se u isto vreme igra pojavi na SVIM platformama

nesto se pislao da im je optimizacija za nove konzole uzela vise vremena nego sto treba, a sad kao imaju frku sa optimizacijom za STADIA-u lol

Pa ne izlazi igra za nove konzole sada, tek sledece godine. Edit: Mislim moci ce da se igra, ali enhanced verzija nece biti pre sledece godine. A Stadia s obzirom da je sama platforma nacelno mrtva u smislu broja igraca je verovatno samo "they dumped a truck load of money" :) 

Heghlu'meH QaQ jajvam

On 10/29/2020 at 8:53 AM, voodoo_ said:

Šokantno mi je da su uopšte iskoristili taj izraz 😄

a brate to je ono kao "roll down the windows" u kolima 🙂

On 10/30/2020 at 1:34 PM, G!!! said:

ne znam sta su zapeli sa tim da se u isto vreme igra pojavi na SVIM platformama

nesto se pislao da im je optimizacija za nove konzole uzela vise vremena nego sto treba, a sad kao imaju frku sa optimizacijom za STADIA-u lol

stadia :)) bukvalno se sprdaju kao switch verzija haha hihih moraju da kupe druge konzole a onda kao guraju st(r)adiju

On 10/30/2020 at 3:02 PM, Zwerko said:

Pa ne izlazi igra za nove konzole sada, tek sledece godine. Edit: Mislim moci ce da se igra, ali enhanced verzija nece biti pre sledece godine. A Stadia s obzirom da je sama platforma nacelno mrtva u smislu broja igraca je verovatno samo "they dumped a truck load of money" 🙂

znaci izlazi za sve platforme 🙂 ne mogu da se setim jos nekog naslova koji treba da se pojavi koji spominje i verziju za Stadia lol mozda je neki dugorocni plan gogleta ko ce ga znati

switch je pojam za stadiu 😄 65 miliona nije losa brojka 

fallout_table.gif

On 11/4/2020 at 4:02 PM, G!!! said:

znaci izlazi za sve platforme 🙂 ne mogu da se setim jos nekog naslova koji treba da se pojavi koji spominje i verziju za Stadia lol mozda je neki dugorocni plan gogleta ko ce ga znati

switch je pojam za stadiu 😄 65 miliona nije losa brojka 

dugoročni plan - ako pod dugoročni plan misliš dugačka količina nula a pod plan misliš račun :))

• Like +1 1

• 2 weeks later...