Zwerko Posted June 17, 2019 Report Share Posted June 17, 2019 Multiplejer je u planu, ali ne za release nego kasnije, nesto mi u glavi cak i godinu dana kasnije (mozda uz lansiranje za next-gen konzole). Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
cali Posted June 17, 2019 Report Share Posted June 17, 2019 Ha, nisam znao da su na berzi. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted July 2, 2019 Author Report Share Posted July 2, 2019 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cali Posted July 2, 2019 Report Share Posted July 2, 2019 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
[BMF]Psycho Posted July 18, 2019 Report Share Posted July 18, 2019 Posle Witcher 3 sam se zarekao da ću preorderovati sve njihove naslove, i do sada se nisam pokajao.Gwent standalone sranjce a i ona sa Kraljicom Meve se upuvala, ili misliš samo AAA? Quote "A forgotten virtue like honesty is worth at least twenty credits." -JC Denton Link to comment Share on other sites More sharing options...
cali Posted July 18, 2019 Report Share Posted July 18, 2019 33 minutes ago, [BMF]Psycho said: Gwent standalone sranjce a i ona sa Kraljicom Meve se upuvala, ili misliš samo AAA? Gwent je besplatan, a i nije mi nešto - odrastao sam sa MtG i sve današnje kartične igre su mi meh. Thronebreaker sam preorderovao, i uživao sam u igri. Sami fajtovi su mi bili nezanimljivi, igrao sam zbog priče i odluka. I zbog toga nije razočarao. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
[BMF]Psycho Posted July 18, 2019 Report Share Posted July 18, 2019 Pa ok ondak, možda uzmem kad padne na 5 dolara.Cyberpunk ipak zaslužuje preorder, u to nema sumnje, bukvalno niko ni ne pravi igre tog kalibra više. Quote "A forgotten virtue like honesty is worth at least twenty credits." -JC Denton Link to comment Share on other sites More sharing options...
manson Posted August 31, 2019 Report Share Posted August 31, 2019 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
manson Posted June 26, 2020 Report Share Posted June 26, 2020 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted June 26, 2020 Report Share Posted June 26, 2020 1 hour ago, manson said: glupo mi je više da gledam ovo 🙂 gotivno je, ali je isto kao i pre, bukvalno već dve godine nema ničeg novog o igri samo je odlažu. ne hejtujem nego prosto nema razloga da bilo šta dalje objavljuju pre nego što puste igru kad je budu završili. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted June 29, 2020 Author Report Share Posted June 29, 2020 koliko sam skapirao GTA fanovi su ubedjeni da je ovo prava igra za njih, ali im nesto sistem voznje ne izgleda prezanimljivo 🙂 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted July 4, 2020 Report Share Posted July 4, 2020 On 6/29/2020 at 2:23 PM, G!!! said: koliko sam skapirao GTA fanovi su ubedjeni da je ovo prava igra za njih, ali im nesto sistem voznje ne izgleda prezanimljivo 🙂 gta fanovima ovo može biti zanimljiva igra samo dok ne dođu do kreiranja lika i prvog skill tree-ja :)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
manson Posted October 28, 2020 Report Share Posted October 28, 2020 hah, opet... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted October 28, 2020 Report Share Posted October 28, 2020 hahaha zeznuše sve žive koji su se nadali da je novembar ipak bio poslednji pomeraj 🙂 zentam se ovoga pomalo, evidentno znači da su provalili neke krupne propuste koje moraju da peglaju. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted October 29, 2020 Report Share Posted October 29, 2020 Meni je najstrašnije što su pre par nedelja hajpovali sa "gone gold" 🙂 Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted October 29, 2020 Report Share Posted October 29, 2020 Šokantno mi je da su uopšte iskoristili taj izraz 😄 Pre 20 godina je gold master CD koštao ko svetog Petra kajgana pa je stvarno bio big deal (jer softver u tom stadijumu stvarno mora da radi), a ovo njihovo je verovatno tag "v1.0" na Git-u, a već sutradan "srsly_v1.0", i sledećih nedelja još 20 pre-0day patcheva. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted October 29, 2020 Report Share Posted October 29, 2020 Moraju to zbog logistike slanja fizičkih kopija, ali realno se mnogo toga ispravlja do D1, a i posle patchevima. Prošlogodišnji Call of Duty za PS4 je imao D1 patch od ~60GB, praktično ti disk služi samo da pokrene download sa neta 🙂 Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted October 30, 2020 Author Report Share Posted October 30, 2020 ne znam sta su zapeli sa tim da se u isto vreme igra pojavi na SVIM platformama nesto se pislao da im je optimizacija za nove konzole uzela vise vremena nego sto treba, a sad kao imaju frku sa optimizacijom za STADIA-u lol Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cali Posted October 30, 2020 Report Share Posted October 30, 2020 On 10/29/2020 at 8:53 AM, voodoo_ said: Pre 20 godina je gold master CD koštao ko svetog Petra kajgana pa je stvarno bio big deal (jer softver u tom stadijumu stvarno mora da radi), a ovo njihovo je verovatno tag "v1.0" na Git-u, a već sutradan "srsly_v1.0", i sledećih nedelja još 20 pre-0day patcheva. U igrama Gold je samo master sa kog kreće štancovanje fizičkih kopija. Što kaže Zwerko, ne mora da bude ni kompletna igra na njemu otkad smo u internet dobu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted October 30, 2020 Report Share Posted October 30, 2020 1 hour ago, G!!! said: ne znam sta su zapeli sa tim da se u isto vreme igra pojavi na SVIM platformama nesto se pislao da im je optimizacija za nove konzole uzela vise vremena nego sto treba, a sad kao imaju frku sa optimizacijom za STADIA-u lol Pa ne izlazi igra za nove konzole sada, tek sledece godine. Edit: Mislim moci ce da se igra, ali enhanced verzija nece biti pre sledece godine. A Stadia s obzirom da je sama platforma nacelno mrtva u smislu broja igraca je verovatno samo "they dumped a truck load of money" :) Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted November 2, 2020 Report Share Posted November 2, 2020 On 10/29/2020 at 8:53 AM, voodoo_ said: Šokantno mi je da su uopšte iskoristili taj izraz 😄 Pre 20 godina je gold master CD koštao ko svetog Petra kajgana pa je stvarno bio big deal (jer softver u tom stadijumu stvarno mora da radi), a ovo njihovo je verovatno tag "v1.0" na Git-u, a već sutradan "srsly_v1.0", i sledećih nedelja još 20 pre-0day patcheva. a brate to je ono kao "roll down the windows" u kolima 🙂 On 10/30/2020 at 1:34 PM, G!!! said: ne znam sta su zapeli sa tim da se u isto vreme igra pojavi na SVIM platformama nesto se pislao da im je optimizacija za nove konzole uzela vise vremena nego sto treba, a sad kao imaju frku sa optimizacijom za STADIA-u lol stadia :)) bukvalno se sprdaju kao switch verzija haha hihih moraju da kupe druge konzole a onda kao guraju st(r)adiju Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted November 4, 2020 Author Report Share Posted November 4, 2020 On 10/30/2020 at 3:02 PM, Zwerko said: Pa ne izlazi igra za nove konzole sada, tek sledece godine. Edit: Mislim moci ce da se igra, ali enhanced verzija nece biti pre sledece godine. A Stadia s obzirom da je sama platforma nacelno mrtva u smislu broja igraca je verovatno samo "they dumped a truck load of money" 🙂 znaci izlazi za sve platforme 🙂 ne mogu da se setim jos nekog naslova koji treba da se pojavi koji spominje i verziju za Stadia lol mozda je neki dugorocni plan gogleta ko ce ga znati switch je pojam za stadiu 😄 65 miliona nije losa brojka Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted November 7, 2020 Report Share Posted November 7, 2020 On 11/4/2020 at 4:02 PM, G!!! said: znaci izlazi za sve platforme 🙂 ne mogu da se setim jos nekog naslova koji treba da se pojavi koji spominje i verziju za Stadia lol mozda je neki dugorocni plan gogleta ko ce ga znati switch je pojam za stadiu 😄 65 miliona nije losa brojka dugoročni plan - ako pod dugoročni plan misliš dugačka količina nula a pod plan misliš račun :)) 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
manson Posted November 10, 2020 Report Share Posted November 10, 2020 Još mesec dana, ako opet nešto ne iskoči 🙂 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted November 19, 2020 Author Report Share Posted November 19, 2020 najnoviji gejmplej sa xbox konzola Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts