f4ts0 Posted November 4, 2013 Report Share Posted November 4, 2013 ide do garaze Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cela Posted November 4, 2013 Report Share Posted November 4, 2013 Dule, topik se zove Neocekivani dogadjaj danas u BEOGRADU Quote When the going gets tough, the tough get going Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ребел Posted November 4, 2013 Report Share Posted November 4, 2013 bio je dolazak Audijem Пера другар! Quote Mislim da sam frustriran zbog svega od navedenog, kako si me procitao, ciganmala frojdovac. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted November 4, 2013 Report Share Posted November 4, 2013 malo sutra, nemam ja A6 ko vi popovi Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cela Posted November 4, 2013 Report Share Posted November 4, 2013 dzabe i da imas audi, kad nemas rotaljke ko rebi 1 Quote When the going gets tough, the tough get going Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted November 4, 2013 Report Share Posted November 4, 2013 ćela mi se sad ispišao u oči sa ovom bolnom istinom Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted November 4, 2013 Report Share Posted November 4, 2013 Nije ni neocekivani dogadjaj, ni u bgu, al nema veze! Pera juce svratio do Smedereva, ali mi se nije javio pa se nismo ni videli. Tj javila mi zajednicka drugarica oko 9 da su u gradu na picu, ja oko 10 dosao, al on je vec bio zapalio na bus za bg:(. učinilo ti se da gore piše "očekivani događaj juče u smederevu", ali ok, ko najviše radi taj najviše i greši! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted November 4, 2013 Report Share Posted November 4, 2013 zaustavi me danas neko povikom "LESKO!" na sred ulice. Ja se okrenuo, ugledao nasmejanog lika koji pokusava da otkopca duks i pokaze RUR majicu. Pozdravili se, rukovali, kao pravi RURljani i svako na svoju stranu. Zbilja neocekivano! Pozdrav za man of mayhema! :) 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted November 4, 2013 Report Share Posted November 4, 2013 zaustavi me danas neko povikom "LESKO!" na sred ulice. Ja se okrenuo, ugledao nasmejanog lika koji pokusava da otkopca duks i pokaze RUR majicu. Pozdravili se, rukovali, kao pravi RURljani i svako na svoju stranu. Zbilja neocekivano! Pozdrav za man of mayhema! :) hahaha, dobar fazon :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted November 4, 2013 Report Share Posted November 4, 2013 au pero, za srce si me ujeo:( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted November 4, 2013 Report Share Posted November 4, 2013 nemoj tako Dule, naši smo Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted November 4, 2013 Report Share Posted November 4, 2013 relano, milena je kriva za sve, kasno mi je javila! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
s0mi Posted November 5, 2013 Report Share Posted November 5, 2013 Pozdrav o/ Quote megadeth Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted November 5, 2013 Report Share Posted November 5, 2013 kad odradiš advanced consulting! Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted November 12, 2013 Author Report Share Posted November 12, 2013 juče sam video dragana u delta sitiju. jede salatu iz meka, pije kocu bez šećera i kuca nešto jako bitno na svom macbooku. galantan čovek! Quote Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted November 12, 2013 Report Share Posted November 12, 2013 ahah skote btw. doca smrshao 20kg, sad izgleda kao pravi grobar! :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted November 12, 2013 Report Share Posted November 12, 2013 koca bez secera, jebote! koji lifestyle! Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
togFU Posted November 12, 2013 Report Share Posted November 12, 2013 kako koji? pa #lifestyleserbia ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted November 12, 2013 Report Share Posted November 12, 2013 #nofilter Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted November 12, 2013 Report Share Posted November 12, 2013 Videh juče Assassina! Živ je! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted November 12, 2013 Report Share Posted November 12, 2013 Jel jeste? Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted November 12, 2013 Report Share Posted November 12, 2013 Tako je delovao! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mncu Posted November 13, 2013 Report Share Posted November 13, 2013 Ili sam videla Celu, ili na Banjici svi imaju pit bula i teget trenerku Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
marks Posted November 13, 2013 Report Share Posted November 13, 2013 nije to cela bio, on je iz jajinaca ! 2 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cela Posted November 13, 2013 Report Share Posted November 13, 2013 Ako se sirio dok je hodao i slusao muziku, on je. Quote When the going gets tough, the tough get going Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts