Trooper Posted June 6, 2013 Report Share Posted June 6, 2013 video sam edit: trupera juce i doneo mi je peruanskog klakera, pustio sam suzu danas<3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted June 6, 2013 Report Share Posted June 6, 2013 AJMO BRE RUR STUDIO, PIVO I METAL 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted June 6, 2013 Report Share Posted June 6, 2013 [15:14] <f4ts0> http://www.medio.rs/70004_Sperma-je-superhrana-buducnosti!.html iver, klada i tako to ja se stvarno vec 1 sat smejem, osecam se ko idiot :) btw kad smo kod klakera kabeze i odurnih pića koja se osećaju na žvake i prljave patike, jednom su ghost (marko) i njegov sidekick salcho doneli u deus flasu neke odurne tekućine koju su pili (tipa 2l 16 dinara). to se prosulo po podu, i jedno sledećih par dana su se pagike lepile za to mesto i pored ribanja. Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trooper Posted June 6, 2013 Report Share Posted June 6, 2013 deus gonna deus Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted June 6, 2013 Report Share Posted June 6, 2013 (edited) Kako mi je čudno kad vidim da neko ne zna šta je klaker, u Jagodini postoji Ratko sodadžija, nema generacije koja nije volela kod njega da pije klakere, kabeze i ostale sodadžijske proizvode, čovek više i sam ne zna koliko ima godina (90+), ali hvala bogu, posao i tradiciju nastaviće njegov sin. Ne znam da li u Beogradu ima sodadžija zanatlija više negde? Što se soka od zove tiče, ja koliko znam (koliko sam čuo tj) on ubija seksualnu želju valjda, a ne čini čoveka neplodnim... Edited June 6, 2013 by Савовски Quote У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trooper Posted June 6, 2013 Report Share Posted June 6, 2013 u Beogradu to nisam video sto godina, a boga mi ni u Nišu. Klaker manje vise, al je smor sto vise niko ne koristi one sifone za soda vodu, to je bilo preiskusno pravljenje špricera i koktela. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted June 6, 2013 Report Share Posted June 6, 2013 Има сода радња у бг-у :) Мислим да је била и емисија на тв-у о њој :) Негде на крсту је чини ми се :) Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted June 6, 2013 Report Share Posted June 6, 2013 Znam ja šta je klaker! Al' nisam zato hteo da postujem nego da bih rekao da u lokalnom Maksiju ima da se kupi sifon sa soda vodom! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trooper Posted June 6, 2013 Report Share Posted June 6, 2013 strava za SIFON :DD :DDDDD , koji je to Maxi, ako sve ostalo propadne dolazim kod tebe u kraj Laki da kupim soda vodu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted June 6, 2013 Author Report Share Posted June 6, 2013 viđao sam ja sifone u maxiju (na kasama hehe) a i u tempu. Quote Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted June 6, 2013 Report Share Posted June 6, 2013 ja imam sifon ispod lavaboa heheh Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
spo(ghost) Posted June 7, 2013 Report Share Posted June 7, 2013 AJMO BRE RUR STUDIO, PIVO I METAL digrejzo sabotira, mozemo sad za vikend :) btw kad smo kod klakera kabeze i odurnih pića koja se osećaju na žvake i prljave patike, jednom su ghost (marko) i njegov sidekick salcho doneli u deus flasu neke odurne tekućine koju su pili (tipa 2l 16 dinara). to se prosulo po podu, i jedno sledećih par dana su se pagike lepile za to mesto i pored ribanja. Verovatno Bipsi, mislim da ga nije bilo u prodaji posle par meseci :)))) Quote Nije bitno da je velik, bitno je da je lep... Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted June 7, 2013 Report Share Posted June 7, 2013 jeste jebeni bipsij Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted June 7, 2013 Report Share Posted June 7, 2013 Znaci bipsi je kriv sto je on takav? :) Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted June 7, 2013 Report Share Posted June 7, 2013 ja imam sifon ispod lavaboa hehehNe misle oni na taj sifon Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
brue Posted June 7, 2013 Report Share Posted June 7, 2013 ех ти Београђани... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted June 7, 2013 Report Share Posted June 7, 2013 Ne misle oni na taj sifon idi troluj viću :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted June 7, 2013 Report Share Posted June 7, 2013 strava za SIFON :DD :DDDDD , koji je to Maxi, ako sve ostalo propadne dolazim kod tebe u kraj Laki da kupim soda vodu Južni Bulevar, kod Klasa je taj maksi. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted June 7, 2013 Report Share Posted June 7, 2013 taj maxi je neka meka stare škole, aj što imaju sodu, nego što se ruromobil parkira ispred njega često Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted June 8, 2013 Report Share Posted June 8, 2013 e taj! jedino što je sad nešto parkiran kod nekog ultra zaposlenog momka na novom beogradu, čujem. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post Diego Posted June 13, 2013 Popular Post Report Share Posted June 13, 2013 Sreo rebya i bjelu, nisam im se javio. Evo sedimo u kafani vec 3 sata. 3 Quote I see by your outfit, that you are a cowboy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post spo(ghost) Posted June 13, 2013 Popular Post Report Share Posted June 13, 2013 samo polako, cekamo vas cabke, dule, strokan i ja ispod mosta o/ 3 Quote Nije bitno da je velik, bitno je da je lep... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted June 14, 2013 Report Share Posted June 14, 2013 A ima i još jedna sodadžijska radnja na Dorćolu, početak Solunske Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted June 16, 2013 Report Share Posted June 16, 2013 ovaj dragan, mora da skida i naocare i kacigu da bi se javio ljudima :D 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted June 16, 2013 Report Share Posted June 16, 2013 hahaha priznaj da sam te istripovao Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts