killYg0r Posted July 8, 2016 Report Share Posted July 8, 2016 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlada_ Posted July 8, 2016 Report Share Posted July 8, 2016 Quote "The horse ran away with the spoon, I wish I was on the moon, too" Link to comment Share on other sites More sharing options...
togFU Posted July 8, 2016 Report Share Posted July 8, 2016 1 hour ago, mncu said: jos gore, splavari koji seruju cecu i placu uz seku aleksic sada svi do jednog odose na egzit ma koliko ishejtovali ovaj post, ali u pravu je devojka. i nekako mi nije ni do hejta te mase, više sam nekako tužan... 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted July 8, 2016 Report Share Posted July 8, 2016 lol pa 2006 je bilo isto, batice koje se skinu i kao pesnice uz cypress hill (ako je to bilo 2006) i masa splavara. Ajd sad svi da seremo kako je jedini troo exit bio 2001 Mislim valjda je prvi bio 2000 (ili 1999) ne secam se, prvi exit je trajao par nedelja, pa sta ocekujete nakon 16-17 godina da i dalje bude troo. Verovatno je danasnjem 16-godisnjaku exit bljak, sta znam Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted July 8, 2016 Report Share Posted July 8, 2016 Pa jbg, kad su dobili konkurenciju u okruženju, pogotovo u ustašiji na moru, umesto da sabiju još više sa pričom za marinicu i ostalu true ekipu, oni su se fokusirali na Getu i I do it like truck ekipu. Za to im nisu krivi prohipsterisani Beograđani. Sada im pali ovaj fazon kolko - tolko, al ne verujem da je dugog veka! 1 Quote Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
togFU Posted July 8, 2016 Report Share Posted July 8, 2016 ja na žalost verujem da će biti sve gore i gore, posebno posle ove godine kad će biti NEZAPAMĆENA POSEĆENOST (odnosno PARE). Ne vidim zašto bi odustali od trenutnog fazona... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted July 8, 2016 Report Share Posted July 8, 2016 Kapiram, ali ne verujem da su splavari dobra core ekipa na duži period, više mi deluje da su iz fazona da dođu jednom na exit da se zapljunu i okače fotku na ig. Moguće da grešim... Exit svakako ima ime i može lako da ishendluje to na bolje dobrim bustovanjem! Još nije kasno! Quote Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlada_ Posted July 8, 2016 Report Share Posted July 8, 2016 bice tu dobrog kontenta 1 Quote "The horse ran away with the spoon, I wish I was on the moon, too" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post f4ts0 Posted July 8, 2016 Popular Post Report Share Posted July 8, 2016 treba da pojačaju reach i da povećaju influens pravilnim targetovanjem Exitu da se pojača rič, a stanku da se oliže rč 7 Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted July 8, 2016 Report Share Posted July 8, 2016 Последњи тру фестивал вредан посете био је Woodstock, а концерт онај Продиџијев у Хали Пионир!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted July 8, 2016 Report Share Posted July 8, 2016 A najbolji albumi Metalike su prva četiri Šalim se, svi su u proseku kurac Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted July 8, 2016 Report Share Posted July 8, 2016 ne huli Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
mncu Posted July 8, 2016 Report Share Posted July 8, 2016 3 hours ago, f4ts0 said: lol pa 2006 je bilo isto, batice koje se skinu i kao pesnice uz cypress hill (ako je to bilo 2006) i masa splavara. Ajd sad svi da seremo kako je jedini troo exit bio 2001 Mislim valjda je prvi bio 2000 (ili 1999) ne secam se, prvi exit je trajao par nedelja, pa sta ocekujete nakon 16-17 godina da i dalje bude troo. Verovatno je danasnjem 16-godisnjaku exit bljak, sta znam zamenili smo uloge, sad sam ja matoro dzangrizalo :p mislim da nisi u pravu, da nisi u toku kakva ekipa ide ove godine. evo cela moja srednja je na egzitu, a to je strah. bana i splavovi ekipa Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted July 8, 2016 Report Share Posted July 8, 2016 Koga boli uvo kad dj exile vrti! Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted July 8, 2016 Report Share Posted July 8, 2016 kako ste svi tru! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
absolute Posted July 9, 2016 Report Share Posted July 9, 2016 Off topic... nisam sreo nikoga sto godina.... umesto da zivim kod keve do 50e godine...ne ja..., oces da se osamostalis, oces da ucis, oces da radis, oces poreze da placas, oces zenu, oces decu.... pu.. 1 Quote QUOTE (Kojot @ Apr 21 2009, 03:24)relnao pametna devojka se ili iskenaj pre sexa ili se izklistira tusem i namaze pomadom Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted July 9, 2016 Report Share Posted July 9, 2016 Nemkyhejt! Ni ja nikog ne srećem, al to je zato što sad živim na teškoj periferiji :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted July 9, 2016 Report Share Posted July 9, 2016 Kad si stipsa Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted July 9, 2016 Report Share Posted July 9, 2016 Ne znam ko se ovde šiša za 6 evra u arapskoj četvrti Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted July 9, 2016 Report Share Posted July 9, 2016 I bakšiš 2 Ukupno 8. To je 970 rsd Priznaj da se znojiš sad! Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
absolute Posted July 9, 2016 Report Share Posted July 9, 2016 on to zato sto voli...ne zato sto mora.... Quote QUOTE (Kojot @ Apr 21 2009, 03:24)relnao pametna devojka se ili iskenaj pre sexa ili se izklistira tusem i namaze pomadom Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted July 9, 2016 Report Share Posted July 9, 2016 Ja sad idem da se ošišam za 210 dinara, because periferija Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
absolute Posted July 9, 2016 Report Share Posted July 9, 2016 Sta ti shishash.... otvori prozor na kolima i izbaci glavu... Quote QUOTE (Kojot @ Apr 21 2009, 03:24)relnao pametna devojka se ili iskenaj pre sexa ili se izklistira tusem i namaze pomadom Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted July 9, 2016 Report Share Posted July 9, 2016 mozda mu je 210din ukalkulisana amortizacija, po shishanju, za filipsovu mashinicu za shishanje kupljenu pre 2 godine? (ko meni ;o)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted July 9, 2016 Report Share Posted July 9, 2016 25 minutes ago, voodoo_ said: Ja sad idem da se ošišam za 210 dinara, because periferija a kšišba? Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts