SavKe Posted August 18, 2013 Report Share Posted August 18, 2013 (edited) Okrenut leđima u plavoj majici moguće da je alfy, ima tu građu, a ovaj delimično okrenut leđima u crnoj majici sa prekrštenim rukama je možda doca. Edited August 18, 2013 by Савовски Quote У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
prota_ Posted August 18, 2013 Report Share Posted August 18, 2013 meni to više liči na malog acu. a lik koji priča s kojotom i dž mi liči na fetsoa. tamo prepoznajem mohija i krekija. ne znam ko je lik koji napušava krekija, lik u plavoj majici okrenut leđima i meni liči na alfu. obožavam da se igram prepoznaj rurovca koliko poena sam osvojio ?! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
spo(ghost) Posted August 18, 2013 Report Share Posted August 18, 2013 a lik koji priča s kojotom i dž mi liči na fetsoa. i ja sam to pomislio, ali ima previse kose Quote Nije bitno da je velik, bitno je da je lep... Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted August 18, 2013 Report Share Posted August 18, 2013 otkrio sam alou, eliksir mladosti Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted August 18, 2013 Report Share Posted August 18, 2013 meni to više liči na malog acu. Koji mali Aca, kad sam mali Aca komentariše da nije siguran ko je u plavoj majici, dakle nije bio na licu mesta :) Quote У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
peja_ Posted August 18, 2013 Report Share Posted August 18, 2013 stanko, kreki, alfa (glava samo viri), ivan, dz, mohi, doca, iza doce cela koji se sakrio od riba, igor, kojot Quote The thing's hollow — it goes on forever — and — oh my God — it's full of stars! Link to comment Share on other sites More sharing options...
traktori Posted August 18, 2013 Report Share Posted August 18, 2013 Jerli skocio Kreki da Bubilijem? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cela Posted August 18, 2013 Report Share Posted August 18, 2013 ovaj peja chiter nabo je sve, samo je pomeso mene i astoru ! Quote When the going gets tough, the tough get going Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted August 18, 2013 Report Share Posted August 18, 2013 poz za diega cara karaburme...jos samo da sam video rekija i rebela i to bi bilo to, ali ima vremena, SOON! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted August 18, 2013 Report Share Posted August 18, 2013 ахаха, тео си да ставиш ону фотку са лигњом ал би ти срали хејтери! Quote brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ребел Posted August 18, 2013 Report Share Posted August 18, 2013 poz za diega cara karaburme...jos samo da sam video rekija i rebela i to bi bilo to, ali ima vremena, SOON! Па могао си да се јавиш да долазиш! Quote Mislim da sam frustriran zbog svega od navedenog, kako si me procitao, ciganmala frojdovac. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Diego Posted August 19, 2013 Report Share Posted August 19, 2013 poz za diega cara karaburme...jos samo da sam video rekija i rebela i to bi bilo to, ali ima vremena, SOON! vocni pozdrav! rekija bih zvao da me nije obrisao (opet) sa skajpa :D Quote I see by your outfit, that you are a cowboy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted August 19, 2013 Report Share Posted August 19, 2013 Мирина слика се више не види !:) Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRA Posted August 19, 2013 Report Share Posted August 19, 2013 popravljeno! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted August 19, 2013 Report Share Posted August 19, 2013 Хвала :) сад могу и ја да се играм препознавања руроваца !!:) Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted August 19, 2013 Report Share Posted August 19, 2013 Па могао си да се јавиш да долазиш! bio sam na jedan dan samo, a i ti si radio koliko sam skapirao...ali ima vremena, jos ako uspete da zivucete rekija na pivo to je to! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted August 25, 2013 Report Share Posted August 25, 2013 Video sam danas Spua na raskrsnici kod Ušća i svirao mu iz kola i vikao Spu ali me je on iskulirao :( Bio je pešaka, valjda ga je zbunilo što nije u prirodno podrazumevanom vidu transporta - bajsu :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlada_ Posted August 28, 2013 Report Share Posted August 28, 2013 napokon i ja da ispostujem temu! miislim da je jebeni cekao na trgu bus, pa je u medjuvremenu otisao da ukrade nesto u tomi, ali morace on da potvrdi to! da sam bio sto posto siguran da je on ovo bi bio totalni off topic, da se zna! Quote "The horse ran away with the spoon, I wish I was on the moon, too" Link to comment Share on other sites More sharing options...
spo(ghost) Posted August 28, 2013 Report Share Posted August 28, 2013 o/ picu sa pecenicom, kackavaljem, pavlakom i maslinama Quote Nije bitno da je velik, bitno je da je lep... Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikita_ Posted August 29, 2013 Report Share Posted August 29, 2013 pedro! Quote sine nikita, postao si nik kejv Vagine 90 posto zena sveta su ti otvorene Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted August 31, 2013 Report Share Posted August 31, 2013 Zaskočio me neki lepotan danas, kaže da je sa RuR-a, ali nisam znao ko je! Mnogo je lep i priča španski, a i voli decu! Posebno žensku! Ne znam da li sam spomenuo da je mnogo lep! :* Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted September 5, 2013 Report Share Posted September 5, 2013 e, pre neki dan zamalo da sretnem mIRU al je izrurovala :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRA Posted September 5, 2013 Report Share Posted September 5, 2013 imao si slušalice i previše si brz i visok i previše smo bili u gužvi na skretanju iz sremske u knez! a i stidim se hihi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted September 5, 2013 Report Share Posted September 5, 2013 i ja sam pre neki dan zamalo sreo Vitju,ali ljaljan nije znao gde je bucko u Francuskoj pa me je ispalio! Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted September 5, 2013 Report Share Posted September 5, 2013 diego, kad ces da prebijes ovog soma :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts