gruja Posted May 6, 2012 Report Share Posted May 6, 2012 lexova rur vintage maja sabija i ja bih je rado nosio! a i ivanova industrijska minimalija! moze,moze,idemo bre! gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted May 6, 2012 Report Share Posted May 6, 2012 ove dve nidzine su kvalitet. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted May 6, 2012 Report Share Posted May 6, 2012 moze ova zi dzrman industry! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlada_ Posted May 6, 2012 Report Share Posted May 6, 2012 HOCEMO URBANE KOMBINACIJE BOJA "The horse ran away with the spoon, I wish I was on the moon, too" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slađan Posted May 6, 2012 Author Report Share Posted May 6, 2012 HOCEMO URBANE KOMBINACIJE BOJA HOĆEMO KOMBINACIJE BOJA! pljk! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bliss Posted May 6, 2012 Report Share Posted May 6, 2012 meni ljubicasti splatter izgleda kao da je neko imao default majicu pa se zeznuo kad je nategao teglu cvekle... :/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
brue Posted May 6, 2012 Report Share Posted May 6, 2012 Aj ako moze neko da linkuje psd ili makar jpg za logo klanrura.... trazih pa nisam nasao, te se malo i iznervirah... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slađan Posted May 6, 2012 Author Report Share Posted May 6, 2012 (edited) ja trenutno imam samo ovo pri sebi http://www.sendspace.com/file/6p9dwl PS: u pitanju je ovaj default RUR logo kao gore, levo u vrhu ove strane. Edited May 6, 2012 by CheighLee pljk! Link to comment Share on other sites More sharing options...
brue Posted May 6, 2012 Report Share Posted May 6, 2012 da, ok, mislio sam da ima neki cogwheel/gear vec gotov, a malo kompleksniji od loga u cosku. Np, google to the rescue... Link to comment Share on other sites More sharing options...
prota_ Posted May 6, 2012 Report Share Posted May 6, 2012 (edited) dobro mi ja ova od velikog ace (ivana~), samo mi nekako ne lici na zupcanik. i nidzine su dobre. Edited May 6, 2012 by prota_ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slađan Posted May 6, 2012 Author Report Share Posted May 6, 2012 da, ok, mislio sam da ima neki cogwheel/gear vec gotov, a malo kompleksniji od loga u cosku. Np, google to the rescue... Pa nešto kompleksnije i egzotičnije mogu tek sutra da šerujem. pljk! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ivan~ Posted May 6, 2012 Report Share Posted May 6, 2012 velikog ace (ivana~) Necemo da se prozivamo! "This is your life and it's ending one minute at a time." Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted May 6, 2012 Report Share Posted May 6, 2012 Meni se sve dopadaju, čak i dolan u nekom smislu iako ga ne gotivim (naravno minus penis :)) Jedino kod Ivan~-ovog predloga - ovo nije baš zupčanik tj. jeste al' skroz neprimenjiv bilo gde :) Kada bi ga samo učinio malo više zupčanikastim, meni bi bio super. Naravno, ako drugi kažu da im je i ovakav strava, kul. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Frame Posted May 7, 2012 Report Share Posted May 7, 2012 (edited) ....tako nekako. samo logo: http://dl.dropbox.com/u/848088/rurlogomajica.png Edited May 7, 2012 by Frame Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlada_ Posted May 7, 2012 Report Share Posted May 7, 2012 frejm, daj onaj tvoj bolesni 'trollface' od pre sto godina :) "The horse ran away with the spoon, I wish I was on the moon, too" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Frame Posted May 7, 2012 Report Share Posted May 7, 2012 frejm, daj onaj tvoj bolesni 'trollface' od pre sto godina :) ovo? To je jedina trolfejs majica koju sam ja ikada napravio. I nikada odstampao... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted May 7, 2012 Report Share Posted May 7, 2012 Zanimljiva je i ova frejmova. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted May 7, 2012 Report Share Posted May 7, 2012 i meni je superica,tezak izbor za ziri gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
prota_ Posted May 7, 2012 Report Share Posted May 7, 2012 meni je genijalna ova njiva u pozadini na frejmovoj majici. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fushi.ryuu Posted May 7, 2012 Report Share Posted May 7, 2012 Meni se dopadaju samo Lexova (realno najbolja majica ikada, i ne ja nisam lexov alt lol odakle vam to) i Ivantildina. Nigrolina je profi odrađena, ali nekako mi je tja. .: l@w.: co-founder of kouteki Link to comment Share on other sites More sharing options...
w()()() Posted May 7, 2012 Report Share Posted May 7, 2012 meni je i dalje adolfova najgotivnija na terasi se spasi lesli se vraca kruci Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slađan Posted May 7, 2012 Author Report Share Posted May 7, 2012 Ajmo vako, pošto vam je trebalo da se uhodate malo, da produžimo rok do ovog petka - 11-og maja 2012. Pa dajte još radova slobodno :D pljk! Link to comment Share on other sites More sharing options...
VELIKI KURAC Posted May 7, 2012 Report Share Posted May 7, 2012 Sve majice su uzasne sem Nigroline, koja je pro. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fushi.ryuu Posted May 8, 2012 Report Share Posted May 8, 2012 Hajmo Nikvude, sad je prilika da napraviš Trola do kraja! .: l@w.: co-founder of kouteki Link to comment Share on other sites More sharing options...
fushi.ryuu Posted May 8, 2012 Report Share Posted May 8, 2012 A kad smo već kod trolova, evo ga još jedan dizajn. Tj. koncept za dizajn. Naziv: Daki Crvena majica. Bela slova + crna grafika na grudima. Na rukavima ima po jedan beli krstić. Ispis je: Gore levo na majici "Moj je život" Dole desno na majici "Švicarska" A u sredini se vidi mehanizam švajcarskog sata (odnosno gomila rur zupčanika u kućištu). Svaki zupčanik se očigledno ne slaže sa drugim zupčanicima, tj. nisu dobro uklopljeni i na svakom je mali . .: l@w.: co-founder of kouteki Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts