Guest Posted May 21, 2012 Report Share Posted May 21, 2012 opusti se, proći će čim bude prva epizoda survivor-a. gde da pazarim neko fino odelo i cipele za svadbe and shit u bgu? do 300 eura ja bih za te pare šio kod krojača, ako znaš dobrog (pitaj kevu) ja imam par odela šivenih kod matorog krojača, sad su malo izašla iz mode takva (duži sako sa dva dugmeta itd) al i dalje izgledaju milion puta bolje od konfekcije. nažalost, matori je umro, inače bih te poslao kod njega. cena je tu negde bila, 50-100e materijal i 200e rad. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted May 21, 2012 Report Share Posted May 21, 2012 Ja sam kupio u Brankodexu i mislim da mi je sasvim ok odelo :) Mislim, nije baš tako kao što kažeš, nije ni kao ova vrh druga odela neka, ali je sasvim ok u skladu sa cenom. Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted May 21, 2012 Report Share Posted May 21, 2012 ja bih za te pare šio kod krojača, ako znaš dobrog (pitaj kevu) ja imam par odela šivenih kod matorog krojača, sad su malo izašla iz mode takva (duži sako sa dva dugmeta itd) al i dalje izgledaju milion puta bolje od konfekcije. nažalost, matori je umro, inače bih te poslao kod njega. cena je tu negde bila, 50-100e materijal i 200e rad. kod krojaca se kroji, kod sivaca se sije! Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
togFU Posted May 21, 2012 Report Share Posted May 21, 2012 hahaha :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted May 21, 2012 Report Share Posted May 21, 2012 alfa 1 ivke 0 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
dvnityCker Posted May 21, 2012 Report Share Posted May 21, 2012 okači onaj snimak sa gej parade i pošalji im link, ima da te zaposle u ambasadi :D hm, imam cak i preteca pisma "pederu iz stana 19" kad sam ziveo u blokovima, mogu azil da trazim :D taman duzmeš neki stančić sa onih 5 soma mesečno koje zarađuješ tesko ovaj mesec, treba komp da uzmem i iskesiram siciliju u julu, a i akcije nisa su pale, trebalo bi uleteti sa ustedjevinom The people can always be brought to the bidding of the leaders. That is easy. All you have to do is tell them they are being attacked and denounce the pacifists for lack of patriotism and exposing the country to danger. It works the same way in any country. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted May 21, 2012 Report Share Posted May 21, 2012 alfa 1 ivke 0 e moj pero, a ja mislio ti ozbiljan čovek Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted May 21, 2012 Report Share Posted May 21, 2012 http://www.njuz.net/navijacki-poklic-grobarske-pike-od-sutra-se-vodi-kao-napad-na-drzavu/ Dobar ovaj njuz, jos uvek. :] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Veljok Posted May 21, 2012 Report Share Posted May 21, 2012 Uh, ukupno sam izvadio 8 zuba za nekih 2 meseca i bas sam smrsao i sad mi sve veliko, posebno farmerke... Link to comment Share on other sites More sharing options...
lawl_ Posted May 21, 2012 Report Share Posted May 21, 2012 pa što si vadio tolke zube jbt? :v Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trooper Posted May 21, 2012 Report Share Posted May 21, 2012 zar ne znaš da to ne izrasta ponovo! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Veljok Posted May 21, 2012 Report Share Posted May 21, 2012 pa haos mi je sa zubima pa mora svasta da se vadi da bi se napravilo mesta i da bi se fiksnom protezom sve namestilo... 4 umnjaka + 1 i po iz mesa + 1 mlecni + 1 regularan koji je poludeo Link to comment Share on other sites More sharing options...
MikacNS Posted May 21, 2012 Report Share Posted May 21, 2012 Zasto ljudi taguju svoju decu svojim imenom na fejsu? glup sam Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted May 22, 2012 Report Share Posted May 22, 2012 aj pogledacu sve te neke varijante, pa cu videti jos smor mi je sto mi plata leze sredinom juna, a svadba je za par dana Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted May 22, 2012 Report Share Posted May 22, 2012 Imam utisak kao da je lejzr pricao telefonom sa nekim, izgovarao ovu recenicu i mahinalno postovao to na rur. :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted May 22, 2012 Report Share Posted May 22, 2012 grobarcina glupava! Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted May 22, 2012 Report Share Posted May 22, 2012 Zasto ljudi taguju svoju decu svojim imenom na fejsu? glup sam zato sto kad postanes roditelj, generalno pocinje da se luci hormon retardiranosti koji te tera da pravis budalu od svog deteta i sebe ubedjen da je to svma slatko i super. Obicno nije, a ponajmanje jadnom detetu, ali zato je roiteljima srce puno. skroz zajebano je biti roditelj ja da ti kazem. Da, okacite video u snegu. You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted May 22, 2012 Report Share Posted May 22, 2012 al taj video je atipican :D i zato je dobar :D Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dvnityCker Posted May 22, 2012 Report Share Posted May 22, 2012 koji je najsporiji lift na svetu? onaj kojim se vozite kad vam se kenja The people can always be brought to the bidding of the leaders. That is easy. All you have to do is tell them they are being attacked and denounce the pacifists for lack of patriotism and exposing the country to danger. It works the same way in any country. Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted May 22, 2012 Report Share Posted May 22, 2012 a ako se vozis tramvajem? Link to comment Share on other sites More sharing options...
sekira Posted May 22, 2012 Report Share Posted May 22, 2012 pa to je onda najsporiji tranvaj Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted May 22, 2012 Report Share Posted May 22, 2012 ako polazi sa ajrodroma onda sigurn nije ! Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted May 22, 2012 Report Share Posted May 22, 2012 http://www.njuz.net/navijacki-poklic-grobarske-pike-od-sutra-se-vodi-kao-napad-na-drzavu/ Dobar ovaj njuz, jos uvek. :] bas su ocajni,i to vec duze vreme,raspadaju se blicovski gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Gotti_ Posted May 22, 2012 Report Share Posted May 22, 2012 pa ja umirem za ovo :D don't grow up it's a trap Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted May 22, 2012 Report Share Posted May 22, 2012 bas su ocajni,i to vec duze vreme,raspadaju se blicovski ne znam, meni su odlicni. Videh i ovo za poraz Novaka i Tomu, isto mi je super. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts