markotod91 Posted May 11, 2012 Report Share Posted May 11, 2012 Ovaj Daki ne zna ni da napise pravilno sta je pio. Od kako igram sa Krekijem, moja zena vise ne hrche. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted May 11, 2012 Report Share Posted May 11, 2012 Ja gotivim h&m skroz. Kad god odem negde preko, volim da svratim u h&m i uvek nadjem neku kul, a jeftinu stvar. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted May 11, 2012 Report Share Posted May 11, 2012 Sto ljudi sto ćudi. Meni je isto Starbaks bezveze, pisali smo već o tome, potpisujem ivankovo, a probao sam skoro svaku kafu, bolja mi je iz grineta, a grinet mi nije u vrhu ponude. H&M sa druge strane nađem uvek nešto zanimljivo iako znam da će da se raspadne brzo :)) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted May 11, 2012 Report Share Posted May 11, 2012 Ja gotivim h&m skroz. Kad god odem negde preko, volim da svratim u h&m i uvek nadjem neku kul, a jeftinu stvar. +1 ovih nekoliko dukseva koje imam mi traju boga oca Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sd D1ablo Posted May 11, 2012 Report Share Posted May 11, 2012 Odose dva dobra druga u ameriku na work and travel u aljasku (da zadovoljavaju kamiondzije), jbt kakav ce im to biti adventure, jedva cekam da gledam slike! :) Da nisam toliko sjeban i zaglibljen da sto brze zavrsim faks, mozda bi spicio i ja na tako nesto, samo sto treba dobra startna kinta. Hoes before NGOes Link to comment Share on other sites More sharing options...
Santa Posted May 11, 2012 Report Share Posted May 11, 2012 U H&M sam kupio klincu tonu stvari. Koje su i dalje cele i dobre. Roba jeste made in china, ali kvalitetna (barem dečija koju sam uzimao) Svakoga dana u svakom pogledu, sve više napredujem Link to comment Share on other sites More sharing options...
samir^b Posted May 11, 2012 Report Share Posted May 11, 2012 Di u Srbiji ima da se kupi? "Odvajali se mi ili ne, mi smo vec odvojeni!" - Dj. Balasevic Link to comment Share on other sites More sharing options...
samir^b Posted May 11, 2012 Report Share Posted May 11, 2012 OK! "Odvajali se mi ili ne, mi smo vec odvojeni!" - Dj. Balasevic Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted May 11, 2012 Report Share Posted May 11, 2012 Zanimljivo izgleda ali kapiram da je zapravo skroz nepraktično. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dvnityCker Posted May 12, 2012 Report Share Posted May 12, 2012 ali i starbaks i h&m su teška govna :( starbaks ima do jaja mafine The people can always be brought to the bidding of the leaders. That is easy. All you have to do is tell them they are being attacked and denounce the pacifists for lack of patriotism and exposing the country to danger. It works the same way in any country. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlada_ Posted May 12, 2012 Report Share Posted May 12, 2012 MEMFIS MEMFIS "The horse ran away with the spoon, I wish I was on the moon, too" Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted May 12, 2012 Report Share Posted May 12, 2012 Volim kad se ovako kvalitetno odmorim i probudim rano ujutru, 13-14 sati sam spavao osećam se kao novorodjenče sad :) У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
Santa Posted May 12, 2012 Report Share Posted May 12, 2012 Još da ti neko ugura sisu u usta... Svakoga dana u svakom pogledu, sve više napredujem Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted May 12, 2012 Report Share Posted May 12, 2012 ili ekser gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted May 12, 2012 Report Share Posted May 12, 2012 Lepo sam spavao i ja, mada mi je nešto bilo teško da otvorim oči kad sam se probudio :) Inače je Ada već puna bila u pola deset, prolazio sam tuda. Ne baš kao ono jul-puna, ali solidno. Treba iskoristiti današnji dan dok ne krene sutra ivanovo vreme u naredna tri-četiri dana! Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted May 12, 2012 Report Share Posted May 12, 2012 Sinoc na bum zavrsili u Ns-u, a tamo sredo Docu, Alphu i Sharulju kako idu u neki klub da slusaju Coku kako vrti. :D I pozdrav za Sube-a, koji se javio, sto nije tipicno za jednog rurljanina. :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Veljok Posted May 12, 2012 Report Share Posted May 12, 2012 Na neki fudbal u Olimp, da se iskoristi ovo lepo vreme. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted May 12, 2012 Report Share Posted May 12, 2012 Sinoc na bum zavrsili u Ns-u, a tamo sredo Docu, Alphu i Sharulju kako idu u neki klub da slusaju Coku kako vrti. :D Nisu Coku sigurno,nego Sini juniora! HIJAO JEBI COKU GLUPOG GROBARA! enivej,ja sam prodao za tu zurku,place mi se,evo sedim na poslu i ovakav sam 1 gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted May 12, 2012 Report Share Posted May 12, 2012 Nisu Coku sigurno,nego Sini juniora! pa valjda i jednog i drugog, ako sam dobro razumeo, ali ljudi ovde ne znaju mladjeg Sinija, pa ono. :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
sekira Posted May 12, 2012 Report Share Posted May 12, 2012 nisam znao za tu zurku, inace bih dosao i javio bih se! Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted May 12, 2012 Report Share Posted May 12, 2012 Najbolje da ne znaju, Siniju treba podići spomen-česmu za sve zasluge na klinkama Link to comment Share on other sites More sharing options...
Santa Posted May 12, 2012 Report Share Posted May 12, 2012 Je sini okačio onu gologuzu što puši na balkonu? Svakoga dana u svakom pogledu, sve više napredujem Link to comment Share on other sites More sharing options...
shoocky Posted May 12, 2012 Report Share Posted May 12, 2012 kolko je lep dan tolko je tesko Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ребел Posted May 12, 2012 Report Share Posted May 12, 2012 Mislim da sam frustriran zbog svega od navedenog, kako si me procitao, ciganmala frojdovac. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sinister Posted May 12, 2012 Report Share Posted May 12, 2012 Je sini okačio onu gologuzu što puši na balkonu? ^_______________________________________^ Bring It Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts