_Gotti_ Posted April 28, 2012 Report Share Posted April 28, 2012 hoce neko mozda da da karte za Karla ? :D don't grow up it's a trap Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted April 28, 2012 Report Share Posted April 28, 2012 5000 za karte za cox-a, ufff Izgleda da sam video Lag-a u Beogradu, jedino da se on javi pa da kaze, al nesto ne verujem, iz NS-a je valjda pa.. moguće da jesi, u beogradu je lag poz svima pozz Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted April 28, 2012 Report Share Posted April 28, 2012 Botman pls Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted April 28, 2012 Report Share Posted April 28, 2012 Tek sam juče saznao da je pesma ''Ne lomite mi bagrenje'' zapravo napisana protiv albanskog nasilja nad Srbima na Kosovu, i sad sam je slušao i shvatio je na potpuno drugačiji način, jasne su mi sve poruke i metafore. Ovo mi je za koji promil popravilo mišljenje o Djoletu. У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
absolute Posted April 28, 2012 Report Share Posted April 28, 2012 Cuo sam da i Kjoot ide na koks veceras QUOTE (Kojot @ Apr 21 2009, 03:24)relnao pametna devojka se ili iskenaj pre sexa ili se izklistira tusem i namaze pomadom Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted April 28, 2012 Report Share Posted April 28, 2012 Tek sam juče saznao da je pesma ''Ne lomite mi bagrenje'' zapravo napisana protiv albanskog nasilja nad Srbima na Kosovu, i sad sam je slušao i shvatio je na potpuno drugačiji način, jasne su mi sve poruke i metafore. Ovo mi je za koji promil popravilo mišljenje o Djoletu. Djole je car, kazem ja. :] Link to comment Share on other sites More sharing options...
samir^b Posted April 28, 2012 Report Share Posted April 28, 2012 i ja :) "Odvajali se mi ili ne, mi smo vec odvojeni!" - Dj. Balasevic Link to comment Share on other sites More sharing options...
konfuzni Posted April 28, 2012 Report Share Posted April 28, 2012 jel istina da se dobijaju akcije Telekoma pre izbora nekih 70e? danas mi rekao ortak reko lozi me pa da pitam I wish that BACKSPACE works in life!. Link to comment Share on other sites More sharing options...
samir^b Posted April 28, 2012 Report Share Posted April 28, 2012 Istina je. Glasaj za DS! "Odvajali se mi ili ne, mi smo vec odvojeni!" - Dj. Balasevic Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted April 28, 2012 Report Share Posted April 28, 2012 (edited) Tek sam juče saznao da je pesma ''Ne lomite mi bagrenje'' zapravo napisana protiv albanskog nasilja nad Srbima na Kosovu, i sad sam je slušao i shvatio je na potpuno drugačiji način, jasne su mi sve poruke i metafore. Ovo mi je za koji promil popravilo mišljenje o Djoletu. tacno, ali to je pricao pre Slobe krajem 90ih, za vreme Slobe jelte, bila je slicna situacija na Kosovu i tada je rekao da su Srbi ponekad veci Siptari od samih Siptara i kako "Ne lomite mi bagrenje" menja uloge Edited April 28, 2012 by alpha Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
evgeniy Posted April 28, 2012 Report Share Posted April 28, 2012 znaci i dalje je balijasevic Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted April 29, 2012 Report Share Posted April 29, 2012 (edited) tacno, ali to je pricao pre Slobe krajem 90ih, za vreme Slobe jelte, bila je slicna situacija na Kosovu i tada je rekao da su Srbi ponekad veci Siptari od samih Siptara i kako "Ne lomite mi bagrenje" menja uloge acully Dolan a u pravim vestima, igrao sam prokleti warblade, pa mozda tri sata, oci su mi ispale. Cale me terao da mu skinem to i instaliram, pa se sad i ja navukao. Pu bre. Edited April 29, 2012 by LESkOpoz Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted April 29, 2012 Report Share Posted April 29, 2012 Večeras rešio da iskuliram život uz neku igru, u uzeo sam da igram Penumbru, povučen dobrim iskustvom sa Amnezijom. U pitanju je igra prvenac frictional games razvonoj tima, i do sada sam više nego zadovoljan igrom, sadrži sve kvalitete koje i amnezija ima. Odlična atmosfera, intriganta priča i zagonetke lagane, ali opet ne i dosadne, taman kako treba. У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ребел Posted April 29, 2012 Report Share Posted April 29, 2012 Дошао са БСа. Предобар концерт, море позитивне енергије, брутална атмосфера, скоро без инцидената. Није било туче, једино што су неки ликови пред крај упалили бакљу и неки дебили су ладно ломили столице, па је накратко настала пауза отприлике на половини концерта. Почели су нешто мало после осам, завршили после поноћи. Гостовали су им неки бугарски цигани, ТХЦ ла фамилиа и Ф4, као и неки хор што је стајао у позадини и музичари са којима су снимили спот за Баладу дисидента. Све у свему, не сећам се да сам икада био на концерту са бољом атмосфером. После сам допешачио до куће и потврдио одличну кондицију. :) Mislim da sam frustriran zbog svega od navedenog, kako si me procitao, ciganmala frojdovac. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted April 29, 2012 Report Share Posted April 29, 2012 Дошао са БСа. Предобар концерт, море позитивне енергије, брутална атмосфера, скоро без инцидената. aj lold. :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ребел Posted April 29, 2012 Report Share Posted April 29, 2012 Што? :) Mislim da sam frustriran zbog svega od navedenog, kako si me procitao, ciganmala frojdovac. Link to comment Share on other sites More sharing options...
samir^b Posted April 29, 2012 Report Share Posted April 29, 2012 Sinoć sam navatao Šiptarku sa Kosova u srpskom klubu, omađijao neverovatnim šarmom i malo, što bi ovi klinci danas rekli, izvatao i rekao KOSOVO JE SRBIJA! Jako sam bio ponosan na sebe. Al ne znam da l da je prcam, ipak je Šiptarka :S "Odvajali se mi ili ne, mi smo vec odvojeni!" - Dj. Balasevic Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ste Posted April 29, 2012 Report Share Posted April 29, 2012 acully Dolan a u pravim vestima, igrao sam prokleti warblade, pa mozda tri sata, oci su mi ispale. Cale me terao da mu skinem to i instaliram, pa se sad i ja navukao. Pu bre. Igras online?)) Ja igram online with fire and sword, pa ako si za daj da peglamo. http://www.biss.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Gotti_ Posted April 29, 2012 Report Share Posted April 29, 2012 Lepa atmosfera bila sinoc u areni don't grow up it's a trap Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted April 29, 2012 Report Share Posted April 29, 2012 Што? :) Pa kontradiktorno malo. Vrhunska atmosfera, pozitivna energija, skoro nije bilo incidenata. Ovo poslednje mi je smesno kao opis nekog koncerta, a posle si jos nabrojao tri incidenta ako se ne varam. :D Mislim, nista lose, nego mi je smesno kako si sklopio sve to. :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted April 29, 2012 Report Share Posted April 29, 2012 to nisu incidenti, to je nabujala mladost. sindikat se totalno ofucao bogme. You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted April 29, 2012 Report Share Posted April 29, 2012 Igras online?)) Ja igram online with fire and sword, pa ako si za daj da peglamo. nisam izvalio da warblade moze online. A pogledao sam sta je ovo with fire and sword, ali ne znam kakve to ima veze sa warblade-om? :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ste Posted April 29, 2012 Report Share Posted April 29, 2012 Ekspanzija. Kupi! Pa da idemo rame uz rame protiv infidelsa!! http://www.biss.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
evgeniy Posted April 29, 2012 Report Share Posted April 29, 2012 jedem ovaj king size starkov smoki i valjam se, koji carevi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted April 29, 2012 Report Share Posted April 29, 2012 ne kapiram? :)) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts