Junkie Posted October 3, 2012 Report Share Posted October 3, 2012 ok je Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted October 3, 2012 Report Share Posted October 3, 2012 samo ne toliko svetao font mozda. Quote facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted October 3, 2012 Report Share Posted October 3, 2012 Ako stignu kolege dizajneri danas do sastanka da spreme neke montaže, imaćemo ih! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted October 3, 2012 Report Share Posted October 3, 2012 drugovi, javila se sasvim realna mogućnost da ne stignem na sastanak danas. ako prodam, trudiću se da u toku dana izwotujem o stvarima o kojima sam hteo da pričam na sastanku (mada ih i nema mnogo). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted October 3, 2012 Report Share Posted October 3, 2012 Noooooooo :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted May 13, 2013 Report Share Posted May 13, 2013 Drugari, iako ćemo svakako najverovatnije prvo da sređujemo limariju pa brendiramo, ali hajde da vidimo gde smo. Evo finalnog predloga na kojem smo zastali i koji se većini dopao, što se tiče brendiranja "štrafti". Što se tiče samog brendinga, sazdan je od kombinacije nickova forumaša koji su učestvovali u projektu kao i nekih poznatih fraza sa foruma. Pogledajte da li su to nadimci koji su i vama ok, tj. da li hoćete da budete drugačije potpisani i sa druge strane, da li smo nešto od fraza propustili. 1. Doolio 2. Dovla 3. Grbitj 4. Rev 5. Santa 6. Zwerko 7. Lucky 8. s0mi 9. cali 10. Ivan 11. Longleyy 12. Ivan~ 13. Alpha 14. Atomic 15. Veliki kurac 16. Shekk 17. Srba 18. Nickwood 19. Togfu 20. Junkie 21. Sa1nt 22. Hajli 23. Bolkonski 24. Kali 25. Prota 26. G!!! 27. AleBrale 28. Gruja 29. Igor 30. Dz 31. Trupsi 32. Dr Nick Riviera 33. Dule_smor 34. Koma RUR SSI KMIJ CSB PK KZV I ŠTA ĆEMO SAD? SREŠĆEMO SE UŽIVO KAD TAD SAMO REJV HEJT Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlexG Posted May 13, 2013 Report Share Posted May 13, 2013 Od mog nicka se vidi samo BRALE.... :( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted May 13, 2013 Report Share Posted May 13, 2013 ja i ne vidim moj nick (inb4 pa kad si pijan!) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Astora Posted May 13, 2013 Report Share Posted May 13, 2013 Ja se izvinjavam sto upadam, jes' da nisam u ovoj prici oko auta ali moram da priznam da ovo oko brendiranja i ova zadnja Lakijeva fotka izgleda ekstra. Svaka cast. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted May 13, 2013 Report Share Posted May 13, 2013 odličan je predlog, naravno, još malo to sve da se sredi, tj. align-uje :) ja još uvek glasam i za (diskretan) brending sa strane, recimo na donjem delu prednjih vrata. Ono kao "KLANRUR" ili "KLANRUR.RS/FORUM"... tako nešto... Quote facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted May 14, 2013 Report Share Posted May 14, 2013 Sa1nt =/= Sa1Nt Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted May 14, 2013 Report Share Posted May 14, 2013 ja bih samo izrazio zelju da u rur brending bude ukljuceno i Dojson! ako treba da se zrtvuje moj nadimak,onda ucinite i to ako treba! Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted May 14, 2013 Report Share Posted May 14, 2013 OK, proverićemo ovo što se ko ne vidi i slično, ali ovo je samo preview, neće baš ovako izgledati final. Takođe, koncept i jeste da neki nadimci budu "presečeni" jer će se sve ponavljati. Ali ok, samo šibajte komentare dalje. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted May 14, 2013 Report Share Posted May 14, 2013 Kal1mero је мој ник а не кали !!:)))) Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cali Posted May 14, 2013 Report Share Posted May 14, 2013 Šta bi sa KLANRUR između stop svetala? To mi je bio najbolji element. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted May 14, 2013 Report Share Posted May 14, 2013 Po meni je to i dalje u igri, samo da vidimo, beše dovla pominjao da je našao neke da mogu to povoljno da nam urade ... ajd' pa možda se i on javi pa da to odradimo. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted May 14, 2013 Report Share Posted May 14, 2013 ja se ne sećam tog KLANRUR između, ja sam svojevremeno izneo predlog da između ide RUROMOBIL ali to nije naišlo na pozitivne komentare, te je bilo izbačeno iz kombinacije. A bilo je priče da se uradi sa kliritom na nekoj srebrnoj foliji kao dole, mada sad mi to nešto bzvz... posle sam pitao one sto imaju waterjet, to nije bilo jeftino... znak za prednju haubu je bio 40 evra (oko 20 cm dužine), sa njihovim materijalom. Izgledao bi mega, ali skupo to. Quote facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Junkie Posted May 14, 2013 Report Share Posted May 14, 2013 svidja mi se... do kad treba da se da kesh? nek mi baci neko na PM racun na koji mogu odavde da posaljem kintu, skroz sam zaboravio sad kad sam bio. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts