fushi.ryuu Posted July 13, 2012 Report Share Posted July 13, 2012 A ne bogs? Quote .: l@w.: co-founder of kouteki Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZerBah Posted July 13, 2012 Report Share Posted July 13, 2012 Drugi font, imena kao nikovi sa foruma, pls. Quote А в чем сила, брат? Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted July 13, 2012 Report Share Posted July 13, 2012 treća slika mi je kul, sa onim zupčaniččićima :) 2 cm font recimo a šta smo rekli na kraju za boju fonta? mislim da će ovo biti suviše zgusnuto/sitno/komplikovano da ga radimo u crnoj mat, mislim da se neće videti i da neće biti efekta. Možda narandžasta ipak? Quote facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Junkie Posted July 13, 2012 Report Share Posted July 13, 2012 ja sam pre mislio u ovom fazonu ali svakako #3 najbolja.. pa #2 .. prva nista Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted July 13, 2012 Report Share Posted July 13, 2012 Uživo je nešto drugačija situacija, jerbo je ovaj kec font ok. Ali uzeli smo neke primere pa ćemo dodatno namontirati. Džankijev font je ok. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted July 13, 2012 Report Share Posted July 13, 2012 dzanki je samo invertovao sliku broj 3 bre :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted July 14, 2012 Report Share Posted July 14, 2012 ja samo zelim da obavezno pise veliki kurac na automobilu! Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted July 14, 2012 Report Share Posted July 14, 2012 I naravno kada idu nickovi ići će oni sa foruma ovo je bilo preuzeto sa onog mog listinga. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted July 14, 2012 Report Share Posted July 14, 2012 veliki kurac da piše al da se vidi samo kad se podigne hauba! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted July 14, 2012 Report Share Posted July 14, 2012 http://nooooooooooooooo.com/ Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted August 6, 2012 Report Share Posted August 6, 2012 Ajde malo da se vratimo na temu. Evo nekog predloga brendinga na osnovu odabranih fontova sa onog okupljanja. Font je ovde BEO jer je teško staviti onu varijantu o kojoj smo pričali a da ljudi skapiraju šta je u pitanju. Znači zamislite sve da je mnogo tamnije :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trooper Posted August 6, 2012 Author Report Share Posted August 6, 2012 ok, samo se nadam da ce biti znatno tamnije, ili jos bolje da traka bude mat crna a slova na njoj sjajno crna. Mada i dalje ne znam zasto toliko forsirate nasa imena? Ja sam RUR brending zamisljao kao neke geek (tipa onaj RUR zupcanik sastavljen od brda memea i lokalnih-memea) ili polu geek (tipa CAMO PEJB) fore Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted August 6, 2012 Report Share Posted August 6, 2012 Pa zbog toga smo i glasali :) I ja sam originalno bio za tu ideju, ali onda smo dali ljudima da biraju i eto! Ili da jednu štraftu uradimo sa nikovima a drugu sa pojmovima! To bi bilo hip! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted August 6, 2012 Report Share Posted August 6, 2012 ja bih povećao spejsing ovde a otvoren sam i za predloge oko drugačijeg sadržaja, mada mi se ovo sa nick-ovima sviđa Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shekk Posted August 6, 2012 Report Share Posted August 6, 2012 možda da orijentacija slova na 2 štrafte bude <90 a ne paralelno ? "Brže" će da budu štrafte Quote jebote, smorio si sa kukanjem vise :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trooper Posted August 6, 2012 Author Report Share Posted August 6, 2012 pa ni sad nisu slova paralelno sa straftama? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shekk Posted August 6, 2012 Report Share Posted August 6, 2012 ali jesu uzajamno Quote jebote, smorio si sa kukanjem vise :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted August 6, 2012 Report Share Posted August 6, 2012 ovaj trupsi samo mraci,aj mu vratite pare pliz Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted August 6, 2012 Report Share Posted August 6, 2012 mozda malo veca ta slova, ne? Quote facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted August 7, 2012 Report Share Posted August 7, 2012 malo veca slova i da se mixuju nickovi i popular fraze sa rura mozda? :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted October 2, 2012 Report Share Posted October 2, 2012 Podižem ovu temu ovom fotkom: Meni se recimo ovo dopada kako izgleda. Jednostavan je font a lepo je legao ovde i sve se fino vidi i dobra je kombinacija ovih bold i nebold elemenata. Ne znam šta vi mislite da na taj fazon budu strajpovi brendirani? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted October 2, 2012 Report Share Posted October 2, 2012 meni je ovo kul ;) Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted October 2, 2012 Report Share Posted October 2, 2012 pa nije loše, sviđa mi se. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted October 2, 2012 Report Share Posted October 2, 2012 sasvim ok Quote facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
`Dr. Nick Riviera` Posted October 3, 2012 Report Share Posted October 3, 2012 Aminujem Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts