Jump to content

BusPlus

Recommended Posts

• 10 months later...
  • 2 weeks later...

Jeste, ali su juče doneli odluku da kontrolor uzme podatke od građanina i prosledi ih komunalnoj policiji i onda mu odmah izdaje prekršajni nalog. A postavlja se pitanje kako uzme podatke ako ne sme da ga legitimiše? Da bi neko popunio prekršajni nalog mora svakako da ima uvid u ličnu kartu onoga ko je načinio prekršaj. 

Heghlu'meH QaQ jajvam

3 hours ago, Zwerko said:

Jeste, ali su juče doneli odluku da kontrolor uzme podatke od građanina i prosledi ih komunalnoj policiji i onda mu odmah izdaje prekršajni nalog. A postavlja se pitanje kako uzme podatke ako ne sme da ga legitimiše? Da bi neko popunio prekršajni nalog mora svakako da ima uvid u ličnu kartu onoga ko je načinio prekršaj. 

ja sam zapravo razumeo (slušao sam na radiju, možda sam loše skapirao) da KONTROLOR izdaje taj prekršajni nalog i da će dobiti neke male štampače koji će odmah da izdaju naloge.

Dobro si razumeo. Problem je sto kontrolor nije službeno lice pa ne može da izda, tj da potpise prekrsajni nalog. Zato oni nameravaju da mu daju to sranje u koje on upiše tvoje podatke onda putem advanced IT rešenja to posalje Komunalnoj policiji koji to elektronski potpisu i vrate mu da odštampa gradjaninu :) piše sve lepo u prvoj vesti koju sam linkovao.

Jedini je problem sto po zakonu on ne sme da ti uzima podatke i toga su oni sigurno bili svesni i kada su donosili odluku ali ko više ovde jebe zakone.

Heghlu'meH QaQ jajvam

• 1 month later...

Verenicu moju uhvatili bez karte pre godinu dana, stigla kazna na kucnu adresu pre 6 meseci , nije platila 6.000rsd.

Pre dva dana doslao policijska patrola(sa dva murkana) kuci da joj kaze ako ne plati do petka da ide u zatvor 6 dana.

Haos .

I jos nije iz beograda , tako da znate o cemu se radi ako vam dodju na vrata.

Sent from my iPhone using Tapatalk

sigpic7722.gif

Nenenne...treba da je ostavi da bude samostalna, drugacija i samo svoja...sofisticirana...prava zena...neka robija...

:tf:

QUOTE (Kojot @ Apr 21 2009, 03:24)

relnao pametna devojka se ili iskenaj pre sexa ili se izklistira tusem i namaze pomadom