Majstor bora Posted October 1, 2014 Report Share Posted October 1, 2014 Kontrolor nema pravo da legitimise niti da uzima podatke. To pravo nema ni komunalna policija.Ne znam kako ce znati kome da napisu prekrsajnu prijavu ako ne znaju o kome se radi... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
spo(ghost) Posted October 1, 2014 Report Share Posted October 1, 2014 pa zvaće interventnu Quote Nije bitno da je velik, bitno je da je lep... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Majstor bora Posted October 1, 2014 Report Share Posted October 1, 2014 pa zvaće interventnu Jeste interventna ima vremena da se zajebava sa svercerima u autobusima kojih je na hiljade u svakom trenutku. Ovo je neki sistem ako prodje prodje... Interventna kad ti treba kasni po sat vremena a posebno ih boli ona stvar da se vijaju gradom zbog svercera u busu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted October 1, 2014 Report Share Posted October 1, 2014 Nema toliko interventnih :) Poenta je da idu na zaplasivanje i jeste u pravu ovo sto Dei kaze - kontrolor nema pravo da te legitimise, to sme pandur ili komunalni pandur, a njih nemaju dovoljno. Ako ovaj pokusa da te fizicki zaustavi da napustis vozilo ili bilo sta ti njega mozes privatno da tuzis za napad i da mu uzmes pare realno. S druge strane ko ce se time zajebavati... Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slađan Posted October 1, 2014 Report Share Posted October 1, 2014 mogu oni da zovu koga hoće kada nemaju pravo da te zadržavaju niti legitimišu. Quote pljk! Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamnepismen Posted October 1, 2014 Report Share Posted October 1, 2014 Al' to niko ne zna i onda im daju dokumenta. Nisam video jednog kontrolera ceo septembar btw, na relaciji Munze - Sava Centar. Quote . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post grb1tj Posted October 1, 2014 Popular Post Report Share Posted October 1, 2014 mene juče smarali kod SIVa, kulturno sam izašao i oni za mnom i kao sad ćemo komunalce da cimamo koji bleje preko puta... ja krenuo pešaka ka ybc i oni za mnom, i ja štur i odustali su :D 8 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted October 1, 2014 Report Share Posted October 1, 2014 Хаххаххххаа :)) Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post reki Posted October 1, 2014 Popular Post Report Share Posted October 1, 2014 tako treba, samo mirno i dostojanstveno 5 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted October 1, 2014 Report Share Posted October 1, 2014 mene juče smarali kod SIVa, kulturno sam izašao i oni za mnom i kao sad ćemo komunalce da cimamo koji bleje preko puta... ja krenuo pešaka ka ybc i oni za mnom, i ja štur i odustali su :D aahhahahhahaah plakao sam na ovo :)))))))))))))))))))))))) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
babaphet Posted October 1, 2014 Report Share Posted October 1, 2014 Mene juce isto tako u bulevaru kao: - imas kartu? - nemam. I sad one njihove price dza bu, i kao vidis onog celavog na prvim vratima? On je konunalac i bolje ti je da mi das da ti ja pisem nego on. Ja reko sici cu sad. I ovaj lik zove tog celavog i taj celavi izvadi licnu da napisem prijavu, daj mi legitimacoju i vrlo rado. Oni se zbunili pa muk 5 sekundi, ja sam iz komunalne, reko i ja sam u BIA i sta cemo sad? Naravno nista nije bilo usao sam s njima u sledeci tramvaj. Mene su nasli. 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Veljok Posted October 1, 2014 Report Share Posted October 1, 2014 Cemu ovo sluzi? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
trn Posted October 1, 2014 Report Share Posted October 1, 2014 I sta cemo sad?! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted October 23, 2014 Report Share Posted October 23, 2014 (edited) http://www.sservis.rs/studentska-zadruga/poslovi kontam da je ipak neki privatni oglas, ali zašto ove informacije ne dobiju od busplusa? :DDDD Edited October 23, 2014 by Doca. Quote Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted October 23, 2014 Report Share Posted October 23, 2014 ja kontam da je bus plus i da ovako hoće da vide koliko ljudi se švercuje :) Quote Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slađan Posted October 23, 2014 Report Share Posted October 23, 2014 izgleda da oni preskupi aparati za validaciju ne broje dobro putnike. Quote pljk! Link to comment Share on other sites More sharing options...
togFU Posted October 23, 2014 Report Share Posted October 23, 2014 zapravo ovo je dobar potez, ako stvarno žele da poboljšaju uslugu i naprave red vožnje i broj vozila u skladu sa potrebama... jer aparati za validaciju ne mogu da broj putnike, što zbog ovih što se švercuju, što zbog ovih što imaju kartu al ih zabole da je validiraju... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted October 24, 2014 Report Share Posted October 24, 2014 Nije uopste problem u ljudima koji se ne validiraju niti svercuju. BusPlus kao sistem nije napravljen da vodi evidenciju o broju putnika u vozilu, cak i da svi validiraju i placaju kartu podatak nece biti validan jer sadrzi podatak samo kada je neko usao u vozilo, ne kada ga je napustio, sto je drugi bitan parametar da bi znao koliko ljudi ima u vozilu. Dakle da bi precizno zakljucio koliko ljudi u kom momentu ima u kom vozilu ili moraju da se validiraju i na ulasku i na izlasku iz vozila ili da imas ovako neke angazovane koji ce fizicki da ih izbroje. Zato i jeste besmislena njihova prica s validiranjem mesecnih karata jer se iza toga sustinski krije ogranicenje broja voznji po mesecnoj karti. Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted October 24, 2014 Report Share Posted October 24, 2014 Kako los i manjkav sustav. Sta li su snsovci mislili kad su ga postavljali? Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted October 24, 2014 Report Share Posted October 24, 2014 Kako los i manjkav sustav. Sta li su snsovci mislili kad su ga ostavljali? Foxed :) Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohican Posted October 24, 2014 Report Share Posted October 24, 2014 Pa verovatno su mislili da ne prave novi sistem i da probaju da koriste postojeci kad je na njega vec baceno toliko para. Ali ne bi ti bio zverko kad ne bi jeo govana. Quote OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted October 24, 2014 Report Share Posted October 24, 2014 Ili su se utalili sa apexom i ostacima stare vlasti Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted October 24, 2014 Report Share Posted October 24, 2014 Ma niiiisuuuu, pa Goran Vesic je oduvek bio veliki Vucicev obozavalac, sad mu je do jaja sto je Vucic kao Djindjic pa je spojio lepo i korisno :) Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slađan Posted October 24, 2014 Report Share Posted October 24, 2014 Pa mislili su da ukradu što više narodskih para uz što manje cimanja. U startu su trebali da zaposle 1000 ljudi, batale aparate i problem rešen, tj. rešen ako si normalna osoba koja radi u korist naroda i države. Quote pljk! Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted October 24, 2014 Report Share Posted October 24, 2014 I onda bi im jebali sve po spisku sto u 21 veku rade ručno i zapošljavaju stranačke botove. Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts