Ste Posted March 19, 2012 Report Share Posted March 19, 2012 Ja treniram Wing Chun, bili smo ogranak "Zmajevog Gnezda" , skoro smo se odvojili i zovemo se "Pak Sao", koji znaci osnovni blok u WC. Treniramo u hali Slodes. Clanarina je 2000din, trenira se sredom 1h, i subotom 2h, plus imamo treninge u prirodi sa trenerom kada su lepi dani. Od aprila se prebacijemo na novu lokaciju gde necemo biti ograniceni terminima i bice dva prostora, jedna teretana i jedan prostor za WC treninge. Ako te zanima dacu ti broj Rajka Pacareka trenera i inace mog odlicnog prijatelja pa mozes da svratis jednu subotu da istreniras, pa ako ti se dopadne nastavi. Quote http://www.biss.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted March 19, 2012 Report Share Posted March 19, 2012 одстрањен је филозофско-духовни аспект аикидоа, а вештина је малко измењена, не много, прилагођена, како ти кажеш. ma pusti bre te kontaktne borbe :D vidi sta je pravi duhovni stil :D http://www.youtube.com/watch?v=AomatLm19Qg&feature=related Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ste Posted March 19, 2012 Report Share Posted March 19, 2012 Stari kosutnjak. Treninzi 3-4x nedeljno, kada ne znam. Kada se budemo preselili, znacu. Quote http://www.biss.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted March 19, 2012 Report Share Posted March 19, 2012 Oće neko da trenira karate na NBG? Nisam za neke zajebanije veštine jer nemam nameru da skačem i bijem se fo real kad dođem s posla, nego više kao maši rukicama i slično Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted March 19, 2012 Report Share Posted March 19, 2012 Oće neko da trenira karate na NBG? Nisam za neke zajebanije veštine jer nemam nameru da skačem i bijem se fo real kad dođem s posla, nego više kao maši rukicama i slično Pa mozez i boks da treniras :) Ne moras sparing da radis uopste :) samo udaranje u vrecu :) Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted March 19, 2012 Report Share Posted March 19, 2012 verujem ali ogromna je razlika izmedju sistema koji mi primenjujemo i njihovog. Кажем ти да сам искарикирао ради ефекта:) Знаш шта сам хтео да кажем паралелом и то је то, верујем ти да знаш разлике између европског и англоамеричког права:) Oće neko da trenira karate na NBG? Nisam za neke zajebanije veštine jer nemam nameru da skačem i bijem se fo real kad dođem s posla, nego više kao maši rukicama i slično Можда ја, ал за типа по године Quote brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted March 19, 2012 Report Share Posted March 19, 2012 E vrh, nije mi hitno al mi bezveze didem sam, kad se odlučiš pozov' me ba Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rejz Posted March 19, 2012 Report Share Posted March 19, 2012 Ja sam isto za neke zajebancije ;) trenirao sam aikido neko vreme, tako da mi borilacke vestine nisu strane. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
P.M. Posted March 19, 2012 Author Report Share Posted March 19, 2012 Ja treniram Wing Chun, bili smo ogranak "Zmajevog Gnezda" , skoro smo se odvojili i zovemo se "Pak Sao", koji znaci osnovni blok u WC. Treniramo u hali Slodes. Clanarina je 2000din, trenira se sredom 1h, i subotom 2h, plus imamo treninge u prirodi sa trenerom kada su lepi dani. Od aprila se prebacijemo na novu lokaciju gde necemo biti ograniceni terminima i bice dva prostora, jedna teretana i jedan prostor za WC treninge. Ako te zanima dacu ti broj Rajka Pacareka trenera i inace mog odlicnog prijatelja pa mozes da svratis jednu subotu da istreniras, pa ako ti se dopadne nastavi. to od aprila mi zvuci vrlo interesantno...kontam da ce 2k ostati clanarina + teretana ... zvuci sjajno.Ostavi mi br. tvog trenera. Zahvalan. Inace mnogo mi 2.5k za dva treninga nedeljno... Aikido nikako...nista nemam protiv njega prosto nema afiniteta Skontajte ovo : wing chun vs boxing Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted March 19, 2012 Report Share Posted March 19, 2012 Вуду: Е, ал ово моје ''можда'' је баш мооожда, оно, ''од сутра почињем да учим'' фазон... Имам неки фетиш да ''завршим што сам започео'' са тим каратеом, ал вероватно ништа неће бити од тога. Другим речима, немој да ме чекаш јер се можда никад не јавим, ако ти се креће, ти крени или ако нађеш неког лика, крените... Quote brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
P.M. Posted March 19, 2012 Author Report Share Posted March 19, 2012 svakojako ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted March 19, 2012 Report Share Posted March 19, 2012 Пошто сам нублара по питању борилачких спортова, које вештине имају изражену филозофско-духовну компоненту, прво што ми пада на памет је Таи чи чуан, за остале немам представу о разликама? Јел има неко да препоручи добру енциклопедију борилачких вештина, да не гледам за сваку по пар дана шта јесте шта није? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted March 19, 2012 Report Share Posted March 19, 2012 У принципу маторе кинеске вештине имају тај трип. Мада ти можеш да га инкорпорираш у било који спорт. Quote brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ste Posted March 19, 2012 Report Share Posted March 19, 2012 (edited) Upravo se dop. 90 ili 120 minuta treninzi zavisi koliko su ljudi umorni, utorak i cetvrtak od 20.30h najverovatnije, jos nije nista odluceno, a subota 19h ili 20h. 2000 clanarina. a evo sta mi je odgovorio za teretanu. "pazi, ako neko hoce full treninge tokom citave nedelje to je 3000 za 3 puta nedeljno teretenu ( ponedeljak, sreda, petak koliko god hoce) i 3 puta nedeljno trening(utorak, cetvrtak, subota)nedelja neka odmara" Edited March 19, 2012 by BISS Quote http://www.biss.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
dNte Posted March 19, 2012 Report Share Posted March 19, 2012 jel Arsenije još drži časove u NS? Quote infidel Link to comment Share on other sites More sharing options...
P.M. Posted March 19, 2012 Author Report Share Posted March 19, 2012 BISS E to vec nije lose i isplativo je. Znaci 3 puta nedeljno teretana i wc za 3 k. Taman ostaje subota za fudbal. Ostavices mi br. ovde da cujem coveka. Hvala velika. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted March 19, 2012 Report Share Posted March 19, 2012 E vrh, nije mi hitno al mi bezveze didem sam, kad se odlučiš pozov' me ba brate sveubice, ocu i ja vitjom na wing tjun Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Santa Posted March 19, 2012 Report Share Posted March 19, 2012 (edited) Oćuija. (znam da ću da se blamiram, al sam u godinama gde me apsolutno boli kurac) Edited March 19, 2012 by Santa Quote Svakoga dana u svakom pogledu, sve više napredujem Link to comment Share on other sites More sharing options...
edd.freak Posted March 20, 2012 Report Share Posted March 20, 2012 Ja bih se samo nadovezao na raspravu sa pocetka topika.Kung fu je borilacka vestina, ali nije sport jer ne postoji takmicenje sa utvrdjenim pravilima. Mnoge ljude to odvraca jer se ne mozes uporediti, igrati, takmiciti sa protivnikom ili partnerom. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ste Posted March 20, 2012 Report Share Posted March 20, 2012 Izadjes uvece i prozivas sve redom da su picke, da vidis koje takmicenje Quote http://www.biss.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Litt Posted March 20, 2012 Report Share Posted March 20, 2012 Izadjes uvece i prozivas sve redom da su picke, da vidis koje takmicenje odes da otmes grobarima zastavu pa ako te pojure stanes u stav i sta ti Bog da :) Quote ~~ Link to comment Share on other sites More sharing options...
nickwood Posted March 20, 2012 Report Share Posted March 20, 2012 E vrh, nije mi hitno al mi bezveze didem sam, kad se odlučiš pozov' me ba Vudice, dođi kod mojih da treniramo Aikido na nbgd, kod novog merkatora :) Quote Ovdashnji P.S> nickwoode, zasto se ne "log_out"-ujes kad si na forumu sa mog kompa? DovlaGSI :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted March 20, 2012 Report Share Posted March 20, 2012 A brate aikido ima mnogo vatanja i prevrtanja, ja bih nešto gde stojiš na zemlji i zadaješ udarce!E al ozbiljno, gledam neke klipove na jutjubu, pa karate je bre car sport, govoriš tiho i rukicama iznabadaš protivnika ko vreću! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted March 20, 2012 Report Share Posted March 20, 2012 A brate aikido ima mnogo vatanja i prevrtanja, ja bih nešto gde stojiš na zemlji i zadaješ udarce! E al ozbiljno, gledam neke klipove na jutjubu, pa karate je bre car sport, govoriš tiho i rukicama iznabadaš protivnika ko vreću! Па јесте, комплетан је, а нема ''немодерног баласта'', притом се лако учи. Мислим, зато је и направљен. Мада је генерално свеједно, све је ефикасно што се фајта тиче, просто, ти ћеш да се пеглаш са рандомима, а не у ММА, где ће рвач да сјебе каратисту ако стигне у партер, а каратиста ће да удара ногама боксера или шта год у том фазону. Quote brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted March 20, 2012 Report Share Posted March 20, 2012 MTFU i kreni da peglaš bilo šta. Njanjav si mi mnogo :( Ma da, sve je isti kurac, peglajmo bilo šta! Što ti onda ne ideš na kriket a ne na basket u slobodno vreme? Svakom stil koji mu odgovara i poz voz Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts