Jump to content

slike forumaša

Guest

Recommended Posts

Ђ, плс. Па не мора човек да буде леп, да би имао укуса, лол.

То као да кажеш да неко не може да хејтује Карлеушу, јер не пева као цар.

Mislim da sam frustriran zbog svega od navedenog, kako si me procitao, ciganmala frojdovac.

^^^Upravo tako.

A i [DAKI] ja kad se pogledam u ogledalo vidim lepog i privlačnog čoveka [/DAKI] olololol

У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. 
Радоје Домановић - "Страдија" 1902. -

Nije on šaban, ja sam111

524438_2731950878330_2042691235_n.jpg

(slika je sa prvog maja još, al mi pade na pamet sad da je stavim ;D )

Edited by Савовски

У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. 
Радоје Домановић - "Страдија" 1902. -

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...