ZerBah Posted July 25, 2012 Report Share Posted July 25, 2012 Po meni je problem Unity engine - to je 3D engine, a ljudi zele da vide izometrijsku igru ala FO ili Commandos... Ne treba nam josh jedna pseudo 3D igra, vec prava izometrijska igra sa super grafikom. Ovo je kompromis, koji je losh zato shto su vec krenuli da rade tako kako bi im bilo lakshe... Quote А в чем сила, брат? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shekk Posted July 25, 2012 Report Share Posted July 25, 2012 Pa ako to "lakše" prevedu u near-AAA effort u oblasti gameplaya i writinga jebe mi se dal su prikaz napravili od plastičnih prefab toy soldiera, realnou stvari, nemoj u near-AAA, to bi bila tragedija Al kapiraš šta sam hteo reći Quote jebote, smorio si sa kukanjem vise :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
abohac Posted July 25, 2012 Report Share Posted July 25, 2012 U vreme cara Dušana je bilo najbolje. Nema više 2d, od kada još? Kada izađe dobra 2d igra, ne znam, ala F2, vratiću se ovde i poješću bajtove svog posta. :))) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted July 26, 2012 Author Report Share Posted July 26, 2012 ma kakav 2d, za takticki squad based rpg i to jos od indie developera, kostalo bi previse i trajalo bi predugo, modovanje bi bilo gotovo nemoguce unity engine im omogucava lak razvoj igre, jer im je mnogo toga dostpuno... ako je dzabe i ako ce da ubrza razvoj igre i smanji troskove super! znaci sve ostale pare ce baciti na korisne stvari! pored kurvi i belog! drugo izbacili su ovaj namesten screenshot da bi dobili feedback od fanova trece gameplaya nema, jer nisu implementirali nista od tgoa, niti skill sistem niti borbeni sistem, na tome se tek radi, ovo je cisto proba da se dobiju komentari po pitanju dizajna... i na kraju, boli me dupe kako ce da izgleda ako ce imati dobre rpg momente i pravu takticku borbu :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
brue Posted July 26, 2012 Report Share Posted July 26, 2012 ок, онда је моје мишљење за њих да им је онај скриншот, тј шатро дизајн, го курац и да, изгледа као Тој стори - као што рече Савовски, пластично. Ето им фидбек. А неке нелогичности, које ми сметају на слици и плаше ме "приче", нећу да помињем. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZerBah Posted July 26, 2012 Report Share Posted July 26, 2012 What Kruko and Brue said. Quote А в чем сила, брат? Link to comment Share on other sites More sharing options...
cali Posted July 26, 2012 Report Share Posted July 26, 2012 za 3 milke mozes da unajmis crtaca koliko hoces da ti naprave 2d grafiku da se useres. Igrom slučaja, isti budžet je imao Fallout 2. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shekk Posted July 26, 2012 Report Share Posted July 26, 2012 Pa ako bi sve spiskali na grafiku mogli bi da imaju najbolji 2D slideshow ikad Quote jebote, smorio si sa kukanjem vise :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
cali Posted July 27, 2012 Report Share Posted July 27, 2012 Jedna stvar koja je na njihovoj strani je što nemaju direktore koji restriktivno vode šou. Baš sam nedavmno čitao kako je Gizmo - Killian storyline trebalo da bude izbor manjeg od dva zla. Ako ubiješ Gizma uspostavlja se represivni režim zbog kojeg će Junktown stagnirati, i na kraju propasti. Sa sruge strane ako ukloniš Killiana koji je pozitivni lik (ali nesposoban vođa) Junktown će izrasti u značajan trgovački centar. Sve to je izbačeno jer se glavešinama nije svidela moralno sivilo. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted July 27, 2012 Report Share Posted July 27, 2012 Nego da ja vas pitam, jel dao neko odavde pare za ovu igru? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted July 27, 2012 Report Share Posted July 27, 2012 Ja dao 15 dolara :c Al šerovaću vam svima, np Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted August 3, 2012 Author Report Share Posted August 3, 2012 svako ima pravo na svoje misljenje, 2d igre je daleko komplikovanije i duze praviti uz brojna ogranicenja, meni skrinshot ne deluje prejadno niti kao toj stori rofl, skrinshot je posle 2 meseca razvoje igre, sva sreca pa im je ostalo jos 15-16 meseci, i da dao sam pare i podrszavam projekat za razliku od ovih sranja koja izlaze godinama u nazad Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pipboy Posted August 3, 2012 Report Share Posted August 3, 2012 Pričate o 2D-u kao da nisu sve igre pre 1996-e bile 2D u ovom ili onom obliku (a i dosta posle '96-e, kad su se pojavili prvi Tomb Raider i Quake kao jedni od najuticajnijih 3D naslova tada). Commandos 2 je pravljen u najgorem slučaju tri godine (toliko je proteklo od keca), a tada nisu ni izbliza imali budžete i tehnologiju koja je na raspolaganju danas. Nego niko neće da se cima, i sve bi da zbudže u nekom 3D endžinu koji je cimanje-free. Meni u principu ne smeta 3D, samo ako ne mora pola igranja da se rveš i nameštaš glupavu kameru Quote "You're the first of the official death squads to whom we've been formally introduced... How do you do?" "By my deeds I honour him, V8." Link to comment Share on other sites More sharing options...
[BMF]Psycho Posted August 3, 2012 Report Share Posted August 3, 2012 Ja sam dao $30 i super je osecaj da podrzavam ovakav projekat. Zao mi je sto nisam bio deo community-ja kad se pravise Fallout-i, pa sad uzivam. Toliko pozitivne energije i fan podrske je ulozeno u ovo, ne vidim kako moze biti lose. Quote "A forgotten virtue like honesty is worth at least twenty credits." -JC Denton Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted August 6, 2012 Author Report Share Posted August 6, 2012 pa eto na rur-u je lose i sranje i katastrofa :D @pip 2d je tada bio jedini izbor, i meni se svidja 2d normalno, ali bas me boli patka da cekam 3 godine igru koja obecava samo zbog toga da bi bila 2d Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
brue Posted August 6, 2012 Report Share Posted August 6, 2012 G, 3d bitch! Sranje je screenshot, u par stvari, a za igru mogu samo da se nadam da će biti makar upola (sa lukom) FOa. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted August 6, 2012 Author Report Share Posted August 6, 2012 Haha jbg daj reci sta je sranje cisto dok e dodje neki novi info :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
[BMF]Psycho Posted August 7, 2012 Report Share Posted August 7, 2012 Ceka se screen na fejsu Quote "A forgotten virtue like honesty is worth at least twenty credits." -JC Denton Link to comment Share on other sites More sharing options...
brue Posted August 7, 2012 Report Share Posted August 7, 2012 Haha jbg daj reci sta je sranje cisto dok e dodje neki novi info :) Хаха, дај реци шта је добро на слици! In your face! A-haa! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shekk Posted August 7, 2012 Report Share Posted August 7, 2012 Drugovi sa balkona, ono je zamalo pa mock up renderovan u nekom jeftinom 3D programu, ono je go Unity engine sa prefab assetima rasporedjenim da lice na igru, nije indikativno ni za šta sem za neki general art direction (koji će prefabs da ujebu, recite mi posle ha ha ako ne budem u pravu) i nista vise, ja ne znam ko moze bilo sta informisano da zakljuci na osnovu onoga ? Quote jebote, smorio si sa kukanjem vise :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
brue Posted August 7, 2012 Report Share Posted August 7, 2012 могу ја: срање им је скриншот. То сам једино и рекао, а не да ће игра да буде срање за сигурно. не волим про форме ствари, а овај скриншот то јесте. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shekk Posted August 7, 2012 Report Share Posted August 7, 2012 To nije informisan zaključak već vrednosni sud Quote jebote, smorio si sa kukanjem vise :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
brue Posted August 7, 2012 Report Share Posted August 7, 2012 закључак је да су испали неозбиљни, бар по мом мишљењу. ил је то сад мишљење а не закључак? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shekk Posted August 7, 2012 Report Share Posted August 7, 2012 Pa ne znam, jesi to zaključio ili samo stekao utisak ? U svakom slučaju slažem se i da je ss sranje i da su deluju neozbiljno ali dobro de, nisu računovođe, možda ih ponelo "juhu počeli smo juče a imamo engine i modele i teksture wheee" Quote jebote, smorio si sa kukanjem vise :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grotar2 Posted August 8, 2012 Report Share Posted August 8, 2012 Isti SS sa post procesingom, takodje moze da se glasa pa izvolte. Opcija B mi se svidja najvise. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts