Vlada_ Posted March 21, 2012 Report Share Posted March 21, 2012 caos "The horse ran away with the spoon, I wish I was on the moon, too" Link to comment Share on other sites More sharing options...
sekira Posted March 21, 2012 Report Share Posted March 21, 2012 Imao sam sinoc jedno od najgorih iskustava kad je zdravlje u pitanju Oko 2h me probudili nenormalni grcevi u stomaku. otisao sam do klozeta misleci da ce da izleti sve iz mene ali nisam mogao ni da prdnem prosli grcevi, ja legao nazad da spavam. posle 10-15 minuta opet grcevi, ovaj put duplo jaci. sada jedva odlazim do wc-a posto me noge izdaju, pogledam se u ogledalo beo kao krpa, lice mokro od znoja i drugi put isti scenario, al' sam ovaj put uspeo da prdnem opet odem da spavam, legnem u krevet i tresem se treci put su bili takvi grcevi da sam mislio da cu umreti, jedva se odvucem do wc-a i ovaj put je dosta materijala izaslo iz mene. obrisem guzu (sedeci) i legnem da spavam i jutros ustanem u 8 skoro pa skroz normalan, malo sam samo malaksao juce sam rucao 5 nekih cevapa, a vecerao vajkrem i lebac da li je neko imao takvih iskustava? kontam da je neko trovanje hranom, ali ne znam koje trovanje moze biti tako intenzivno, a tako kratko pomislio sam da je upala slepog creva, ali na stolici nije bilo krvi niti je bilo konstantne boli Koja je Vasa odvratna prica za dobro jutro? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Santa Posted March 21, 2012 Report Share Posted March 21, 2012 (edited) Śekira, ne brini... svima se to već dešavalo :) Edited March 21, 2012 by Santa Svakoga dana u svakom pogledu, sve više napredujem Link to comment Share on other sites More sharing options...
absolute Posted March 21, 2012 Report Share Posted March 21, 2012 Isto to samo sa onesvescivanjem pre wc solje i budjenje u hm sopstvenom saftu... QUOTE (Kojot @ Apr 21 2009, 03:24)relnao pametna devojka se ili iskenaj pre sexa ili se izklistira tusem i namaze pomadom Link to comment Share on other sites More sharing options...
dvnityCker Posted March 21, 2012 Report Share Posted March 21, 2012 sekira, meni se to desavalo kad se najedem sampinjona. tako da bih okrivio cevape, sem ako su domaci, jel, i ti si ih pravio inace, kakve sam tripove ja nocas sanjao, ne verujem. da pricam s mackama koje planiraju apokalipsu. The people can always be brought to the bidding of the leaders. That is easy. All you have to do is tell them they are being attacked and denounce the pacifists for lack of patriotism and exposing the country to danger. It works the same way in any country. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted March 21, 2012 Report Share Posted March 21, 2012 (edited) ахахахахахаха... Двини, јесу ли то биле Војине мачке? Edited March 21, 2012 by Debeli MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
samir^b Posted March 21, 2012 Report Share Posted March 21, 2012 ахахахахахаха... Двини, јесу ли то биле Војине мачке? "Odvajali se mi ili ne, mi smo vec odvojeni!" - Dj. Balasevic Link to comment Share on other sites More sharing options...
dvnityCker Posted March 21, 2012 Report Share Posted March 21, 2012 dobar drasko dobar :D pa nemam pojma ja sam sve vreme kao glavni protagonista u novom delu resident evil-a, i pricam s mackama kako bih saznao zasto planiraju apokalipsu, i razlog je zato sto je to naredila neka glavna macka, koju ja onda trazim. al najzanimljivije je u snu bilo to sto macke prvo mjaucu/mrnjaucu i onda ih ja nagovaram "ajde sta se folirate znam da znate da pricate", i onda one progovore, sto je bio apsulutni hit The people can always be brought to the bidding of the leaders. That is easy. All you have to do is tell them they are being attacked and denounce the pacifists for lack of patriotism and exposing the country to danger. It works the same way in any country. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted March 21, 2012 Report Share Posted March 21, 2012 Meni se ciga javio !:D MALI NIJE STIDAN UOPSTE :D Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted March 21, 2012 Report Share Posted March 21, 2012 dobar drasko dobar :D pa nemam pojma ja sam sve vreme kao glavni protagonista u novom delu resident evil-a, i pricam s mackama kako bih saznao zasto planiraju apokalipsu, i razlog je zato sto je to naredila neka glavna macka, koju ja onda trazim. al najzanimljivije je u snu bilo to sto macke prvo mjaucu/mrnjaucu i onda ih ja nagovaram "ajde sta se folirate znam da znate da pricate", i onda one progovore, sto je bio apsulutni hit који си ти цар!!! MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Gotti_ Posted March 21, 2012 Report Share Posted March 21, 2012 jutro jutro don't grow up it's a trap Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shekk Posted March 21, 2012 Report Share Posted March 21, 2012 Dvini gledao Izzarda jebote, smorio si sa kukanjem vise :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
sekira Posted March 21, 2012 Report Share Posted March 21, 2012 Cevape sam kupio u univeru, ad backa je proizvodjac. siguran sam da sam ih dobro ispekao, cak sam ih i prepekao za moj ukus ne znam da li da nastavim normalno da jedem ili da pazim na ishranu Link to comment Share on other sites More sharing options...
samir^b Posted March 21, 2012 Report Share Posted March 21, 2012 Trovanje bi trebalo da izaziva povracanje, to je valjda default defense mechanism. Jedi supice i pirinca, bez mesine i teske hrane da se povrati crevna flora! Drmni koji Linex, nije na odmet. "Odvajali se mi ili ne, mi smo vec odvojeni!" - Dj. Balasevic Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted March 21, 2012 Report Share Posted March 21, 2012 Mora mater mu, mora! Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted March 21, 2012 Report Share Posted March 21, 2012 SVAKE NOCI SANJAM JA MARAKANA PREPUNA gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
samir^b Posted March 21, 2012 Report Share Posted March 21, 2012 POZ OD MAZICA "Odvajali se mi ili ne, mi smo vec odvojeni!" - Dj. Balasevic Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted March 21, 2012 Report Share Posted March 21, 2012 Jedi supice i pirinca, bez mesine i teske hrane da se povrati crevna flora! Drmni koji Linex, nije na odmet. Камо среће да се тако брзо може опоравити : ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grgile Posted March 21, 2012 Report Share Posted March 21, 2012 Ja kad zakacim trovanje hranom, jedem samo plazma keks dva dana i pijem vode, prodje jako brzo Ne znam dal je plazma zaista tako dobra za crevnu floru ili je samo placebo, ali kod mene uvek upali :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Santa Posted March 21, 2012 Report Share Posted March 21, 2012 Bilo koji suvi keks bi ti pomogao. Petit beurre :) Svakoga dana u svakom pogledu, sve više napredujem Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted March 21, 2012 Report Share Posted March 21, 2012 Odlucio sam nakon proslog derbija i posle ispadanja iz kvalifikacija da ne pratim domaci fudbal na neodredjeno vreme. Tako da idem oko 7 na Adu da setam dva sata i blenem u prazno. Mada mi stvarno tesko to pada, nekako dan mirise na derbi, sve je u toj atmosferi. :D In other news, bio da izvadim busplus, prozborio dve-tri reci sa likusom koja radi, pitam je ja kako je bilo sa guzvama i to, a ona kao "ma proslo hvala bogu, mada dodju i danas svakakvi, evo juce mi je bio cikica koji je hteo da izvadi busplus za svoju preminulu suprugu". Eto, raznih nas ima. Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted March 21, 2012 Report Share Posted March 21, 2012 djole, ne seri, idemo na derbi cekamo te kod hrama u 17 30! Link to comment Share on other sites More sharing options...
dvnityCker Posted March 21, 2012 Report Share Posted March 21, 2012 sta se lozite, derbi prodat The people can always be brought to the bidding of the leaders. That is easy. All you have to do is tell them they are being attacked and denounce the pacifists for lack of patriotism and exposing the country to danger. It works the same way in any country. Link to comment Share on other sites More sharing options...
prota_ Posted March 21, 2012 Report Share Posted March 21, 2012 tole namestio. ⌐■-■ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Touche Posted March 21, 2012 Report Share Posted March 21, 2012 Sudija Mazic resava! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts