xnikolax Posted March 9, 2012 Report Share Posted March 9, 2012 bolje pazariti proso, isto kao kus kus a jeftinije brda :) imas u merkatoru kus kus.. 1336¼ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted March 9, 2012 Report Share Posted March 9, 2012 ima i u ideji Link to comment Share on other sites More sharing options...
dvnityCker Posted March 9, 2012 Report Share Posted March 9, 2012 nema u merkatoru nema u idei, vero nema u ns.. nasao ovde http://www.nutricia.rs/e-prodavnica/osnovni-proizvodi/zitarice/instant-pahuljice/333.html The people can always be brought to the bidding of the leaders. That is easy. All you have to do is tell them they are being attacked and denounce the pacifists for lack of patriotism and exposing the country to danger. It works the same way in any country. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sekira Posted March 9, 2012 Report Share Posted March 9, 2012 proveri prodavnicu zdrave hrane u safarikovoj, preko puta uspenske crkve, proed kafane srem ako oni nemaju onda overi univer na ulasku u ns iz veternika Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted March 9, 2012 Report Share Posted March 9, 2012 Skije spremne, kofer spakovan, klopa nabacana... Bansko, here i come. :] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Veljok Posted March 9, 2012 Report Share Posted March 9, 2012 Stani malo Lesko :)) Lep provod zelim! Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Gotti_ Posted March 9, 2012 Report Share Posted March 9, 2012 ljudi se prosto razbacuju sa parama po onim malim oglasima don't grow up it's a trap Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trooper Posted March 9, 2012 Report Share Posted March 9, 2012 idu pare i oni ulicom i razbacuju se? Link to comment Share on other sites More sharing options...
dvnityCker Posted March 9, 2012 Report Share Posted March 9, 2012 ide trupsi ulicom The people can always be brought to the bidding of the leaders. That is easy. All you have to do is tell them they are being attacked and denounce the pacifists for lack of patriotism and exposing the country to danger. It works the same way in any country. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trooper Posted March 9, 2012 Report Share Posted March 9, 2012 KOJOT I CRNCI(btw nismo li ranije imali neki spam topic gde smo pokusavali da napravimo pricu ovako, drma me opasno alchajmer) Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted March 9, 2012 Report Share Posted March 9, 2012 ima i dalje BRZO KLIK OVDE gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted March 9, 2012 Report Share Posted March 9, 2012 tih topica je bilo mali milion i uvek su propadali kad se neko pametan seti i ubaci "i onda dakija jebu crnci" ili tako nešto :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted March 9, 2012 Report Share Posted March 9, 2012 sršćeemo se t i ja lale uvižoo kda tda! You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grgile Posted March 10, 2012 Report Share Posted March 10, 2012 Dobro jutro! Pod tus, pa na trening, sunce obecava! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted March 10, 2012 Report Share Posted March 10, 2012 Fino je napolju, malo prohladno ali ok ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
lawl_ Posted March 10, 2012 Report Share Posted March 10, 2012 (edited) Je l' može neko da mi kaže neku kvalitetnu štampariju u Beogradu, želeo bih da ištampam neke majice al' ne znam kuda da gledam. I još nešto, ima više tipova štampe (digitalna, termo, flex i flok...) i koja je od njih najbolja? hvala :v Edited March 10, 2012 by lawl_ :v Link to comment Share on other sites More sharing options...
shoocky Posted March 10, 2012 Report Share Posted March 10, 2012 sinoc bila super tekma, mozda i najbolje odigrano ove sezone. Sad da se namesti kos u kraju pa posle jos jedna tekma woohoo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted March 10, 2012 Report Share Posted March 10, 2012 Je l' može neko da mi kaže neku kvalitetnu štampariju u Beogradu, želeo bih da ištampam neke majice al' ne znam kuda da gledam. I još nešto, ima više tipova štampe (digitalna, termo, flex i flok...) i koja je od njih najbolja? hvala :v http://www.rebox.co.rs/ :D Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lawl_ Posted March 10, 2012 Report Share Posted March 10, 2012 To to to zvaću ih danas ako rade :v :v Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted March 10, 2012 Report Share Posted March 10, 2012 Gde da ugasim opciju da mi se ne radi auto arange icons ?!:) Stoji mi ugaseno kad odem na desni klik view ali dzaba :)? Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted March 10, 2012 Report Share Posted March 10, 2012 Šta mislite, koliko mi je pametna, odnosno glupa ideja da odnesem kućište do obližnjeg automehaničara da kompresorom dobro produvam unutrašnjost? Sasvim sam siguran da će više nego efikasno da istera svu nataloženu prašinu, ali nisam baš siguran da li taj vazduh pod toliko jakim pritiskom neće možda da ošteti nešto? I još jedno pitanje, jel znate da li negde po Beogradu ima onaj tradicionalni japanski restoran gde sedneš za sto, a majstor ti sprema klopu tu na licu mesta? У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rejz Posted March 10, 2012 Report Share Posted March 10, 2012 Za japanski restoran, nesto tog tipa je zatvoreno 2009, bio je mesavina korejsko-japanski restoran, Dju Dju se zvao. Sada samo sushi i moon bar kao mainstream, mozda jos neki, ali ne znam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
P.M. Posted March 10, 2012 Report Share Posted March 10, 2012 Šta mislite, koliko mi je pametna, odnosno glupa ideja da odnesem kućište do obližnjeg automehaničara da kompresorom dobro produvam unutrašnjost? koji si ti ludak ..mada ne mora biti ne efikasno. Link to comment Share on other sites More sharing options...
s0mi Posted March 10, 2012 Report Share Posted March 10, 2012 Šta mislite, koliko mi je pametna, odnosno glupa ideja da odnesem kućište do obližnjeg automehaničara da kompresorom dobro produvam unutrašnjost? Sasvim sam siguran da će više nego efikasno da istera svu nataloženu prašinu, ali nisam baš siguran da li taj vazduh pod toliko jakim pritiskom neće možda da ošteti nešto? I još jedno pitanje, jel znate da li negde po Beogradu ima onaj tradicionalni japanski restoran gde sedneš za sto, a majstor ti sprema klopu tu na licu mesta? @kuciste Ja tako cistim kuciste godinama, nikad nisam imao problem nikakav :) megadeth Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted March 10, 2012 Report Share Posted March 10, 2012 aj ako neko hoce na shejpshifterse veceras nek se javi na pm,posto ja necu ici gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts