Jump to content

Istok Pavlović - Kako zaraditi na tom internetu

nickwood

Recommended Posts

38 minutes ago, killYg0r said:

Opa i po Istoku kenjaju i pisaju

pa brate, kad je otišao full farma influencer mode... ono pre je "makar" imao neku filozofiju iza toga što piše kao nešto on tu objašnjava i iz "biznis ugla" iznosi neki svoj pogled na nešto.

ovo sad je tipično e imam followere platili mi 500 evra da okačim ovaj post - kao kad Soraja reklamira turbošlank ili Aleksandra Prijović čarape.

2 hours ago, killYg0r said:

Opa i po Istoku kenjaju i pisaju

dubai porta poti 

You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy

1 hour ago, togFU said:

na snimku se vidi i onaj biznis priče debilko maleni... divna ekipa zaista

ako sam dobro shvatio, taj biznis priče sad ima i celu konferenciju biznis priče, to mora da je super događaj!

i svakako ekipa posetilaca 🙂

• 4 weeks later...
9 hours ago, toma said:

pEjMeNt_pLaN

hahaha, top.

ovo je ona fora kao "nemaš para da kupiš stan od 100.000 evra? lako je - samo kreni da štediš svakog dana 500 evra i za 200 dana, što je tek nešto više od 6 meseci, imaćeš 100.000 evra za stan! Piši u DM za dodatna pojašnjenja!"

5 minutes ago, Lucky said:

hahaha, top.

ovo je ona fora kao "nemaš para da kupiš stan od 100.000 evra? lako je - samo kreni da štediš svakog dana 500 evra i za 200 dana, što je tek nešto više od 6 meseci, imaćeš 100.000 evra za stan! Piši u DM za dodatna pojašnjenja!"

koji to stan kosta 100.000e da kupim odmah dva 😄

• Haha (+1) 1

postoje samo dve istine na ovom svetu:

1). djape je najbolji frajer

2). zemlja je plocha

4 hours ago, oddball said:

koji to stan kosta 100.000e da kupim odmah dva 😄

pa dobro, nije svaki 200k jbg 🙂 ne moraš baš da budeš na Dorćolu!

imaš za po 2k kvadrat van centra, 50m2 eto ti 100k. idealno da rentiraš studentima!

Da jbt, agenti za nekretnine sa 2% provizijom. Katastrofa, nema rada nema odgovornosti.

Dovoljno jedan stan mesečno da posreduješ.

QUOTE (Kojot @ Apr 21 2009, 03:24)

relnao pametna devojka se ili iskenaj pre sexa ili se izklistira tusem i namaze pomadom

4 hours ago, absolute said:

Da jbt, agenti za nekretnine sa 2% provizijom. Katastrofa, nema rada nema odgovornosti.

Dovoljno jedan stan mesečno da posreduješ.

i još najjača stvar što su oni kao "ortaci" i sa jednima i sa drugima. sa ovima pregovaraju o spuštanju cene, sa ovima o spuštanju takođe, ali u startu postave visoko, i onda svako tu ima utisak da mu je agent nešto kao pomogao :))

3 hours ago, Dule_smor said:

To su ta parazitska zanimanja koja bih ukinuo i poslao ih da kopaju uranijum golim rukama.

fixed

• Like +1 1
  • Haha (+1) 1

postoje samo dve istine na ovom svetu:

1). djape je najbolji frajer

2). zemlja je plocha

jeste, ali onda imaš drugu stranu koja kaže "jao, pa neću ja valjda da sam zovem oglase i tražim stanove" :)) i onda imaš ove agente koji "to rade za tebe" i samo te pozovu kad je negde zakazan pregled stana itd.

drugi veći problem je što za normalne koji bi zapravo to da rade, većina agencija je uzela stanove da prodaje, šta više uzimaju i bez dozvole i onda kad hoćeš da gledaš oglase samo na agencije nailaziš, vrlo mali broj ljudi direktno sam oglašava nekretnine. a i ti koji to rade, odmah ih agencije salete.